ראשל"צ ---->חיפה

מצב
הנושא נעול.

1234aaa

New member
ראשל"צ ---->חיפה

ראשל"צ ---->חיפה
איזה קו של אגד מגיע מראשון (מתחנה מרכזית חדשה) לחיפה? ואם משהו יודע אז איך מגיעים ללשכ"ג (מהתחנה המרכזית בחיפה ללשכ"ג שם)?

למה אגד../images/Emo35.gif

ראשל"צ ---->חיפה
איזה קו של אגד מגיע מראשון (מתחנה מרכזית חדשה) לחיפה? ואם משהו יודע אז איך מגיעים ללשכ"ג (מהתחנה המרכזית בחיפה ללשכ"ג שם)?
למה אגד

קח רכבת

אוהד11

New member
הנסיעה לחיפה דרך ת"א

קודם כל..
זה לא בשבילי זה בשביל חבר.. ב' הנסיעה אצלו חינם רק באוטובס.
הנסיעה לחיפה דרך ת"א
למיטב ידיעתי אין קו ישיר בין ראשל"צ לבין חיפה, כך שצריך לקחת אוטובוס או רכבת מראשל"צ לת"א ומשם להמשיך לחיפה.

mister K

New member
קו 946 ז"ל ו-88-000-01

946 בוטל סליחה על המידע המוטעה
קו 946 ז"ל ו-88-000-01
על קו 946 (ראשל"צ-חיפה) שבוטל זה מכבר היה עובד אחד המרצדסים המושקעים באגד הלא הוא 86-141-01. נצל"ש: לכל המעוניין, 88-000-01 (MERCEDES OC500 מרכב איריזר היחידה באגד) נצפתה היום יוצאת מהמפרצית לעפולה בשעה 15:30 בקו 301. מכונה מיוחדת זו שייכת לסניף עפולה ועובדת על קו 301 מהיום שבו נכנסה לשירות.

mister K

New member
מארסים עם שלדת M.A.N באגד

קו 946 ז"ל ו-88-000-01
על קו 946 (ראשל"צ-חיפה) שבוטל זה מכבר היה עובד אחד המרצדסים המושקעים באגד הלא הוא 86-141-01. נצל"ש: לכל המעוניין, 88-000-01 (MERCEDES OC500 מרכב איריזר היחידה באגד) נצפתה היום יוצאת מהמפרצית לעפולה בשעה 15:30 בקו 301. מכונה מיוחדת זו שייכת לסניף עפולה ועובדת על קו 301 מהיום שבו נכנסה לשירות.
גם באגד יש מארסים עם שלדת M.A.N כמו בדן. מדובר בשתי מכונות בלבד שעובדות באגד תיור ונופש וחונות בחיפה והן 86-800-01 ו-86-801-01.

היא עובדת גם על 412 עפולה- ב.שאן

גם באגד יש מארסים עם שלדת M.A.N כמו בדן. מדובר בשתי מכונות בלבד שעובדות באגד תיור ונופש וחונות בחיפה והן 86-800-01 ו-86-801-01.
היא עובדת גם על 412 עפולה- ב.שאן

צחקן

New member
ראיתי אותה ברשל"צ.

קו 946 ז"ל ו-88-000-01
ראיתי אותה ברשל"צ.
ב"ה כמדומני, והסמל מרצדסעל רקע צהוב, ולא ירוק כמו שאר האטובוס. האם זו המכונה?.

mister K

New member
לא נראה לי

ראיתי אותה ברשל"צ.
ב"ה כמדומני, והסמל מרצדסעל רקע צהוב, ולא ירוק כמו שאר האטובוס. האם זו המכונה?.
לא נראה לי
אלא אם צבעו אותה בירוק. כי בפעם האחרונה שאני ראיתי אותה היא הייתה צבועה בצביעה הסגולה-לבנה המקורית. המכונה הזו מאוד בולטת לעין ועד כמה שידוע לי זה האוטובוס היחיד באגד שלו לוחית רישוי קטנה כמו שנהוג לשים על מכוניות אמריקאיות. גם המזגן שלה צבוע מלפנים בצהוב ונדמה לי שיש לה גם טאסות. האמת היא שכבר מזמן לא נתקלתי בה.

איליה.

New member
מראשל"צ מגיעים לת"א

הנסיעה לחיפה דרך ת"א
למיטב ידיעתי אין קו ישיר בין ראשל"צ לבין חיפה, כך שצריך לקחת אוטובוס או רכבת מראשל"צ לת"א ומשם להמשיך לחיפה.
מראשל"צ מגיעים לת"א
בכל קו (זה תלוי מאיפה בראשון החבר מגיע) ומתל אביב לוקחים קו 900 או 910. אפשר לקחת אותם מהתחנה המרכזית (קומה 6) ואפשר ממסוף רכבת מרכז (ארלוזורוב).

mister K

New member
אם באוטובוס אז 900 או 910 מת"א

קודם כל..
זה לא בשבילי זה בשביל חבר.. ב' הנסיעה אצלו חינם רק באוטובס.
אם באוטובוס אז 900 או 910 מת"א
וממרכזית חוף הכרמל בחיפה קו 114 עד ללשכת הגיוס שנמצאת בהדר (לרדת בעירייה) לקו 114 תדירות של כל 10 דקות במשך היום.

stan1

New member
מראשל"צ לת"א

ראשל"צ ---->חיפה
מראשל"צ לת"א
163

מצב
הנושא נעול.
למעלה