ראשונה?

¥EleVatioN¥

New member
ראשונה?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

יו היה מצחיקקקק
הממממממממ אז ככה יומי התחיל בחמש בבוקר, אחרי שניסיתי לישון ולא הצלחתי ובסופו של דבר ישנצי איזה שעה וחצי וקמתי והלכתי עם אמא שלי לעבודה וזה באיזה תשע וחצי רבע לעשר הלכנו לקחת את לונע ויצאנו לראשון הגענו וזה התיישבנו באיזה עיגול כזה עם צל שהיה שם והיה נחמד ואז גם נומע באה וישבנו ושתינו את הקולה שלונע הביאה וזה ואז באה גם קטי! ואז בעודנו מדברות וצוחקות אני קולטת 2 בנות עם מן שקית ענקית וישר ידעתי שאלה תקווה ואריאל חחח (אין שלי מהיות את תקווה
) ואז אני כזה בוהה בהן והן רואות אתנו אבל לא מבינות שאנחנו זה אנחנו
ואז התחלתי לחזות בדיוק מתי הטלפון של מי יצלצל
חע חע חע ואז הן באו וישנו וזה וגם שיר באה ובא איזה אחד והתחיל לעשן לידנו וזה..יו איזה צחוק היה לו, רואים שהוא היה על משו
קיצר הוא חנק אותי..כבר קיבלתי סחרחורת.. ואז נומי עשתה כמה סיבובים על האופניים שלו וזה והוא הלך וישב לבד ושמע מוזיקה והתחיל לשיר לנו ואיך שהוא בא ללכת נומי אמרה ללונע באמת או חובה לומר לו שיש לו מכנס יפה והוא התיישב שוב יווווווו >< בסוף החלטנו לקום הלכנו אני ונומע טיםסנו על עץ חחחחחח בעזרת לונע וישנו בספסל והכל והחלטנו ללכת לקניון והתחלנו להסתובב ונכנסו לחנות של משקפי שמש ובאתי למדוד משקפיים של ילדים וזה פתאום באה לי המוכרת "חמודה, זה לילדים" ואני כזה "אעעעעעע, חבל
" והיא הביאה לי משו אחר למדוד חחחחחחחחחחחח מדדתי ויצאתי משם בבהלה חחחחחחח אני לא אוהבת מוכרים נטפלים, יש לי טראומות הסתובבנו עוד וזה ואז קיבלתי פלאפון שחני בפארק אז חזרנו לפארק ואז גם דני בא וישבנו שוב בספסל ושיחקנו "נוור" או "חמש אצבעות" מה שזה לא יהיה חחחחח והיה נחמד עד שעצבנתי את לונע
לונע איימ סורי
זהו חזרתי הבייתה עם דני, עצרנו איזה שעה ומשו בקניון פיתחתי תתמונות וזה אני אלך לסרוק עכשיו מי שירצה שיגיד באייסי או משו ואריאל ותקווה ראיתי שגם אתן צילמתן, תזרימו אליי!
*מקווה שהסורק יעבוד* אזזזז לונע, נומע, דני, קטי, שיר, חני, אריאל, ושלי *יו כמה הרבה היינו! לא שכחתי אפחד נכון?!* היה מצויין לראות אתכם! (ולא אותכם!! ><) היה כייף ואני מקווה שיהיה שוב בקרוב! אוהפת

S m e l l y Cat

New member
נמ, היה כיף../images/Emo108.gif

מיכל שונאת אותי.:p יופי שהיא כל הזמן תקעה בי מבטי "איזהעמהמההיאעושהפהבכלל" :p ויש לי תמונות.. מי שרוצה שאני אצנזר אותו שיגיד:p ודני ישלך שיער ארוך ומגניב כמו של כוכב רוק!!!!!111[:

dilan angel

New member
תצנזרי אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אני יוצאת קופה בתמונות
היה כיףףףףףף אהבתי דווקא את ההוא שישב לידנו מסכן הוא כל פעם אמר לי שהוא חולה הזכיר את זה איזה 5 פעמים נראה לי בסרטן בגלל הקרחת
קיצור הוא היה חמודד חחחח אבל היה איזה קטע שהוא סיפר בדיחה של שלום אסייג נראה לי וכולם שתקווווווו חחחחחחחחחח ~ביאוס~ היום היתי עדה לאהבה העזה בין אריאל ללונע פחחח בטח הלכתן מכות אחר כך אמממממ סורי דני שהלכתי שבאת הייתי חייבת
אממממ איט וואז ניייס סווו...נומי,לומע,אורלע(שצהיי בריאה את צריכה להירשם בספר גינס על הדיבור הכי מהיר בעולם),תקווה,אריאל,דני וקטי

למה לצנזר....../images/Emo13.gif ובקשר לבדיחה

חח זה לא הצחיק אותי.. לא הצלחתי לזייף אפילו חח מכות לא היו אחר כך.. אבל אריאל פתחה קצת את הפה על לונע כששיחקנו never חחחחח התלהבה כשהגיע הקטע לדפוק את לונה ולתת לה איזה משימה
חיחייי בסוף לא נתנו לה כלום.. ממ אולי היינו צריכים להגיד לה לעשות משו עם התרנגולים.. נו מילא

S m e l l y Cat

New member
מה אריאל?=|../images/Emo108.gif

היא קראה לי זונה, ה..הכפכפה הזאת
אני סבלתי לי בשקט!!!111

לונע לא כועסת עלייך../images/Emo13.gif חח ותכלס

חיכתי י שאת תכתבתי קודם
איך במונית הביתה אני עושה ללונע איך שתבוןאי ותכתבי את כל סדר היום שלך כזה חחח איזה חמודה
האמת שאמרת כל מה שהייתי ארומרת
ודווקא היה סבבה ואני רוצה גם תמונות.. נפלתי קצת מהאופניים שהיו קצת גדולים.. וההוא היה מתחיק איך שהתחיל לגלגל סיגריות.. קיצר היה סבבה
ואחר כך נסענו אני לונע וחני במונית לכיוון תל אביב חני נסעה לדיזנגוף ולונע קפצה אליי קצת ועשינו משחקים עם מקל עם ג'וני.. אה ובסוף יצא שאכלתי איזה 3 וחצי פיתות.. (תודה ללונע חני ואורלע שאכלו מהפיתות החמודות שלי שנעשו בהרבה חום ואהבה) יש לי עוד 3 שבינתיים יושבות להן במקרר
טודע על אחלה מפגש
לאב יו

קובייי1

New member
חחחחח היה שוווווה ביותרר

היה נורא כייף לפגוש את כולם!!! חחחחח היה ממש מצחיייק חחחח נורא נהנתיי ח יש לי תמונותתת אז אם אתם רוצים שאני ישים תגידווו היה ממש כיייף@@!!!לאב יו אוללל תקווה:) חח

תקווה4

New member
פאקק כתבתי עם הניק של אח שלייי

חחחחח כל מקרה זאת אני תקווה כתבתי

pinoki

New member
חחחחח איזה קורעעע

לא הבנתי מי זה... חשבתי שמישהו בא להסתלבט עלינו...

לונה..

New member
לא

ואני חוזרת - לא ולא לשים תמונות שלי בפורום! מקסימום תצנזרו אותי. אורלי, אני לא כועסת עלייך, סתם היה קטע דפוק. אריאל, אם את קוראת לי כפכף עוד פעם אחת אני באופן אישי תוקעת לך כפכף בעין. אבל אנ'לא שונאת אותך. אני שמחה שהסדרנו את הכל. מסקנות שהסקתי מהמפגש - 1. ברוך שעשני אשה (והסיבות לזה שמורות עמי) 2. אני אוהבת את ג'וני. 3. אני אוהבת את הבעלים של ג'וני
4. היה נחמד וטוב שהיה. איט וואז נייס טו מיט יו אול. וזהו.

למעלה