ראשל"צים אוהבים חורף?

קיר קמט

New member
חורף זה איכס, טפו טפו טפו

לא עלינו. חבל שאין לנו מים אז אנחנו צ'כים אותו...

Hii BiTcH

New member
קיר אני מאוכזבת ממך...

חורף זאת ה-עונה ה-שווה בשנה!!!!!! אני חולהההההההההה על חורףףףףףףףףףףףףףף קיץ בעעעעע חורף רולזזזזזזזז

קיר קמט

New member
מפתאום

10 סיבות למה קיץ יותר טוב מחורף - 1. בחורף רטוב ואי אפשר לשחק כדורסל... 2. בחורף קר ואני שונא שקר ושונא ללבוש חולצות ארוכות. 3. בקיץ יש ים 4. בקיץ יש אבטיח... תנו לי אבטיח אחד ביום ואני יכול לחיות ככה שנים. 5. בקיץ יש חופש
6. בחורף כולם עם מליון שכבות אז אי אפשר לראות כוסיות במצבן הטבעי
7. בחורף כל הזמן תקועים בבית בגלל הגשם. 8. בחורף אין גלידה 9. בחורף אין הופעות שוות, נקודה. 10. היומולדת שלי באביב, וזה יותר קרוב לקיץ
הדבר היחיד שעדיף בחורף זה שיש שמיכות עבות כאלו שאני אוהב.

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

חחחח מסכימה עם כל סעיף!

cobainos

New member
חורף זה רע!!

מהסיבות שקיר ציין ומעוד סיבות שאין לי כח לכתוב עכשיו. החורף טוב רק בשביל כמה דברים:צ'ונט,פוך,מרקים וזהו אבל אין ספק שהקיץ הרבה הרבה יותר כיף

cobainos

New member
חורף זה רע!!

מהסיבות שקיר ציין ומעוד סיבות שאין לי כח לכתוב עכשיו. החורף טוב רק בשביל כמה דברים:צ'ונט,פוך,מרקים וזהו אבל אין ספק שהקיץ הרבה הרבה יותר כיף

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif

חורף זאת העונה

Tustusit

New member
../images/Emo42.gifמממששש לא../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

איכס חורף... אני רוצה קיץץ

yehuda101

New member
קצת מכל דבר..

לפעמים חורף יכול להיות נחמד... בגלל שתמיד קריר ולא חם ואני לא מזיע כמו חזיר שחוט. מצד שני קיץ זה ים שמש כוסיות. והכביש כמובן לא חלקלק.

yehuda101

New member
ואיך שכחתי

אחרי החורף.. יש את העונה האהובה עליי! האביב! חוצמזה לכל בכייני חורף, שתדעו לכם אני עושה 4 חודשים טירונות בחורף! אז מצבכם עוד טוב.

חןשסק

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

כי קר מדיי וחשוף והימים קצרים נורא. חוצמזה שנורא קשה לקום בבוקר לבצפר כי זה גובל בלצאת מהמיטה החמה ולראות את הפרצוף נעל של המורה למתמטיקה/ ספרות/ ביולוגיה וכו'...
כי כיף להיות בפוך, במיוחד שיש עם מי להתכרבל
כיף שיש את הריח של הגשם וכיף לשתות שוקו חם ביום קר
. אבל אני בדרך כלל מעדיפה קיץ
כי חופש וים ואנשים

למעלה