ראשון-רביעי

larisa125

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

קיבלתי 90 במתכונת בהיסטוריה
בדרך כלל הייתי שמחה כי זה בין הגבוהים בכיתה, אבל מישהי קיבלה 90
והמתכונת היו הלכה דיי טוב , עד שגיליתי שהשמטתי מלא דברים...
אני מצוננת קשות, בגלל המזגן בעבודה. עכשיו אמא שלי רוצה שאני אפרוש מהעבודה, בגלל המזגן
(בטח אמא, כבר מחר אני מודיעה שאני מתפטרת
) אז מה אם יש שם קור כלבים
אעאעאע דם אמיתי D:

:0

אבל 90 בהיסטוריה זה מעולה! אם השמטת מלא דברים וזה בכל זאת 90, אז זה בכלל מעולה. אל תתבאסי בגלל זה :)

larisa125

New member
אני לא אומרת שזה רע חחח

אבל מישהי קיבלה יותר (בטעות כתבתי שוב 90, אבל מישהי קיבלה 96), ולי יש בעיה כזו (נקרא לזה פרפקציוניזם מוגזם
) שמעצבן אותי שאנשים מקבלים יותר ממני
ותודה

Edge of Thorns

New member
מי אמר מיאו ולא קיבל.

שמעתי אתמול את האלבום החדש של פיין אוף סלביישן. יש שם כמה פנינות שאחרוש עליהן. בכללי- וואו. מסתבר שהם התמודדו להיות באירוויזיון [היו בקדם אירוויזיון השבדי, עם אחד השירים מהאלבום החדש, שיא הוואו], שזה מגניב, כי לא הרבה להקות מטאל [אמיתיות, לא לורדי] מוכנות להתמודד באירוויזיון כי הן מוצאות את זה משפיל או ממוסחר.
עוד יום וחצי עם החבר.
לחכות עד יום למחרת הבגרות בהיסטוריה כדי להיפגש איתו שוב.
התקבלתי למשלחת גרמניה-פולין! הייתי כבר במשלחת לפולין, אבל מגמת קולנוע אצלנו, או יותר נכון, האחראי עליה, עושה איזה פרוייקט די רציני. וישדרו את זה בערוץ 2 מתישהו |גבות|
ציון הגשה 83 בלשון
מה אכפת לי, העיקר לסיים עם זה ביום חמישי וזהו.
OMGM. עוד רגע וחצי חופש.
אני רעבה ואני אוכל ברגע שאסיים לכתוב את ההודעה הזו!

../images/Emo31.gif אני עייפה ;;

קיבלתי חזרה את המתכונות בביולוגיה. כבר ידעתי שיש לי 100 בשתיהן, אבל היה כיף לראות את זה
כלומר, לראות מבחנים בלי הערות עליהם חוץ מ"יפה" וכאלה *_*
כשחזרתי הביתה במקום ללכת לישון כמו שצריך, נסעתי לתל השומר.
הנסיעה הייתה קצרה וכשהחלפתי אוטובוס האוטובוס הבא הגיע ישר, וגם ככה לקחתי אוטובס אחד מוקדם מדי, כך שהקדמתי למדי והגעתי כשהרופא שאני צריכה היה בהפסקה בדיוק. XD חיכיתי איזה חצי שעה ואז נכנסתי לבדיקה של איזה 40 שניות. ~_~ אבל אח"כ הייתי צריכה ללכת שוב לרופא התעופתי שיסכם הכל (ע"פ הבדיקות האחרות כבר אמרו לי שאני כשירה, רק היה צריך לראות מה הרופא הזה אמר), אז חיכיתי שוב כמה דקות ואז לקח לו כמה דקות לעבור על כל הטפסים שלי ואז הלכתי הביתה. הנהג של קו 400 לא לקח את השובר שלי כי הוא היה של אגד והאוטובוס היה מטרודן. זו אשמתי שזה מה שנשאר לי ושדן ואגד מחלקים ביניהם את הקו הזה?
התכוונתי לרדת ולחכות לאחד הבא אבל הייתה שם ילדה מהשכבה שלי שגם ככה הייתה צריכה לקנות כרטיס כי לא היו לה שוברים, אז היא קנתה הלוחזור לשתינו ולא ממש היה לי להחזיר לה אז היא הייתה נחמדה ואמרה שלא צריך. אבל עדיין, איזה סיבוך. XD
ראיתי אנג'ל ובאפי ופוקמון
כבר אמרתי שאני עייפה? אני צריכה לעשות לפחות חלק מהשיעורים בפינית כדי לא לעשות הכל מחר, אבל אני עייפה וכואב לי להפעיל את המוח.
זה רעיון ממש רע ללכת לישון ב5 וחצי? דיברתי עם שולה לגבי מסיבת הסיום הכיתתית והיא אמרה שלא כדאי לי להפסיד. לפי מה שהיא אמרה, בהתחלה יש מינגלינג שכזה בחצר ולא יודעת אם יש שם משהו מעניין חוץ מזה, ושזה בסדר שאני אגיע נגיד ב7 במקום ב6 וחצי. ואם אבא יאסוף אותי אז אני לא אצטרך לצאת ב4 כזה אבל עדיין די מוקדם, וזה אומר גם שעדיף לבוא ישר ולא לעצור בבית ולהתארגן וכאלה, אז כולם יהיו יפים ונקיים אני אראה רגיל ומעפן ואריח כמו יפו. סתם, כאילו שיש לי בגדים יפים בכל אופן. ככה לפחות יש לי תירוץ. :X אבל נראה... כשאני אגיע לשם ביום שני בבוקר אני אראה מה הולך להיות ואדבר עם הרכזת וכאלה ונראה כבר.

bachner1

New member
לא הבנתי ../images/Emo12.gif

אגב הקטע של ללכת לאטליז עדיין בתוקף?

זה כי לא ראית אבודים!

בטח שכן! אין לי מושג אם קונים כרטיסים במקום או מזמינים... אני מניחה שקונים במקום. אולי אם מזמינים לא צריך לחכות באיזה תור או משהו. אתה רוצה ללכת? D:

bachner1

New member
כן אני אלך ../images/Emo9.gif

לא עד כדי כך התלהבתי מהשירים שלהם (הם מסובכים מדי
), אבל יהיה כיף :) וכמה זה עולה, את יודעת?

מגניב ^_^

40 ש"ח. יש איזו רשימת תפוצה במייל שנרשמים אליה ואפשר להירשם להנחה, ואני ברשימה בלי קשר ונרשמתי להנחה אבל אין לי מושג מה קורה עם זה XD בכל אופן ההנחה היא רק של 10 ש"ח אז אני אתמודד גם בלעדיה P: עכשיו צריך לראות אם שירה תבוא D:

מסיימת את המחוייבות בעוד איזה 15-16 ימים וויי

ולא נדפקת עם מחוייבות שנמשכת מספט' עד מאי חה. אפילו לא חודש. ורק יושבת במזגן.
ומהסיבה הזאת-סיימתי ללמוד כבר היום. אני באה למחוייבות לשבת במזגן ולעשות וי על דפים.

:)

אני רעבה כבר הרבה זמן, למה עוד לא הלכתי לאכול
אחרי ההודעה הזאת
עשיתי מעשה גבורה אתמול בלילה! כשהלכתי לישון שמעתי מים זורמים בחוץ, והייתי כזה "יה, איזה צליל נעים D:" ואז חשבתי לעצמי "למה מים זורמים בחוץ? אין פה נחל O_________O" אז הקשבתי, והקשבתי עוד, והקשבתי עוד, ולא הצלחתי להבין מאיזו גינה זה מגיע אבל ידעתי שלא מזמן הצינור בגינה שלנו איכשהו זרם במלוא הכוח במשך יום וחצי בלי שאף אחד ידע. ואזזזז חשבתי לעצמי "אבלללל לרדת למטה? לגמרי לגמרי לבד? בחושך, באמצע הלילה?
" ואזזזזזזזז הייתי סופר-אמיצה ועשיתי את זה! כדי לא להעיר את אבא. :X בקיצור, ירדתי למטה, הדלקתי 4000 אורות ויצאתי לגינה וסגרתי את הברז שמשום מה היה פתוח. XD אני מקווה שלא התבזבזו יותר מדי מים. X_X
שמעתי עכשיו אלבום ממש נחמד של מלנה ארנמן (נציגת שוודיה באירוויזיון לפני שנה). היא שרה קלאסי, והדיסק הוא בעצם דיסק כפול - חלק ראשון פופ (שירים טובים), חלק שני אופרה, שהיה מדהים. כיף. עכשיו אני שומעת עוד אלבום טוב, של Lovebugs (נציגי שוויץ באחד האירוויזיונים האחרונים
)
(בנים תעצמו עיניים ותזכרו: בנות נולדות חלקות
) עשיתי היום טיפול אינפרא ראשון בבית השחי! אמג זה גאוני. עוד חודש-חודשיים החיים שלי יהיו הרבה יותר קלים, ובעוד יותר חודשים פשוט לא יהיו לי שיערות בבית השחי יותר. אמג. :') |חוסכת מיליון כסף כדי לעשות פעם ברגליים| ~גוועת~ טוב די הלכתי לאכול

+

לא הייתי צריכה ללמוד היום לשום דבר! P: רק להכין שיעורים בפינית (אני תקועה עכשיו ;;)
אח שלי טס הלילה ולוקח איתו את המצלמה :{ ולא מצאתי בושם שאני רוצה שהוא יקנה לי בדיוטיפרי כי אין כמעט בשמים בחנויות בקניון פה, ומתוך הבשמים שכן יש - להרבה מהם אין אפילו טסטרים. נו טוב, בהזדמנות אחרת. גם ככה תמיד יש מבצעים בחנויות בארץ, לא חייב מהדיוטיפרי. יה, ראיתי פרסומת בטלויזיה לצעצוע של סיפור 3. אני כל כך רוצה ללכת לראות את זה כבר!

קוקוקוקו

חופשת מתכונת, מתחילה להתרגל לרעיון של לא-ללכת-לבי"ס.
מסתבר שאני לא יודעת משהו כמו 30% מהחומר
זו הייתה טעות לדחות את זה לרגע האחרון.
מסתבר שאם כשמתקלחים מכוונים את זרם המים לאצבעות של הכפות רגליים זה ממש מדגדג
~אווילית~
...

Brombit

New member
אין מחר תחקיר, אז בעוד שבועיים ../images/Emo115.gif

יותר רגוע כבר יש תלונות על התמונות... אבל אני לא אשנה, אני מראה רק לשניות מעטות כדי להעביר את הרעיון הילה, מחר אני שואלת אותך! אל תדאגי

Endogenisis

New member
._.

לא הצלחתי ללמוד כמו שצריך ללשון היום מאלף ואחת סיבות ואני כל כך לחוץ וכל מה שעשיתי היום כמעט היה לא נכון ובא לי לירות בעצמי ובכל מי שגר בבית ובכל מי שהיה בחוץ והחליט לעשות שיפוצים בגג של המרכז המסחרי שאני גר מעליו ולא להפסיק לצעוק. אני הולך להכשל, וויהי. -_-"

למעלה