"ראש בראש" - סיבוב 2!

average11

New member
"ראש בראש" - סיבוב 2!

המועמדים הצטמצמו ועכשיו הבחירה תהיה קשה יותר. חוק חדש : בכל סיבוב, חוץ מהסיבובים האחרונים, יהיו גלגלי הצלה!
אתם יכולים להחזיר 2 מהאנשים שהעפתם (גלגל ההצלה בסוף ההודעה) המועמדים שהועפו לתמיד, ללא כל אפשרות להחזיר אותם הם : ליטל גבאי, נטלי מרציאנו, ציון דהן, עמי רסקו, אלינור פלקסמן, ניסו סימן טוב, צחי מוסא ואדם צ'אקיר. והנה המועמדים שהעפתם ואתם יכולים להחזיר. מבין ה-10 בחרו 2 להחזיר : 1. יעל שחר 2. שירי אלקבץ 3. חנה גור 4. אוריאל שאלתיאל 5. מיכל רשף 6. שמעון טפטה 7. יעל פנדריך 8. מיקה שדה 9. אלון ליטבק 10. ג'קי טולדו וסוף סוף..ראש בראש סיבוב 2 - המועמדים שעלו! שוב, בחרו אחד בלבד מתוך השניים. - אתי וקנין / שירה חן - הראל מויאל / שירלי לילו - חגית נדרי / ענת בן חמו - עדי כהן / יוכי עוזרי - לירון לב / שחר ישי - יאיר ביטון / גילי קחלון - הראל סקעת / גלית חי - ציפי משהיד / מיכל וולטנר - סשה גרישקוב / האחים צנחני

איזה קל!!! מחזיר-יעל שחר ה-../images/Emo47.gif

אתי וקנין.. שירלילו..היא מדהימה וחוץ מזה כל אחד עולה על הראל מויאל... חגיתההה המדהימה יוכי
לירון לב(דההההה.. שחר ישי זה הזה עם העיינים נכון?) אממ.. אם אין ברירה אז יאיר ביטון.. וואוו קשה!! טוב אז גלית חי.. ציפי.. סשה..(ברור לא?)

חחח משחק נחמד...

*אתי וקנין *מהההה??? איך אני אמורה לבחור בדיוק?? שניהם.. שיהיה... *ענת בן חמו *עדי כהן *לירון לב *גילי קחלון *הראל סקעת *ציפי משהיד *אף אחד... טוב האחים צנחני... ואני מחזירה את... שמעון טפטה ויעל שחר!

בר2י

New member
אני...

מחזירה את: יעל שחר ואלון ליטבק והבחירות שלי ב"ראש בראש": - אתי וקנין - הראל מויאל - חגית נדרי - יוכי עוזרי - לירון לב - יאיר ביטון - גלית חי - ציפי משהיד - סשה גרישקוב

zulu2000

New member
../images/Emo118.gifאני...

מחזיר את מיכלי! באמת היא הכי טובה תפנימו! וצריך עוד אחד? אמממ לא איכפט לי האמת רק לא יעל שחר... נגיד שמעון

zulu2000

New member
../images/Emo118.gifכי בגללה מיכל עפה...!

מיכל מספר 1! היא הייתה צריכה לעלות! היא עוד תחזור!

Sweet Misery

New member
נמ נמ.

גלגל הצלה: 5. מיכל רשף 7. יעל פנדריך - אתי וקנין - שירלי לילו - ענת בן חמו - עדי כהן - לירון לב - יאיר ביטון - הראל סקעת - ציפי משהיד - סשה גרישקוב

aYaLoLy

New member
מממממממיייי

- אתי וקנין -שירלי לילו - חגית נדרי - עדי כהן - לירון לב - גילי קחלון - הראל סקעת - ציפי משהיד - סשה גרישקובי +אני מחזיקה אצ יעל שחר ואלון ליטבק

perrinat

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

מחזירה את: יעל שחר אלון ליטבק אתי וקנין שירלי לילו ענת בן חמו עדי כהן לירון לב יאיר ביטון הראל סקעת ציפי משהיד סשה גרישקוב

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifאני מחזירה את..... (תופים)....

מיכל רשף
שירי אלקבץ
ראש בראש:
אתי וקנין
שירלי לילו
חגית נדרי
עדי כהן
לירון לב
גילי קחלון
הראל סקעת
ציפי משהיד
התלבטות...התלבטות...
האחים צנחני

Teenage Girl

New member
תשובות ../images/Emo29.gif

אני מחזירה את: יעל שחר ומיכל רשף ראש בראש: - שירה חן - שירלי לילו - חגית נדרי - עדי כהן - לירון לב - יאיר ביטון - הראל סקעת
- ציפי משהיד - סשה גרישקוב

ממ..יש לי דה ז'ה וו..../images/Emo95.gif

חנה גור ויעל פנדריך - הצלה אחד מתוך שנים: שירה חן הראל מויאל חגית נדרי יוכי עוזרי שחר ישי הראל סקעת ציפי משהיד סשה גרישקוב

קליספרה

New member
מה הרעיון להתעסק בכאלה שאינם?

גילי קחלון? יוכי עוזרי? עברנו לעולם הדימדומים? אם משחק אז למה לא משחק ריאלי - עם משתתפי אמת

shuis4ever

New member
round 2 - תשובות: ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif

והנה המועמדים שהעפתם ואתם יכולים להחזיר. מבין ה-10 בחרו 2 להחזיר : 1. יעל שחר 2. שירי אלקבץ 3. חנה גור 4. אוריאל שאלתיאל 5. מיכל רשף 6. שמעון טפטה 7. יעל פנדריך
8. מיקה שדה 9. אלון ליטבק
10. ג'קי טולדו וסוף סוף..ראש בראש סיבוב 2 - המועמדים שעלו! שוב, בחרו אחד בלבד מתוך השניים. - אתי וקנין / שירה חן
- הראל מויאל
/ שירלי לילו - חגית נדרי
/ ענת בן חמו - עדי כהן
/ יוכי עוזרי - לירון לב
/ שחר ישי - יאיר ביטון
/ גילי קחלון - הראל סקעת
/ גלית חי - ציפי משהיד
/ מיכל וולטנר - סשה גרישקוב
/ האחים צנחני

y a ® d e n a

New member
נאמנאמנאמ../images/Emo174.gif

- אתי וקנין / שירה חן- אתי - הראל מויאל / שירלי לילו- אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני לא יודעת לבחורררררררר
- חגית נדרי / ענת בן חמו- חגית - עדי כהן / יוכי עוזרי- עדי - לירון לב / שחר ישי- לירוןןןן
- יאיר ביטון / גילי קחלון- יאיר - הראל סקעת / גלית חי- סקעת - ציפי משהיד / מיכל וולטנר- ציפי - סשה גרישקוב / האחים צנחני- קשההה... לא יודעת... ואני מחזירה את יעל שחר ואת שירי אלקבץ

adar2010

New member
שלי : (וזה ברור שמיכל שם)

מחזירה: מיכל רשף, אלון ליטבק ראש בראש: שירה חן. שירלי לילו. עדי כהן. לירון לב. יאיר ביטון. הראל סקעת. ציפי משהיד. סשה גרישקוב.

push

New member
אני

מחזירה את:מיקה שדה ויעל שחר שירה חן שירלי לילו ענת בן חמו עדי כהן לירון לב גילי קחלון גלית חי אף אחת האמת האחים צנחני

למעלה