ראש אחד

bunnyd

New member
ראש אחד

בראש אחד היה תחרות של "הכי יפה " או משהו כזה .אתן יודעות באיזה מקום אורלנדו ?

kittycatbone

New member
מקום שישי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למרות שבשבילינו הוא צריך להיות מקום ראשון..
מקום שישי מכובד!
יפיייי...
רק שמה הם כתבו שם באחת העובדות עליו: 'למרות שאנחנו אוהבים לקרוא לו "אורלי", הוא אומר שרק חברים ובני משפחה יכולים לקרוא לו ככה! אז שיגיד, מה הוא כבר יעשה לנו...'

AmiTutiT14

New member
מה יפה בהם כל כך../images/Emo35.gif

נינייט נראת כמו הצרות שלי, ורן נראה כאילו תקעו לו גזר בתחת.

איך לעזעזל הם עקפו אנשים../images/Emo19.gif

שהם בכלל לא מגיעים לקרסוליים שלהם ממתי שני מהעצבנים האלו יותר יפים מאורלנדו, ג'וני, בראד וכו'...

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifלפי דעתי, כמה מעריצים

פשוט הצביעו מאה אלף פעם לרן ונינט, כי זה באמת לא הגיוני שהם זכו. מילא רן, אבל נינט היא כזאת לאאאא

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifכנראה לא מספיק../images/Emo3.gif

אני בכולופן הצבעתי רק פעם אחת.

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifמקום שישי../images/Emo35.gif...

באמת?!...לפחות זה משהו
...... אבל מגיע לו מקום ראשון
..

karin byrne

New member
חוצפנים הראש 1 האלה...../images/Emo46.gif

שילכו לדחוף
!!!!!!ומקום 6 זה די מכובד...למרות שיותר טוב מקום 1...לא שאני צריכה ת'ראש 1 האלה כדי לדעת שאורלנדו מקום 1 באמת...ורן דנקר הזה פשוט מכוער
...אני לא מבינה איך הוא זכה מקום 1....ונינט חמודה אבל...לא...פשוט לא מקום 1...

T u r n e r 1

New member
אתן צודקות.. זה באמת מכור...

לפי דעתי רן דנקר לא מכוער אבל הוא בהחלט לא חתיך ולא מגיע לו להיות מקום ראשון...

pookacha1

New member
לדעתי זה קצת מטומטם..

לשים את נינט במקום ראשון. ובתחרות בכלל.. כאילו.. מה קרה?? אז היא זכתה בכוכב נולד.. בגלל שהיא זכתה גם הוציאו לה סדרה.. לדעתי ממש הגזימו איתה.. ועוד בכלל.. לשים אותה בתחרות של הכי יפה.. אליוסטור!!מה כ"כ יפה בה???????? אנשים שהצביעו לא מסתכלים על היופי שלה בכלל.. אלא על מי שהיא בחברה או במה שהיא זכתה או לא יודעת מה.. חוץ מזה... תעשו השוואה..: נינט-
אורלנדו
אבל חפיף.. בשבילי אורלנדו בתחרויות האלה תמיד מקום 1

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני חושבת ש....

זה היה ברור שהם יזכו
..ועוד שניהם מאותה סדרה
..{לייק דהה
} זה מה שראש 1 רצה
...תאמינו לי,הכל מתוחמן והכל משחק מכור
... אולי ראש 1 ירוויח מזה או משו-אבל עכשיו שחשבתי על זה... הכל משחק מכור-זה מה שהם רצו שיקרא
... אחד אחד הם בני ז**ות

Number One1

New member
אני דווקא חושבת

אני חושבת שזה באמת מטומטם שצריך להצביע לאנשים "הכי יפים שיש" כאילו תסתכלו על עצמכם שנייה, אף אחד לא מושלם אפילו לא נינט ורן, אפילו לא בראד פיט ואפילו (לא לסקול אותי באבנים!) לא אורלנדו בלום (טוב, הוא די מתקרב למושלמות...). אני חושבת שלהצביע לאנשים יפים זה פתטי ועלוב! ובכלליות, האנשים של היום מסתכלים תמיד על היופי החיצוני של האדם, ההפך הגמור מזה! צריך להסתכל על היופי הפנימי של האדם. אי אפשר לשפוט אדם נחמד אם הוא יפה, לא תמיד, ולכן אני חושבת שהיופי הפנימי, הוא היופי של האדם והוא עושה את האדם מאד מעניין (והבנאדם הזה הוא אורלנדו בלום כמובן!) סורי על המגילה........

צודקת לגמרי........

אבל היום ככה זה..... מסתכלים קודם על החיצוניות של הבנאדם ולא על מי שהוא באמת מבפנים.... הלוואי וזה היה אחרת...

kittycatbone

New member
את צודקת מאוד../images/Emo70.gif

ולמרות שאורלנדו חתיך בטירוף
אני אוהבת אותו גם מהאישיות שלו.. עד כמה שאני מכירה אותה.. חחחח כאילו אין לי מושג אם מה שאומרים עליו נכון והכל... זה הכל יכול להיות סתם יחסי ציבור ובמציאות הוא סתם אדם מעצבן. אבל ממה שאומרים על האישיות אלו, אני אוהבת אותו...

למעלה