ראש בראש: "חצי" VS "לא גמור".

Nimrod121

New member
ראש בראש: "חצי" VS "לא גמור".

לאחר ששפטנו בין "שיר אהבה פשוט" ל"קיץ", בין "מילים" ל"השיר של איתי", בין "פגישה" ל"יונתן שפירא" ובין "סוף הלילה" ל"קליפה"; נותרו לנו לשפוט עוד שלושה שירים מן האלבום של איה. אני בחרתי ב"חצי" וב"לא גמור". השיר שנשאר כשארית הוא "אתה זורם אצלי בדם". אם כי גם הוא ישפט כנגד שיר אחר של איה שלא נכלל באלבום. "חצי" VS "לא גמור". ולענייננו- לפניכם רשימת השאלות שעליכם לענות בכדי לשפוט כל אחד מן השירים. שיהיה בהצלחה!
אילו מילים של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?
איזה לחן של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?
איזה ביצוע של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?
בחרו בית אחד, שורה או אפילו יותר שהם הכי אהובים עליכם מכל אחד מהשירים, העתיקו אותם לכאן והסבירו מדוע בחרתם דווקא בהם (למה אתם אוהבים דווקא אותם)?
איזה שיר לדעתכם מבוצע יותר טוב בהופעות?
בכלליות- איזה שיר אתם יותר אוהבים?
ציון סופי ל"חצי":
ציון סופי ל"לא גמור": (מספרים לציון הסופי; ניתן לתת ציון 1 מתוך 10. כאשר 1 הוא הנמוך ביותר ו-10 הוא הגבוה ביותר).

ady18

Well-known member
עונה

אילו מילים של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?שניהם איזה לחן של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?לא גמור איזה ביצוע של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?משתנה לפי מצב רוח שניהם בין המועדפים שלי בחרו בית אחד, שורה או אפילו יותר שהם הכי אהובים עליכם מכל אחד מהשירים, העתיקו אותם לכאן והסבירו מדוע בחרתם דווקא בהם (למה אתם אוהבים דווקא אותם)?חצי עבר כבר חצי לילה ואני כבר מוכנה, תמיד ידעת להגיד את המילה הנכונה אתה מוריד לי את הבגדים בתנועות מיומנות, אתה תוריד לי את הריח, אבל בחצאי מנות לא גמור: אני שוב אלחש לך באוזן ונשכב במכונית חונה ואיפה כל דבר אתה יודע.. בן זונה. ושוב העיר מוארת בצורה מוגזמת. והשלג רק לבן לא קר. ושוב, אני שוב שוכחת שלנו אין כבר שום דבר. איזה שיר לדעתכם מבוצע יותר טוב בהופעות?לא גמור בכלליות- איזה שיר אתם יותר אוהבים? שניהם ציון סופי ל"חצי":9.3 ציון סופי ל"לא גמור": 9.6 (מספרים לציון הסופי; ניתן לתת ציון 1 מתוך 10. כאשר 1 הוא הנמוך ביותר ו-10 הוא הגבוה ביותר).

WundeRKind

New member
סדר ../images/Emo3.gif

אילו מילים של איזה שיר, אתם אוהבים יותר? חצי איזה לחן של איזה שיר, אתם אוהבים יותר? חצי איזה ביצוע של איזה שיר, אתם אוהבים יותר? לא הייתי עוד בהופעה שלה
, אבל אני אוהב את הביצוע של לא גמור. בחרו בית אחד, שורה או אפילו יותר שהם הכי אהובים עליכם מכל אחד מהשירים, העתיקו אותם לכאן והסבירו מדוע: לא גמור: "ויש לך מזל שיש פה הפסקת חשמל, אחרת לא היה לי זמן לחשוב עליך" ו- "ושוב, אני שוב שוכחת שלנו אין כבר שום דבר." לא יודע למה כ"כ.. אבל אני דיי מתחבר אליהם. חצי: "וזה רק חצי מקרה כי זאת חצי החלטה - להתאים לחלקים שלי את החצי שאתה." ו- "אתה אוהב אותי רק חצי ועל השאר כבר נעבוד." איזה שיר לדעתכם מבוצע יותר טוב בהופעות? לא הייתי בהופעות
בכלליות- איזה שיר אתם יותר אוהבים? חצי ציון סופי ל"חצי": 10 ציון סופי ל"לא גמור": 9

וואו, זה קשה

אילו מילים של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?חצי איזה לחן של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?לא גמור איזה ביצוע של איזה שיר, אתם אוהבים יותר?לא גמור בחרו בית אחד, שורה או אפילו יותר שהם הכי אהובים עליכם מכל אחד מהשירים, העתיקו אותם לכאן והסבירו מדוע בחרתם דווקא בהם (למה אתם אוהבים דווקא אותם)? לא גמור: "ויש לך מזל שיש פה הפסקת חשמל, אחרת לא היה לי זמן לחשוב עליך. עומדת במטבח קטן, אתה עוד שם ואני כאן, אצלי יורד הערב" חצי: "וזה רק חצי חיוך אבל רואים את השיניים, אני כמוך רק הפוך וזה מתאים לך בינתיים אז תחבק אותי חזק ותנשק חזק מאוד, אתה אוהב אותי רק חצי ועל השאר כבר נעבוד. וזה רק חצי ממך כי את השאר אתה שומר, ומה יש לאנשים שלא יכולים להישאר? כי זה חצי בגללי וחצי בגללך, שאני חצי כל היום, אני צוחקת ובוכה." איזה שיר לדעתכם מבוצע יותר טוב בהופעות? חצי בכלליות- איזה שיר אתם יותר אוהבים? לא גמור ציון סופי ל"חצי":8.5 ציון סופי ל"לא גמור": 9 הודגש באמצעות מדגישומטיק

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif...

אילו מילים של איזה שיר, אתם אוהבים יותר? שניהם איזה לחן של איזה שיר, אתם אוהבים יותר? לא גמור איזה ביצוע של איזה שיר, אתם אוהבים יותר? שניהם בחרו בית אחד, שורה או אפילו יותר שהם הכי אהובים עליכם מכל אחד מהשירים, העתיקו אותם לכאן והסבירו מדוע בחרתם דווקא בהם (למה אתם אוהבים דווקא אותם)? חצי: וזה רק חצי ממך כי את השאר אתה שומר, ומה יש לאנשים שלא יכולים להישאר? כי זה חצי בגללי וחצי בגללך, שאני חצי כל היום, אני צוחקת ובוכה." לא גמור: "אולי תכתוב מכתב, או תתקשר אליי? אולי תזכור שיש לי יום הולדת? אולי תקום עכשיו ותארוז תיק גב? אני רוצה אותך ומפחדת." איזה שיר לדעתכם מבוצע יותר טוב בהופעות? שניהם בכלליות- איזה שיר אתם יותר אוהבים? שניהם ציון סופי ל"חצי": 9 ציון סופי ל"לא גמור": 9

למעלה