ראש בראש 2

ראש בראש 2

הפעם יש לנו קרב בין שתי דיוות.
הדיון הוא על ההקאמ-באק שהן עשו. מי לדעתכן עשתה קאמבק יותר מוצלח?
קדימה אנשים,הביעו דעה.

Eti No Name

New member
ואו, קשה! ../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

לשתיהן היה קאמבק מעולה!! אבל אם זה עניין של טעם אז ברור שמדונה.

jenngirl

New member
מדונה.../images/Emo82.gif

אני לא הכי מתה על שתיהן אבל מדונה פרפורמרית מעולה.

מדונה../images/Emo118.gif

יש לה מוזיקה נהדרת והיא לא צריכה להתאמץ יותר מדי. מריה נדחפה לכל מקום בשביל לקדם את האלבום [אבל הוא ממש יפה], ולא יודע.. זה ברור שמתחברים יותר למדונה

DesertRose7

New member
מדונה../images/Emo70.gif

לא סובלת את מאריה קארי.. פעם היא הייתה יותר כיפית רק חבל שטוחנים כל כך חזק את מדונה עד שהיא יוצאת מכל החורים!

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

השיר החדש שלה נחמד ואני בכוונה לא מכניסה אותו לפלייליסט שלי כי אני יודעת שיטחנו אותו הרבה בחודשיים הקרובים

שיר 100

New member
לדעתי....

מריה זונה זולה
(זאת דעתי ואני לא אשנה אותה !) ומדונה גדולה מהחיים... אז ברור שמדונה לא ?

always be me mc

New member
זהו אני פורשת מהפורום נכון כתבתי פה

בקושי. אבל אני לא צריכה לשמוע מילים כאלה מגעילות על זמרת שאני אוהבת(מאריה) אפילו על זמרת שאני לא אוהבת אני לא אגיד כאלו מילים.. אז יכול להיות שמדונה פרפורמית גדולה. אבל למאריה יש קול יותר שווה .. הקאמבק של מדונה יותר מוצלח לדעתי מהסיבה הפשוטה שזו מדונה וכולם מכירים את מדונה יותר קל לה למכור. אצל מאריה הרבה פעמים מתעסקים ברכילויות במקום במוזיקה. וזה לא ברור שמתחברים יותר למדונה. למאריה יש שירים יותר מרגשים.. זהו הסתלקתי מפה!!

שיר 100

New member
מצטערת אם פגעתי במישהו

אבל אני חושבת שכל הקטע בפורומים זה להביא דעה גם היא היא שונה מאשר אחרים.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif אבל..

תמיד יש דרך וצורה לכל דבר. ניסינו פעם אחת.. ראינו שאנשים נפגעים - פעם הבאה ננסה להיות קצת יותר מתחשבים

אולי הפוך...

אני גם חושב שהקאמבק של מדונה היה הרבה יותר טוב (לא הייתי קורא למה שמריה עשתה "קאמבק") אבל לדעתי בקשר למה שאמרת על מריה- זה בדיוק המילה לתאר את מדונה....

שיר 100

New member
אני לא רוצה לריב אבל אני חושבת

שמדונה ממממש לא כזאת ! וחוץ מזה, ראית את הקליפים של מריה ? לדעתי היא בוטה ואותי היא לא מעניינת...

galit2510

New member
הקליפים של מאריה יפים ..

אולי האחרון היה קצת "חשוף מדיי " אבל כל השאר היו מהממים..

למעלה