../images/Emo31.gif אני עייפה ;;
קיבלתי חזרה את המתכונות בביולוגיה. כבר ידעתי שיש לי 100 בשתיהן, אבל היה כיף לראות את זה
כלומר, לראות מבחנים בלי הערות עליהם חוץ מ"יפה" וכאלה *_*
כשחזרתי הביתה במקום ללכת לישון כמו שצריך, נסעתי לתל השומר.
הנסיעה הייתה קצרה וכשהחלפתי אוטובוס האוטובוס הבא הגיע ישר, וגם ככה לקחתי אוטובס אחד מוקדם מדי, כך שהקדמתי למדי והגעתי כשהרופא שאני צריכה היה בהפסקה בדיוק. XD חיכיתי איזה חצי שעה ואז נכנסתי לבדיקה של איזה 40 שניות. ~_~ אבל אח"כ הייתי צריכה ללכת שוב לרופא התעופתי שיסכם הכל (ע"פ הבדיקות האחרות כבר אמרו לי שאני כשירה, רק היה צריך לראות מה הרופא הזה אמר), אז חיכיתי שוב כמה דקות ואז לקח לו כמה דקות לעבור על כל הטפסים שלי ואז הלכתי הביתה. הנהג של קו 400 לא לקח את השובר שלי כי הוא היה של אגד והאוטובוס היה מטרודן. זו אשמתי שזה מה שנשאר לי ושדן ואגד מחלקים ביניהם את הקו הזה?
התכוונתי לרדת ולחכות לאחד הבא אבל הייתה שם ילדה מהשכבה שלי שגם ככה הייתה צריכה לקנות כרטיס כי לא היו לה שוברים, אז היא קנתה הלוחזור לשתינו ולא ממש היה לי להחזיר לה אז היא הייתה נחמדה ואמרה שלא צריך. אבל עדיין, איזה סיבוך. XD
ראיתי אנג'ל ובאפי ופוקמון
כבר אמרתי שאני עייפה? אני צריכה לעשות לפחות חלק מהשיעורים בפינית כדי לא לעשות הכל מחר, אבל אני עייפה וכואב לי להפעיל את המוח.
זה רעיון ממש רע ללכת לישון ב5 וחצי? דיברתי עם שולה לגבי מסיבת הסיום הכיתתית והיא אמרה שלא כדאי לי להפסיד. לפי מה שהיא אמרה, בהתחלה יש מינגלינג שכזה בחצר ולא יודעת אם יש שם משהו מעניין חוץ מזה, ושזה בסדר שאני אגיע נגיד ב7 במקום ב6 וחצי. ואם אבא יאסוף אותי אז אני לא אצטרך לצאת ב4 כזה אבל עדיין די מוקדם, וזה אומר גם שעדיף לבוא ישר ולא לעצור בבית ולהתארגן וכאלה, אז כולם יהיו יפים ונקיים אני אראה רגיל ומעפן ואריח כמו יפו. סתם, כאילו שיש לי בגדים יפים בכל אופן. ככה לפחות יש לי תירוץ. :X אבל נראה... כשאני אגיע לשם ביום שני בבוקר אני אראה מה הולך להיות ואדבר עם הרכזת וכאלה ונראה כבר.