ראשית הרמטכ"ל שילך

ראשית הרמטכ"ל שילך

הוא ממונה מהממשלה עצמה ונכשל בדיוק כמו מנכ"ל חברה שהביא להפסדי מיליונים. מנכ"ל כזה נזרק לכלבים בתוך יום,ולא נותנים לו "לתקן" שגיאותיו.זהו מתכון של כשלון נוסף. אני סבור שגם אולמרט ופרץ נמצאים באותה הקטגוריה. הציבור רוצה שילך,והציבור הנו "אסופת בעלי המניות" בחברה המכונה נדינה.
 
מתוקן

הוא ממונה מטעם הממשלה עצמה ונכשל בדיוק כמו מנכ"ל חברה שהביא להפסדי מיליונים. מנכ"ל כזה נזרק לכלבים בתוך יום,ולא נותנים לו "לתקן" את שגיאותיו.זהו מתכון לכשלון נוסף. אני סבור שגם אולמרט ופרץ נמצאים באותה קטגוריה. הציבור רוצה שילך,והציבור הנו "אסופת בעלי המניות" בחברה המכונה מדינה.
 

אילבן

New member
גם נשיא בית המשפט העליון נכשל,

ברק שהוא פקיד ממונה ע"י הממשלה כשל ונכשל לאורך כל כהונתו, וזאת מנקודת מבט של יהודי, שמאלנים ערבים ומומרים אהבו את מה שהוא ניסה לעשוןת, להפוך את מדינת ישראל 'למדינת כל אזרחייה הערבים'
 

גאיה111

New member
נכשל? היו לך ציפיות ממנו?

אם אין ציפיות מראש לא מתאכזבים, כידוע
 
מבחינתו של נשיא בית המשפט

הוא נחל הצלחה אדירה. אני שמח שיש עוד דמות אחת בפורום המבינה ועושה את ההפרדה בין יהודים לבין שמאלנים וערבים מוסלמים .
 
למעלה