ראש בלטה

newave

New member
ראש בלטה

גם הוא מה-90 הפקה מצויינת של קולין ניומן והקול המיוחד של מלכה שפיגל אני אוהבת כמעט את כל הדיסק (למרות הביקורות) מה שמקשה עלי לבחור שיר אחד, ובכל זאת אני אדלג על הקטע האנסטרומנטלי Tethnic ואשים את "כישופים" אי אפשר להתעלם מהמילים של דליה רביקוביץ' היום אני גבעה מחר אני ים כל יום אני תועה כבאר של מרים. כל יום אני בועה אובדת בנקיקים בלילה חלמתי, סוסים אדומים סגולים וירוקים, לבוקר הקשבתי פכפוך עד אין קץ קישקוש של תוכים. היום אני שבלול מחר אני עץ רם כחומר אתמול הייתי כוך היום אני צדפות מחר אני מחר.

greenzg

New member
Y - איך שכחתי את השיר הזה !../images/Emo2.gif

באמ ת אלבום מיוחד. תמיד צחקתי על השם של מלכה שלא מאפיין זמרת גל חדש אלא דודה מחדרה...

היה נורא נחמד הטרנד

של בסיסטיות שלא יודעות לנגן. מלכה רחיבה אותו לבסיסטיות שלא יודעות לנגן ולא יודעות לשיר (לא אשכח את המגיש בגל"צ (אברי?) שאמר "היא לא עושה את זה בכוונה - ככה היא באמת שרה" (על when i go)

oril123

New member
אלבום מצויין

שמשום מה לא מוכר כמעט, אני אישית בחרתי בו למקום של כבוד בין 20 האלבומים הטובים ביותר (לדעתי) בפורום מוסיקה עברית בנענע. http://forums.nana.co.il/showmsg.asp?id=2279513

newave

New member
קראתי את הבחירה שלך

איך טובה גרטנר קשורה לסיאם?

newave

New member
שהיא בחירה מצויינת

לא הלהקה, השיר נכון! גם אני פישלתי

oril123

New member
הקשר הוא שסיאם היו להקת הליווי שלה

בשיר הסוגר את האלבום "זה נגמר" . ואגב את האלבום הנ"ל הפיק משה דעבול שהיה חבר בלהקת המועדנים המוערכת (בזמנו) "ליפסטיק" שרוב החומר שלהם הושר באנגלית מלבד הלהיט שלהם " כל היום לומד" שהושר ע"י אלימור זילברמן שלימים התדרדרה להופיע בתוכנית מהפך.

למעלה