"ראש בראש" - סיבוב 2!

יוש יוש

New member
אמ.. טוב הבחירה שלי היא כזו: ../images/Emo85.gif

2 להחזיר: שמעון טאפטה בגלל האישיות הכובשת והקול המדהים ( היכולות הקוליות שלו מתבטאות בעיקר בשירה שלו באנגלית..) ואלון ליטבק כדיי שאפשר יהיה לשטוף את העיניים תוך כדיי שאני מקשיבה לשאר הזמרים שגם טובים.. תודו שהוא חתיךךךך רוב השאר ברשימה פשוט מעצבנים אותי... חוץ מאוריאל שאלתיאל ששר יפה והוא גם חמוד אבל הוא פשוט לא מתאים לתוכנית הזאת!! הסגנון שלו מזרחי יותר.... והוא לא בדיוק הסטאר קואליטי המתנשא והמתחנחן... צנוע ומתוק אבל לא הפייבוריט שלי (* הראל מויאל זה הפייבוריט..) לחנה גור עשו הרבה הרבה רעש בגלל כל הסיפור שלה.. מגיע לה הרבה אבל פשוט התחלתי להבין שהיא לא שרה משהו.. מה לעשות... שרה יפה אבל לא ברמה של השאר... מיכל רשף היתה בהתחלה חמודה,יפה,ושרה גם יפה עכשיו היא הפכה למעצבנת, הרבה פחות יפה ( מה זה השיער הכתום הזרחני הזה ומי לימד אותך להתלבש לעזאזל??!?!) והיא עדיין שרה לא רע רק שיש יותר טובים... בקשר לבחור אחד מבין שתיים אני בוחרת את כל הראשונים: אתי וקנין הראל מויאל חגית נדרי עדי כהן לירון לב יאיר ביטון הראל סקעת ציפי משהיד סשה גרישקוב...

ילדונת5

New member
אולי די עם המשחק הלא ברור הזה?!

מה נסגר איתכם אנשים? מה זאת אומרת את מי אתם רוצים להחזיר ובעצם הם עדיין מתמודדים?! ראינו עד עכשיו איך המשחקים והסקרים שלכם תאמו את המציאות הקשה כמו ביום שישי כשיעל שחר עם הקול הספק צרוד ספק מחקה את שירי מימון עלתה. ודרך אגב אם ההפקה מתכוונת באמת לשים את ציפי וחגית עם סשה אני מתכוונת להגיב להם ובגדול! אבל זה לא הגיוני בכללל!!! לגמר הגדול בסופו של דבר יגיעו:הראל סקעת, הראל מויאל והשלישי לא משנה לי...

dilan angel

New member
אלון ליטבקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Mr Snufkin

New member
בן זונה של משחק ../images/Emo6.gif

אוקי אני הייתי רוצה להחזיר: מיכל רשף ושירי אלקבץ. ועכשיו לעיקר 1. אתי וקנין 2. הראל מויאל 3. חגית נדרי 4. עדי כהן 5. לירון לב 6. גילי קחלון 7. הראל סקעת 8. ציפי משהיד 9. סשה גרישקוב

תשובות

להחזיר מיכלללללל - אתי וקנין / שירה חן- אתי - הראל מויאל / שירלי לילו- לאאאא אל תשאלו אותי דווקא הם??? שניהם בוחרת ואוי לכם אם לא
- חגית נדרי / ענת בן חמו- חגית - עדי כהן / יוכי עוזרי- יוכי - לירון לב / שחר ישי- לירון - יאיר ביטון / גילי קחלון- יאיר - הראל סקעת / גלית חי- הראל - ציפי משהיד / מיכל וולטנר- ציפי - סשה גרישקוב / האחים צנחני- סשה

SivAn1989

New member
תורי../images/Emo9.gif

מחזירה את יעל שחר ויעל פנדריך 1. אתי וקנין 2. שירלי לילו 3. חגית נדרי 4. עדי כהן 5. לירון לב 6. יאיר ביטון 7. הראל סקעת 8. ציפי משהיד 9. סשה גרישקוב

D X

New member
קל.

להחזיר: 1. יעל שחר 2. שירי אלקבץ בסיבוב 2 1. שירה חן 2. שירלי לילו 3.חגית נדרי 4. יוכי עוזרי 5. שחר ישי 6. גילי קחלון 7.גלית חי 8. ציפי משהיד 9. האחים צנחני יאללה.

Blink Park 41

New member
../images/Emo58.gif

מיכל רשף מיקה שדה שירה חן הראל מויאל חגית נדרי עדי כהן לירון לב יאיר ביטון גלית חי ציפי משהיד סשה גרישקוב

נטלישו

New member
אוקיי.. אז!

*שירה חן *שירלי לילו *חגית נדרי *יוכי עוזרי *לירון לב *איכססס! אף אחד!!! *גלית חי *ציפי משהיד *סשה גרישקוב ואני מחזירה כמובן את אלוני מתוקי כפרה שלי (הלוואי וזה היה אפשרי במציאות...) ואתצ אהמ... רובו-רשף... לא! בעצם את פנדריך!!!!!!!!!

שלומית16

New member
שלייייי:

גלגל הצלה: אלון ליטבק מיכל רשף - אתי וקנין - שירלי לילו - אני מאוד אוהבת את שתיהן אבל חגית נדרי יותר אין מה לעשות חחח - יוכי עוזרי - שחר ישי - יאיר ביטון - הראל סקעת - ציפי משהיד - סשה גרישקוב

e l i n o r i

New member
אני.............

אני מחזירה את מיכל רשף וג'קי טולדו. אני בוחרת את (לא מי שאני בוחרת להעיף!): - אתי וקנין - שירלי לילו - חגית נדרי - עדי כהן - לירון לב - יאיר ביטון - גלית חי - ציפי משהיד - סשה גרישקוב

LeAnNe

New member
אני../images/Emo62.gif

מחזירה את:
מיכל רשף
אלון ליטבק מעלה את:
אתי וקנין
הראל מויאל
חגית נדרי
יוכי עוזרי
לירון לב
גילי קחלון
גלית חי
ציפי משהיד
סשה

ani88

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

להחזיר את:! מיקה שדה
ואלון ליטבק
אתי וקנין
/ שירה חן
- הראל מויאל
/ שירלי לילו
- חגית נדרי
/ ענת בן חמו
- עדי כהן
/ יוכי עוזרי
- לירון לב
/ שחר ישי
- יאיר ביטון
/ גילי קחלון
הראל סקעת
/ גלית חי
ציפי משהיד
/ מיכל וולטנר
סשה גרישקוב
/ האחים צנחני

תקווה4

New member
אנייי

מחזירה את: מיכל רשף חנה גור מעלה את: שירה חן הראל מויאל חגית נדרי יוכי עוזרי לירון לב יאיר ביטון הראל סקעת ציפי משהיד סשה!!!!!!

למעלה