ראשון 18.9

btekx

New member
ראשון 18.9

פגשתי בפעם ראשון מפלצת חדש שלא ראיתי בחיים שלי, חזיר-זורו זה יצא משק מפלצות צהוב (שבדר"כ יוצא מפלצות נובים כמו פטריות) מפלצת זה גם נוב, הרגתי ונופל ממנו חגורת חזיר... לא משהו מיוחד... התגעגעתי נווווווווווורא לספינת קרב של אקדחון שנטשתי אותו לטובה מכונאי האגדיי, אז קיבלתי למכונאי האגדיי ספינת קרב חדש ומשופר והרבה יותר סופר פיראאאאאאאאאאאאט!!!! יש לי ספינת קרב ל90 ליום למכונאי הפיראאאאאאאאאאאאאאט!!!! אררררררררררררררררררררר לילה טוב! ובוקר טוב לכם אם לא קראת אתמול את ההודעה שלי... מה איתם???? הצלחתי להרוג את בתולה הקדושה מהנסיס/ארב הרוסה בעתיד?? או לפחות צלחת להרוג את בוב החילזון הירוק???? ידעת שבוב החילזון נמצא גם במשחק אחר!! הנה אתר! http://games.yo-yoo.co.il/games_play.php?game=1963 אם אין לכם מה לכתוב, לפחות תכתוב לי מה דעתך על ספינת סופר הפיראט??

מ י ל ר

New member
אחלה ספינה יש לך :)

ובוקר טוב היום היה לי מכירות נחמדות, חבל שהמס במשחק כזה גבוה (אף פעם לא הבנתי למה בכלל יש את המס) בכול מקרה, היום הולך להיות יום טובבבבבבבבבב

מ י ל ר

New member
לול עדכון מהחנות

תראו כמה הציעו לי עליו (כמה ימים מה שאני שומע זה 100 מיל) ותראו בכמה עכשיו קנו

מ י ל ר

New member
אני רוצה אבל זה לא אפשרי

את קוסמת אש, אנו יריבים, הצד שלי במשפחה לא יאהב את העבודה שאני מסתובב עם קוסמת אש, איך אצלך? מרשים? להסתובב על קוסם מהאלמנט הנגדי נחשב לבושה למשפחה, לקלון.

מ י ל ר

New member
אבל זה קלון למשפחה

הורי קוסמי קרח מאוד ידועים בציבור תמיד מנסים לעשות לי שידך לקוסמת קרח אחרת בעיה שאני כבר נשואי לפירטית שווה במיוחד, ככה שאני גם לא יכול לבצע איתך את ברית הקודש - ברית התפוחים זה בעיה שמעי, זה לא אני, זה את :0

מ י ל ר

New member
אני לא מבין

המילה ״פטיש״ תרדוף אחרי? איך מילה יכולה לרדוף אחרי?

btekx

New member
מכרת את המגן שלך? אז זה אומר שיש לך רמה 130??

איך צלחת ליצור אבנים לרמה 130 ומעלה?? הרי אף אחד מהמפלצות לא מפיל בגדים לרמה 130 ומעלה...

מ י ל ר

New member
לא אחי, אני משתמש במנגן של רמה 120

עשיתי עליו דיי הרבה קוביות ולא יצא כלום לפני כמה ימים קניתי קוביה אחת בודדת מהמייפל פוינט, וקיבלתי 3% אינט ככה שהוא יותר טוב מהמגן שלי (מייפל מג'ישן שילד 9 אינט מסוקרל ו-2% לכול הסטטים) ואז מכרתי את הישן.

למעלה