ראשי הדרקון

• פותח הנושא toao
  • פורסם בתאריך

toao

New member
ראשי הדרקון

מי לדעתכם יהיו שני ראשי הדרקון האחרים? מכיוון שלי נראה כי הסבירות הגבוהה ביותר היא שדאני תישא שני בעלים (ולא תצא מהארון/תוותר על היכולת להשתמש בכל הדרקונים בו זמנית/תתן דרקון למקורב או מקורבת שלה שאינם בני זוגה), אז מי הם יהיו? האפשרות שידידה שלי העלתה היא ג'ון שלג. הגיל מתאים, הניגוד של האש מול הקרח, וגם ייתכן שהמוצא - יש לי חשש הולך וגובר שג'ון אינו בנו של אדארד, אלא בנם של ליאנה וראיגאר, מה שהופך אותו לטארגאריין (וכולנו יודעים שיש להם חיבה עזה לבני משפחתם).

Maleficent

New member
ג'ון ובראן.

הרי ג'ון הוא השיר של אש ושל קרח, ובראן ילמד אצל ילדי היער כיצד להילחם באחרים. זה רק טבעי שהוא ינשא לדאני, וגם הפרש הגילאים בינהם לא כ"כ גדול.

myochay

New member
למרות כול הכבוד לג'ון

היא צריכה שלושה ראשי דרקון כבר למלחמה בווסטרוז וג'ון בחומה וזה די רחוק מהמקומת שהיא הולכת להילחם עליהם

כשחושבים על זה...

זה הגיוני שגם בראן וגם ג'ון יינשאו לדאינריז. ג'ון (ככל הנראה) הוא אחיינה של דאני ובראן לא קשור לדאני אבל הוא בן דוד של ג'ון. אני בזמנו העלתי השערה שהדרקון השלישי הוא דווקא אדריק סער, כי הרי גם לבאראתיאונים יש דם טארגארייני, ואדריק נמצא כעת בערים החופשיות.

toao

New member
בעעעע...

סיימתי את הסדרה בשבוע שעבר, ורק עכשיו גיליתי את "האח האחרונה" ודיונים קודמים בפורום... לא חשבתי שאני מקורי, אבל מסתבר שהעניין נטחן יותר מידי בעבר... אני אלמד לקרוא להבא לפני שאני שואל

nedisrael

New member
וזה כמובן תמיד בסדר להעלות דיונים

שכבר נטחנו בעבר, מכיוון שאין ממש דיונים שלא נטחנו.
ברוכים הבאים

Gregor Power

New member
היי חובב! טוב לראות אותך!

ד"א, מישהו פה אמר שדאני הולכת להלחם רחוק מהחומה. טעות! דאני היא אזור אהאי, ה"חרב" שלה הם בעצם הדרקונים (היא העירה דרקונים מאבן). לכן זה ברור שהיא הולכת להלחם נגד האחרים. ואיפה זה יקרה? בחומה, או בסביבתה, כי החומה גם יכולה ליפול עד שהיא תגיע או כשהיא תגיע. אין לדעת. או שאולי צבא דות'ראקים יסתער על החומה ויפרוץ אותה. מי יודע? ;] עוד ראש אפשרי הוא טיריון, כפי שאמרו כבר. יכול להיות שחלומותיו על דרקונים הם רמז, כמו שיכול להיות שזה סתם. אבל אל תפסלו אותו.

myochay

New member
לא אמרתי שהיא לא תלחם בחומה

אלה שהמלחמה שלה על ווסטרוז לא תתקרב לחומה ותתרחש מן סתם מדורן לכוון צפון אולי אם היא תכבוש את ווסט רוז אז היא תילחם באחרים וזה היה בחומה אבל היא צריכה ראשי דרקון למלחמה בווסטרוז

nedisrael

New member
שלום שלום, טוב להיות פה ../images/Emo13.gif

אני מסכים שהקרב הסופי והחשוב שאליו דאני מתקרבת הוא הקרב מול האחרים, שאולי יתרחש בחומה. כמובן, יש אפשרות שהחומה תיפול לפני שדאני תגיע ואז הקרב אולי יתרחש בחורבות ווינטרפל, או איפשהו בצפון. אך אני מסכים שלפני שדאני תגיע לחומה, היא קודם תגיע לווסטרוז כדי לכובשה, בין אם היא תגיע לדורן (מקום נחיתת הפלישה של הרוינאר) או לבקעת ארין (אחד ממקומות הנחיתה של הפולשים האנדאלים) או אף למעלה מלך (מקום נחיתת הפלישה של הטארגאריינים).

למעלה