¥EleVatioN¥
New member
ראשונה?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif
יו היה מצחיקקקק
הממממממממ אז ככה יומי התחיל בחמש בבוקר, אחרי שניסיתי לישון ולא הצלחתי ובסופו של דבר ישנצי איזה שעה וחצי וקמתי והלכתי עם אמא שלי לעבודה וזה באיזה תשע וחצי רבע לעשר הלכנו לקחת את לונע ויצאנו לראשון הגענו וזה התיישבנו באיזה עיגול כזה עם צל שהיה שם והיה נחמד ואז גם נומע באה וישבנו ושתינו את הקולה שלונע הביאה וזה ואז באה גם קטי! ואז בעודנו מדברות וצוחקות אני קולטת 2 בנות עם מן שקית ענקית וישר ידעתי שאלה תקווה ואריאל חחח (אין שלי מהיות את תקווה
) ואז אני כזה בוהה בהן והן רואות אתנו אבל לא מבינות שאנחנו זה אנחנו
ואז התחלתי לחזות בדיוק מתי הטלפון של מי יצלצל
חע חע חע ואז הן באו וישנו וזה וגם שיר באה ובא איזה אחד והתחיל לעשן לידנו וזה..יו איזה צחוק היה לו, רואים שהוא היה על משו
קיצר הוא חנק אותי..כבר קיבלתי סחרחורת.. ואז נומי עשתה כמה סיבובים על האופניים שלו וזה והוא הלך וישב לבד ושמע מוזיקה והתחיל לשיר לנו ואיך שהוא בא ללכת נומי אמרה ללונע באמת או חובה לומר לו שיש לו מכנס יפה והוא התיישב שוב יווווווו >< בסוף החלטנו לקום הלכנו אני ונומע טיםסנו על עץ חחחחחח בעזרת לונע וישנו בספסל והכל והחלטנו ללכת לקניון והתחלנו להסתובב ונכנסו לחנות של משקפי שמש ובאתי למדוד משקפיים של ילדים וזה פתאום באה לי המוכרת "חמודה, זה לילדים" ואני כזה "אעעעעעע, חבל
" והיא הביאה לי משו אחר למדוד חחחחחחחחחחחח מדדתי ויצאתי משם בבהלה חחחחחחח אני לא אוהבת מוכרים נטפלים, יש לי טראומות הסתובבנו עוד וזה ואז קיבלתי פלאפון שחני בפארק אז חזרנו לפארק ואז גם דני בא וישבנו שוב בספסל ושיחקנו "נוור" או "חמש אצבעות" מה שזה לא יהיה חחחחח והיה נחמד עד שעצבנתי את לונע
לונע איימ סורי
זהו חזרתי הבייתה עם דני, עצרנו איזה שעה ומשו בקניון פיתחתי תתמונות וזה אני אלך לסרוק עכשיו מי שירצה שיגיד באייסי או משו ואריאל ותקווה ראיתי שגם אתן צילמתן, תזרימו אליי!
*מקווה שהסורק יעבוד* אזזזז לונע, נומע, דני, קטי, שיר, חני, אריאל, ושלי *יו כמה הרבה היינו! לא שכחתי אפחד נכון?!* היה מצויין לראות אתכם! (ולא אותכם!! ><) היה כייף ואני מקווה שיהיה שוב בקרוב! אוהפת
יו היה מצחיקקקק