ראש אכ"א חובש כיפה.

ראש אכ"א חובש כיפה.

היתכן שמשרה זו היא חלק מ"מימון מפלגות"? (מפד"ל אולי)

במשך שנים מונו כאן מפקדים

לפי שיוך מפלגתי בעבר (ותודה לאל שזה בוטל) למינוי לדרגת אלוף היה צריף להיו תבעל פנקס מפלגה אז מה הרעש שיש מינוי פוליטי(אם אכן זה מינוי פוליטי)...זה חדש?

כדאי להתחיל להתרגל

רוב היחידות הלוחמות הן כיפות סרוגות,עולים ומזרחיים. סמולנים? הם או בקנדה או מסוממים מכדי לדעת איפה הם נמצאים.

בעבר התבטא בענין עליונות

החייל היהודי. זה מביא אותי לתהייה, האם הגבר הזה יהודי? חבישת כיפה היא הדבר הראשון שמישהו יעשה על מנת להתחזות. זה לא קשה במיוחד. שמלה לך? קצין תהיה לנו? (ציטוט מהמקורות) מה אנחנו יודעים על מי שקובע את חיינו ומותנו? היכן מצוי המידע?

בינתיים קראתי במעריב שכל הכיתה

שלו מהישיבה קודמה. מדובר אם כך בחבורה בסגנון "סיירת מטכ"ל האגדית" (תרתי משמע). נציגי המפלגה. סקטוריליות.

יש עוד אפשרות

הכיפות הסרוגות מתנדבות ליחידות מובחרות (בעבר היו אלו הקיבוצניקים) והתוצאה כניסתם גם לרמות הפיקוד הגבוהות יש הטוענים שמנסים לעצור אותם.

חביבי, תלמד בעל פה את חוק טל

ותבין למה צריך חובש כיפה כראש אכ"א. חוק טל הוא חוק שמתיר ניסויים רפואיים בחיילים. תתעמק.

חוק טל

חוק בזוי הוא המדינה אומרת לבניה תשרתו ואני יורקת עליכם יש לקרוא לנוער לא להתגייס... קודם היה פטור בהעלמת עיין עכשיו יש גם חותמת כשר של המדינה עלוב עלוב עלוב

יש הטוענים

(למשל ביילין) שחוק טל לטווח רחוק דווקא יעודד יציאה לשוק העבודה והתגיסות לצבא אני לא רואה את הגאונות הגדולה בהתחכמות כאילו העיניי זה תעודת הכשר מהמדינה לאי מילוי חובות.

גם לחילונים עדיף ללא כיפה.

ואף על פי הכיפה חודרת. גם האפיפיור חובש כיפה.

אם אתה אנטי דתי

אז אין שום שפה לשיחה אם אתה בעד זכותו של כל אחד לחיות כראות עינו בלי כפיה דתית ועם חוקה,הפרדת דת ומדינה,וכו' לא אשנא חובש כיפה רק בגלל שהוא חובש כיפה גם להם זכות כמו כל קבוצה לעצב את אופי המדינה בכל הקשור לחיים אישיים/פרטיים כל כפיה יש להעיף...וממילא החיים חזקים יותר מכל חוק שיחוקק.

אני לא אנטי דתי. אני חוששת.......

מהזלזול שלהם בחילונים נוסח:"אבקת חלב לאוכלי עכו"ם. זאת אומרת שהם מצויינים לקהל שלהם השותה חלב מהדרין (שהוא מושגח במצלמות וידאו) אבל לתינוקות מתירים קדחת. בקיצור כמו שסבלתי תחת ידו של חובש הכיפה רובינשטיין, ושילמתי בפיגועים את מחיר התנהגות המתנחלים - מבלי שצמח לי משהו מזה, אני חוששת שראש אכ"א עם כיפה ינצל תפקידו לגיוס כספים למפלגתו, וכיוון שיש לי מושג מה באיך זה נעשה (ביום תאונות בצה"ל) אני חרדה, מטורפת, וגמורה. אתה יודע מה זה סקטוריאלי? זה שתי מערכות התנהגות אחד לסקטור שלי ואחר לסקטורים אחרים. כמו בעבר בדרום אפריקה. לכן אני מתנגדת למינוי של חובשי כיפה בתפקידים של ממונים על חילונים. המתנחלים והמפד"ל שינו אצלי את תפישת האדם חובש הכיפה. ותגיד תודה לחוק "טל". מאז החקיקה אני פוחדת שכל מה שקשור אליהם זה ניסויים רפואיים בחילונים.

הפיגועים זה בגלל תודה חבר

הוא יבא טרור מטוניס הכניס צבא חמוש,אפשר הקמת ערי טרור ושלח אותם להשתלמות בלבנון אצל החזבאלה

למעלה