ראשונה?

FathomTR

New member
אני לא מאמין.......................

זה מפגש השני\שלישי שאני מפסיד,(ואחרון!!!!!!!!!!!!!!!!)

FathomTR

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לונה..

New member
סאד באט טרו.

מה אני אעשה, אבנר חח וואי 'תה יודע מה? אולי אני אהיה בקריות בקרוב, אז אני ארים לך טלפון

ורק רציתי להגיד לקטי..

כיוון שלא מוצאים אותך בינתיים
שאת חמודה ושיש לך עיניים יפוווווות חח

(וגם ללונע!) --> שלא תרגיש נזנחת../images/Emo13.gif

<יש ב'יה עם נזנחת?!.. מוזנחת נשמע יותר גרוע!>

¥EleVatioN¥

New member
יו ואיך שכחתי לומר?@../images/Emo129.gif

נומע הפיתות עם החומוס היו מעולותתתתתתתתתת פיתה עם חומוס ודובונים לשלטון

pinoki

New member
טוב תורייי :)

ואני כמנהגי :) בבוקר יום ד 12.8.04 בשעה 7:02 חזרתי הביתה מבילוי בכפר המוזיקה - בניצנים...אחרי שלא ישנתי יותר מ24 שעות עוד מלילה של יום שלישי שלא נרדמתי.. הגעתי הביתה כולי שפוכה ישר למיטה בתקווה להתעורר בסביבות 11 ולנסוע למפגש (ידעתי את נומי באיחור המתוכנן).. בכל מיקרה... הפון מצלצל... 12:15 - ועל הקו - לונה... {מקווה שלא נשמעתי מזעזע :) } ביררתי אצלה מה השעה... ואמרתי לה שאני יגיע.. אזזזז התארגנתי ויצאתי לדרך.. עליתי על הרכבת של 13:27 ותוך שעה וחצי הייתי בראשון.. מצאתי את הגן.. וחיכית קצת והם הגיעו... עורלייי (אמא) , נומיייייי לונהההה (שלא רצתה לנשק אותי) קיטייייייי דנייייייי אריאלללללל (ולא דניאל) ושלייייייי (תקווה) ועכשיו אני קוראת שגם שיר הייתה!! ולא ידעתיייי אז שיר.. :/ סורי שפיספסתי אותך... אז השעה + שהייתי איתכם היתה הכי כיפית שאפשר, למרות שקצת הייתי רדומה.. נהנתי נורא.. והיה לי כיף לראות אותכם וכמובן לראות את 2 הבנות החדשות :) נומיי הפיתה הייתה טעימה - תודה באמת הייתי רעבה... וחמוצים על חשבוני פעם הבאה .. עורליייי חולה על האביזרים שלך :) (הצמידים כמובן) אז זהו.. אני נהנתייייייי ומקווה לראות אותכם בפעם הבאה... היה כיף לגוון קצת ולעשות את הרעיון של הפיקניק והגן..ד"א פיספסתי משחק תקי
תמונות נא להגיע אלי.. באייסיקיו או במסנג'ר.. מקווה שלא פיספתי אף נקודה.. לילה...

באאאאאאאנג!!!

חחח, אני חשבתי ש"קובייי1" זה האיש שפגשתם...נו זה שגילגל טאבק...חחחח.. לא משנה... בכל מקרה, היה סבבה...אבל אני חושב שלמפגש הבא צריך לעשות משהו יותר כיפי...יענו יש לי רעיון: אולי מפגש הבאה נעשהו משהו כזה- כל אחד יקנה כמה פרסים, כאלה שעולים 5, 10 שקל..ואז נשחק במשחקים ומי שמנצח מקבל משחק... בכל מקרה...לא משנה..היה נורא כיף לראות את כולכם :) ולסיום - 2 שירים אהובים עלי בזמן האחרון: ------------------------------------- מופע הארנבות של ד"ר קספר / אחלום לנצח ------------------------------------- זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח וכולם יחיו כאן טוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח וכולם יחיו כאן טוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני יחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד זה לא אם תשאלו אותי העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח (אם תשאלו אותי) אני אחלום לנצח (אם תשאלו אותי) אולי אחלום לנצח (אם תשאלו אותי) אני אחלום לנצח -------------------- קורין אלאל - זן נדיר -------------------- אנחנו פוחדים מהצל של עצמנו נצמדים לקירות הבתים ורוב הזמן מתביישים בגופנו חופרים מקלטים אנחנו נמלטים ממסיבה משוגעת נדחקים לסירות משוטים כל יבשה היא ספינה שטובעת כשחופרים מקלטים אנחנו זן נדיר ציפור משונה החלומות באוויר הראש באדמה אנחנו מרמים בעיקר את עצמנו לא עיוורים, אבל לא מביטים ולא ברור מה נשאיר אחרינו מלבד הר פחדים אנחנו זן נדיר...

כן אה..חחח גמני חשבתי.. לא הבנתי

איך הוא הגיע לפה.. נכנסתי רגע לפאניקה חח

למעלה