ראשון לא אחרון

ואחרי שהגבתי לכולם..../images/Emo94.gif

אני
טוב אז המ.. היום קמתי ב-13:00 וישר אכלתי ארוחת צהריים
פסטה עם רוטב עגבניות, מזל שההורים שלי אכלו לפני שקמתי ולא הייתי צריכה לראות אותם אוכלים שניצלים:-{ אחרי זה אבא שלי אמר לי שהשביתה הורגת אותי ושאני חייבת לצאת אז הוא לקח אותי לכל מיני סידורי שלו על האופנוע והיה לי קר
אחרי זה חזרתי והשתעממתי למוות וזהו. אה, ו.. החלטתי שהאי זו סדרה מטופשת, אבל אני אוהבת אותה ולעולם לא אפסיק לראות אותה
לפחות עד שהיא תיגמר.

hadarinke

New member
איך אני מצטערת...

כלכך מצטערת שלא הייתי מי שאני לפני שנה או שנתיים, שהתבגרתי רק עכשיו.. זה גרם לי לכלכך הרבה טעויות... אני ממש לא יודעת כבר... לא יודעת מה עובר עלי...

Over My Head

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אבל העיקר שהתבגרת עכשיו, לא? והטעויות האלה, הן רק יביאו לדבר טוב יותר בסוף
יהיה בסדר מותק
(אם את רוצה אני פה,המסן שלי התחיל לעבוד ככה שאת רק צריכה לשלוח
)

shiratel

New member
הייתי היום בת"א

בצילומים ל"הלילה עם ליאור שליין". נראלי שהתאהבתי באבי גרייניק!!!
היו שם מיקי בוגנים הכפרע, ואלי אלטוניו... והיה ממש מגניב... למרות שהיה קטע מציק... חברה שלי שישבה לידי לבשה מחממי אוזניים גדולות ואדומות ובולטות כאלה של ארנבים... ואני ידעתי שאני אתפדח קשות קשות מזה והתחננתי בפניה שתוריד והיא לא הסכימה... זה היה מציק בטירוף >< המנהל אולפן (נראלי שזה היה התפקיד שלו, זה שאומר מתי למחוא כפיים וכאלה) וגם ליאור שליין צחקו עליה, היא כאילו זרמה איתם וזה אבל איכשהו הסתדרתי. אבל כל העסק היה ממש מציק, מה הקטע של הצומי? אח"כ ישבתי איתה באיזה בית קפה בסמטה "פלונית" בת"א... ואז הסתובבנו בעזריאלי ונסענו הביתה. היה כיף לאללה, ונראלי שאני מאוהבת =] חח סתם. אבל תכל'ס שווה ללכת לליאור שליין, זה כניסה חינם וחופשית (רק שצריך לתאם עם מפיקה) וזה ממש סבבה כאילו... ממליצה לכם ללכת, במיוחד אם אתם גרים בת"א! וזהו

O0NoNi0O

New member
איזה קטעים

יש לי אותך במסן ולא ידעתיXD ~נו כי עוד מישי כתבה שהיא הלכה לליאור שליין~ בכול אופן, שמחה שנהנת!

למעלה