ראשון
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/1/08 #1 ראשון../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo110.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/1/08 #2 ../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif אחלה פתיחה לשבוע היה לי יום סבבה! דיברתי עם אחותי הפיצית בשיחת וידאו בפלא.. היה כיף במחויבות, העברתי פעילות והיה מעולה סופסוף יום בלי מבחן למחרת כל השמחה של היום הזה די מהולה בעצב.. מחר הולך להיות יום נוראיP:
../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif אחלה פתיחה לשבוע היה לי יום סבבה! דיברתי עם אחותי הפיצית בשיחת וידאו בפלא.. היה כיף במחויבות, העברתי פעילות והיה מעולה סופסוף יום בלי מבחן למחרת כל השמחה של היום הזה די מהולה בעצב.. מחר הולך להיות יום נוראיP:
A abs7 New member 27/1/08 #3 יום ראשון ;] נפלתי על המורה לפיזיקה בגלל שהיא צעקה עלי שלא הבנתי את החומר. האמת ? אני מרגישה סיפוק! אני תשושה לגמרי... ביייביסיטר קיבלתי תשובה בנוגע למשקפיים בפורום עיינים ואהבתי את התשובה הזו לגמרי #!
יום ראשון ;] נפלתי על המורה לפיזיקה בגלל שהיא צעקה עלי שלא הבנתי את החומר. האמת ? אני מרגישה סיפוק! אני תשושה לגמרי... ביייביסיטר קיבלתי תשובה בנוגע למשקפיים בפורום עיינים ואהבתי את התשובה הזו לגמרי #!
צ צב יבשה מצוי New member 27/1/08 #4 ../images/Emo71.gif המורה למתמטיקה לא באה היום וגם מחר לא אז אני מתחיל מחר ב-9 מחסור בכוח לעשות משהו. גיליתי שיש לי כובע ממש מגניב בבית. הסתפרתי, יצא די טוב. רוב היום הייתה לי בחילה ממש. עוגת שוקולד חמה |לא" ח-י-י-ב להתכונן לביולוגיה אבל אני כל כך נכשל במבחן הזה אני לא יודע כלום.
../images/Emo71.gif המורה למתמטיקה לא באה היום וגם מחר לא אז אני מתחיל מחר ב-9 מחסור בכוח לעשות משהו. גיליתי שיש לי כובע ממש מגניב בבית. הסתפרתי, יצא די טוב. רוב היום הייתה לי בחילה ממש. עוגת שוקולד חמה |לא" ח-י-י-ב להתכונן לביולוגיה אבל אני כל כך נכשל במבחן הזה אני לא יודע כלום.
ל להלהלה בללה New member 28/1/08 #5 ../images/Emo113.gif קיבלתי 78 בהיסטוריה וזה אחד הציונים הטובים [יחסית] סופסוף 100 בתיכון-תנ"ך היה לי יום מנוחה[הולך להיות לי שבוע מפוצץ!4 מבחנים! כימיה, פיסיקה, לשון,ביולוגיה ] בייביסיטר
../images/Emo113.gif קיבלתי 78 בהיסטוריה וזה אחד הציונים הטובים [יחסית] סופסוף 100 בתיכון-תנ"ך היה לי יום מנוחה[הולך להיות לי שבוע מפוצץ!4 מבחנים! כימיה, פיסיקה, לשון,ביולוגיה ] בייביסיטר