ראש בראש!

nothingman1

New member
ראש בראש! ../images/Emo123.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif../images/Emo123.gif

זו הפעם הראשונה שאני מעלה את הפינה, לכן אם יש לכם הצעות לשיפור/הערות רק תגידו... בפינה אתם בוחרים את השיר המועדף עליכם ועונים על שאלות שמתייחסות לשיר בעוד שבוע כשהפינה תעלה שוב אני אספור כמה בחרו בכל שיר ואבחר את המנצח והשבוע: 1. ANIMAL נגד: |הדגש |2. ONCE ליריקה לשירים: 1. http://www.tenclub.net/songs/song.php?song=Animal 2.http://www.tenclub.net/songs/song.php?song=Once שיר מועדף? מדוע? שורה נבחרת ממילות השיר: חלק אהוב בשיר: הערה לגבי השיר:

הוד11

New member
ONCE

זה לא שאנימל לא טוב הוא מעולה אבל וונס הוא שיר אגדי, קלאסיקת גראנג' אמיתי עם הפתיחה הכי יפה של שיר אי פעם. שורה נבחרת ממילות השיר: האמתי שזה אחד השירים היחידים שהכוח שלו טמון במנגינה ודווקא לא במילים (החזקות בעצמן) שבואו נגיד קשה להתחבר אליהן. אבל אם כבר אז שורת הפתיחה המבריקה I ADMIT IT WHAT TO SAY חלק אהוב בשיר: הפתיחה המבריקה אם המלמולים ואז ריף הגיטרה המושלם הערה לגבי השיר: אין מילים

cold metal ass

New member
בוודאי שONCE . איזו שאלה.

מדוע? לדעתי זה השיר הכי טוב בטן ואחד הטובים של פרל ג'אם , אולי מקום שני אצלי ברשימה (כרגע כן ?) הלחן שלו כ"כ חזק שהוא לגמרי עולה על המילים. יש לו פתיחה מושלמת , אני לא מכירה עוד שיר שהפתיחה שלו כ"כ עשתה לי את זה . הייתי יושבת ומריצה אחורה איזה 20 פעם בשביל לשמוע רק את ההתחלה . אין אין על ONCE . שורה נבחרת ממילות השיר:You think I got my eyes closed But I'm lookin' at you the whole fuckin' time... בחרתי את השורה הזאת כי עד לא מזמן לא שמתי אליה לב פשוט ואז כשמתי לב אליה קלטתי עד כמה היא טובה . חלק אהוב בשיר: ההתחלה . עם הגיטורות והמלמולים של אדי . הערה לגבי השיר:יצירה חד פעמית.

הוד11

New member
אכן יצירה ../images/Emo45.gif

השורה ששמת היא השניה אצלי אחרי שורת הפתיחה

ved42

New member
once

once מדוע?שאלה טיפשית אני נורא אוהב את המילים והאנרגיות של אדי שם שורה נבחרת?I got a bomb in my temple that is gonna explode הפתיחה והלחקים שלפני שמגעים לפזמון הערה:לשיר כזה אין שום דרך להעיר

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gifעונה..

שיר מועדף? ONCE מדוע? יותר טוב לדעתי.. שורה נבחרת ממילות השיר: כול השיר :] חלק אהוב בשיר: ההתחלה:]] הערה לגבי השיר: להלהלה

nothingman1

New member
אלין, נחמד לראות אותך פה!

את עושה את הפינה הזו הרבה יותר טוב ממני...
איך את עושה שהקישורים למילים יהיו קישורים שאפשר פשוט ללחוץ וזה נפתח ולא להעתיק?!

an li shem

New member
ONCE

למה? הלחן מעולה..הקול של אדי אגרסיבי ביותר שם (מותאם ללחן) ובאמת התחלה מוצלחתתתת והשיר לא פשוט להבנה..חלק ממה שטוב בו וחוץ מזה עם כל הכבוד לשאר השירים הטובים שלהם, לשיר הזה יש לי חולשה...הוא הראשון של פרל ג'אם ששמעתי אי פעם וישר התאהבתי..:) שורה נבחרת...אממ Oh, try and mimic what's insane...לא יודעת למה בדיוק..ואני גם לא יודעת איך הוא מתקשר לשיר אבל הוא נותן תחושה של זלזול ושל ביקורת על ניסיון לחקות אחרים או משהו כזה ואיזה עלוב זה..אני לא בטוחה זאת הכוונה אבל זה ההרגשה שזה נותן לי.. חלק אהוב: אני אהובת את הבית השני..לא יודעת למה...וגם את הקטע שאדי לוחש... הערה: לא בדיוק הערה אבל השיר הזה פשוט כתום לא יודעת למה..מהפעם הראשונה ששמעתי פשוט נתקעה לי תמונה בראש של הסולן (שבהתחלה לא ידעתי מי הוא ואיך הוא נראה) כזה שר ומסביבו הכל אש וכתום ועכשיו שאני יודעת אני רואה את אדי עם אש וכתום מסביב

one pearl

New member
זה ממש לא הוגן!

זה ברור שהשיר המועדף מהשניים הוא once אבל זה כל כך לא פר לanimal הוא שיר גדול...ועכשיו לא יכתבו עליו בכלל...
שיר מועדף: once מדוע? המילים, המוסיקה, הפתיחה. זה שיר כמעט מושלם. שורה נבחרת ממילות השיר: Once upon a time I could control myself Ooh, once upon a time I could lose myself פשוט לזמזם את השורה הזאת ולהבין כמה השיר גדול. חלק אהוב בשיר: השורה שציטטתי (שהיא די חוזרת על עצמה...) והפתיחה... הערה לגבי השיר: אחד השירים הכי אמיתיים שאני מכירה... אבל animal לא רחוק! חחח.... ולא לשכוח! כל הכבוד על היוזמה ועל הפינה החדשה שפתחת מאיר! בהצלחה!!

one pearl

New member
סורי, טעות שלי...

(בחנתי אותך! לראות אם אתה קורא עד הסוף..כן בטח..חח)

Jagged chaos

New member
Once

שיר מועדף? מדוע? בעיקר בגלל הביצוע. ב-Once הקול של אדי נשמע הרבה יותר אינטנסיבי. שורה נבחרת? כמו Ved42: I've got a bomb in my temple that gonna expload חלק אהוב: הפעם האחרונה שהוא שר את הפזמון שהוא מדגיש את ה-once U-PON A TIME i could controll M(aaa)yself הערה לגבי השיר: מהפחות אהובים עליי ב-Ten, הכתיבה בפזמון ישירה מידי בשבילי...

nothingman1

New member
מסתבר שחסכתם לי את ספירת הקולות...

לא ידעתי שזה יהיה ככה!!! שבוע הבא אני מקווה לעשות קרב קשה יותר... ואני עוד התלבטתי אם לא כולם יענו לי שזה קשה להם מדי לענות...

psychoit

New member
לא ראיתי את השאלות.

שיר מועדף? כן מדוע? כי אני יותר מתחברת אליו. שורה נבחרת ממילות השיר: לא התעמקת במילים. חלק אהוב בשיר: ההתחלה שמתפרצת. הערה לגבי השיר: הוא מצויין.

למעלה