ראשון לציון?????????

רותם ג

New member
ראשון לציון?????????

אתם פה? יש כאן משהו מראשון? אני מקווה לשמוע מכם! ואיזה ביה``ס?

Levinzone

New member
יש ויש

אני מראשון ויש פה עוד כמה... אההה ואני לומדת בגימנסיה. איפה את?

luka

New member
ערסים זונות ובני אקיבע?

טוב ערסים זונות וחבדניקים... אני מראשון מקיף כיף, הוו זה נשמע גרוע, מקיף ה.. יערה.

עקיבא...

וזה פתח תקווה מזכיר לי שב9 אני צריכה ללכת לאסוף את חברה שלי, מרינה, מהתחנת אוטובוס שלה... (יש לנו מיניבוסים בשישבת). מאגניב.

luka

New member
דיסגרפיה, רבותי, דיסגרפיה.

אני יערה ויש לי דיסגפריה... זה אומר להחליף בין אותיות, גם בדיבור לפעמים, אבל כבר לא סלח לי קוטר, (סתם) קורט. ואני יודעת שזה תפח תיקווה אבל ראשון אותו דבר יערה.

כבר אמרתי לך

את ילדה מפגרת :) יש לך בעיות מוזרות .. תגידו .. מישהו שמע פעם את המילה ``דיסגרפיה`` ? שלא תחשבו שזה חד פעמי אצלה ... יש לה גם ``פלופים`` באף .. והיה עוד משהו .. שכחתי ...

התנצלות :)

קודם דיברנו על מה הפחדים שלנו .. וכתבתי שאני לא פוחד מכלום .. עכשיו נזכרתי ממה אני מפחד .. מיערה ... שכתבתי את ההודעה ההיא .. לא חשבתי על מה יכול לקרות בכלל ... :) יערה .. אני מתנצל בפניך קבלי את סליחתי בבקשה :) יערה היא הילדה הכי מתוקה בעולם . אני מת עליה .. נ.ב יערה .. זה מספיק ``רגשי`` ?

luka

New member
:)

רגשי או לא רגשי זה היה ממש ממש מצחיק... את זה שזה נכתב באיומים לא אמרת..., מגניב.. ואגב פוליפים לא פלופים.

Levinzone

New member
יערה וגלעד

תגידו לי מה קורה ביניכם? אני חשה פה במתח !!!!!

ENIGMA

New member
ילד...

תפסיק להציף את הפורום דיי לכתוב הודעות מעצבנות כאלה ואני לא ממש דיסגרפית רק קצת, אגב, זו יערה אני אצל אניגמה עכשיו (ויקי). זהו, ותשתוק קצת!

N0

New member
דיסגרפיה !

יש דבר כזה, בעצם יש אנשים כאלה! N0 דיסגראף וגאה בזה ! (הוא גם דיסלקט שזה בערך אותו דבר ומי שהחליט שהוא כזה רצה גם שהוא יבדוק אם הוא היפר אקטיבי אבל לN0 כבר לא היה כח לכל מיני בדיקות..) בכל מקרה לכולנו יש פגמים תתמודדו איתם ! N0

anigmaz

New member
אכן כן...

יש מראשון... וגם אנוכי לומד בגימנסיה הריאלית.. יעל! הרמז היה אלי?!

למעלה