ראשי דיו ערב טוב לכם אני הייתי רוצה האם מישהו יודע מקום ניתן לרכוש ראשי דיו למדפסת ממוחזר
V varui New member 29/6/10 #1 ראשי דיו ערב טוב לכם אני הייתי רוצה האם מישהו יודע מקום ניתן לרכוש ראשי דיו למדפסת ממוחזר
ח חנה בית הלחמי New member 30/6/10 #2 אחוזה פינת בורוכוב, וגם לנדוי מכשירי כתיבה באחוזה בין חנקין לבורוכוב.
A avivab10 New member 30/6/10 #5 ברעננה או שאפשר גם בכפר סבא? בכל חנות שמוכרים ראשי דיו, מוכרים גם דיו ממוחזר. השאלה היא הטיב המחיר השרות והנוחות.
ברעננה או שאפשר גם בכפר סבא? בכל חנות שמוכרים ראשי דיו, מוכרים גם דיו ממוחזר. השאלה היא הטיב המחיר השרות והנוחות.
צ צורחה New member 1/7/10 #6 אחרי כמה החלפות של ממוחזרים HP הניסיון שלי הוא שאפילו שהם ממוחזרים הם די יקרים והרבה פעמים נדפקים מהר. בפעם הבאה שאצטרך, אזרוק את כל המדפסת ואקנה לייזר ש"ל או צבעונית הזרקת דיו לא HP.
אחרי כמה החלפות של ממוחזרים HP הניסיון שלי הוא שאפילו שהם ממוחזרים הם די יקרים והרבה פעמים נדפקים מהר. בפעם הבאה שאצטרך, אזרוק את כל המדפסת ואקנה לייזר ש"ל או צבעונית הזרקת דיו לא HP.
ח חנה בית הלחמי New member 1/7/10 #7 זו הסיבה ששומר נפשו ירחק מ- HP מאז שעברתי לבראדר (כבר מדפסת שנייה שלהם) - כל קרטריג' עולה לי 40 ש"ח ותוחלת החיים של המדפסת עצה עלתה פלאים.
זו הסיבה ששומר נפשו ירחק מ- HP מאז שעברתי לבראדר (כבר מדפסת שנייה שלהם) - כל קרטריג' עולה לי 40 ש"ח ותוחלת החיים של המדפסת עצה עלתה פלאים.