ראש אחר 17 אילת

DAVID7335

New member
ראש אחר 17 אילת

אני לא מבין מאיפוא החוצפה לבוא ולבקש סוכם כול כך גבוה לשלושה ימים ועוד הופעה ב190 שקלים . מה לא מספיק להם 900 שקל כמו בשנה שעברה למה אנחנו פראירים? הגיע הזמן ללמד את המארגנים קצת יושר . להזכיר לכם מה היה בשנה שעברה בחדר האוכל במלון שנדחפו ולא היה מספיק מקום ישיבה ואנשים אכלו בחוץ במסעדות . זה יקר

e r e z 2005

New member
האם מדובר על התאריך...

22.9.05? אם כן, הפרסום על הטיול הזה נודע לי ביום רביעי האחרון בחוג של ירון בן שמחון במעלה אדומים. לא הספקתי עדיין לבדוק - אך אני לא יודעת בכמה כסף מדובר? לא מזמן, כתבתי על כך שהמארגנים גובים תשלום גבוה ביחס למחיר קבוצתי והערתי על כך שהמחיר לא שונה מהגעה פרטית למלון. בעיקר כשמדובר בקבוצות - לדעתי יש לתת מחיר הוגן שיתאים לכיס של כולם. בכל מקרה, נראה לי שיש החלטה סמויה להעלות את המחירים, כמו גם בחגיגת הקיץ של ירון במעלה אדומים מ- 30 ש"ח ל- 35 ש"ח, כנ"ל לגבי מחירי הטיולים. כולם יודעים שירון חבר טוב של גדי ועובד גם איתו. תכנון הטיול הוא משותף. בכל מקרה, אני איתך שהמחירים יקרים מאוד.

0p9o8i11

New member
"לדעתי יש לתת מחיר הוגן שיתאים לכיס

של כולם" על סמך מה קבעת שגדי רוצה את כולם???? נקודת המוצא שונה ... גדי הודיע מראש שהשנה הוא לא רוצה את כולם........ רק את החוג הרוקדים הקטן עם מספר אוטובוסים קטן מאד יחסית. בברכה יוסי

e r e z 2005

New member
האם אתה מגיב אלי?

או לדוד. אני לא הייתי בחוג של גדי, לכן אני לא יכולה להגיד דברים שלא שמעתי. יש לי אליך שאלות מספר: 1. האם אתה שמעת שגדי לא רוצה את כולם? 2. בוא נצא מתוך הנחה שהוא לא רוצה את כולם (לפי דבריך) - האם זה הוגן? לו הייתי בין הרוקדים בחוג שלו, הייתי נפגעת אישית. 3. אתה מציין ואני מצטטטת: "רק את החוג הרוקדים הקטן" - מי נמנה על חוג הרוקדים הקטן? עד כמה שאני יודעת, יש לו חוג בקנה מידה גדול מאוד. 4. במידה וגדי לא מעוניין שיצטרפו רוקדים רבים ולא רצויים, אולי שיחלק הזמנות אישיות לכל מי שהוא אישית רוצה שיצטרף.

הגבלה במספר האנשים

זכותו של מארגן אירוע להגביל את מספר המשתתפים. גדי הודיע שהלינה תהיה במלון אחד בלבד, זה כבר מפחית את כמות המשתתפים. כמו כן, בעבר היו שותפים לפרוייקט מדריכים נוספים, ויצאו הסעות מחוגים וערים שונות, השנה לפי הפירסום זה לא כך, יש יציאה מ- 3 מוקדים, אחד בצפון, אחד במרכז ואחד בדרום.

0p9o8i11

New member
גדי חזר ואמר שהשנה יהיה טיול שונה..

עד כמה שאפשר עם מספר "קטן" יחסית של רוקדים/ת ללא "הבום" הגדול שיש לרוב בטיולים שלו. בברכה יוסי תודה לרויטל על ההסבר המקדים

No name for now

New member
גדי ביטון הוא לא השמרתף שלך

הוא מארגן טיול וקובע מראש את מספר המשתתפים המירבי, כמו תמיד כל הקודם זוכה. אין לו שום מחויבת אליך להוציא אותך כל שנה לחופשה באילת טיול בסדר גודל שהיה בשנים האחרונות זה הפקת ענק ולא משהו שאפשר לארגן בצ'יק צ'ק, אתה לא יכול לדרוש ממנו לשתף את "כולם" (כמו שניסחת) אלא אם כן אתה מוכן להפיק את הטיול בעצמך כולל מציאת אולם בגודל מתאים לכל הרוקדים שיגיעו (על זה מתלוננים פה כל שנה אחרי הטיול). אני גם לא יודעת מי זה "כולם" דרך אגב, למרות שזה לא הנושא, תיאורטית זכותו גם לארגן טיול רק למי שהוא רוצה שיצטרף, בסך הכל לא מדובר פה בזכות יסוד של הרוקדים בריקודי עם אלא ביוזמה פרטית.

ואגב התלונות משנים קודמות

בהתחשב בתלונות הרבות מהטיול של שנה שעברה - עושה רושם שגדי לא היה עיוור למתרחש והחליט להפיק לקחים ולהפיק טיול בהיקף מצומצם יותר, אשר יענה על ציפיות המטילים. ועל כך - יישר כוחו

למעלה