ראשון לא אחרון

I R i T 94

New member
ראשון לא אחרון ../images/Emo2.gif

נו אין לי מה להגיד XD ואין שירשור! O: אז D:

ראשונהD:

אז מממ אני ישנתי והכלבה שלי קפצה עליי אז התעוררתיXD מה יהיה לי היום? אה כן שיעור פרטי באנגלית ואירובי :) ואחרכך לאדעת מה:p

הכלבה שלי בחיים לא תיקפוץ עלי שאני ישנה../images/Emo94.gif

היא יודעת שהיא תקבל מכות
סתם, אני לא באמת מרביצה לכלבה שלי, אל תחשבו שאני כזאת רעה

Black Jane

New member
הגעתי עכשיו מביצפר. "תענוג!"../images/Emo3.gif

ואני עם כאב ראש מטורף :(

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifחזרתי מהטיול!!!../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

היה מדהים
אין לי כוח לפרט... קיצר.. I'm here....

אחנו שמחים שאת כאן../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo94.gif

ושנהנת. אגב, איזה טיול?

MispIaced

New member
קמתי, לא הלכתי לביצפר, וזהו ם_ם

ובסוף לא נוסע לתל אביב :\.

MispIaced

New member
שעתיים אנגלית, לא מקבלים על זה ציון לשליש הזה

כי אףא חד כמעט לא מגיע :X ונמ, כן.

Over My Head

New member
דרושה כותרת../images/Emo42.gif

אז כפי שכבר הזכרתי,התחלתי את יום הלימודים שלי בשעה 10
עד 2 וחצי
. והיה לי מבחן בהיסטוריה. כבר אמרתי שהמורה שונאת אותי? וגם לא עשיתי סעיף אחד כי זה כבר היה לקראת הסוף והיא כל הזמן צעקה
"עוד דקה!! אני הולכתתתת!!זהו הלכתי!~!!$"#%^T*^ איך היא מצפה שאני אתרכז ככה?? אז לא עשיתי את הסעיף הזה,וגם די חירטטתי באחרים כי היו דברים שהיא לא לימדה
.אבל בקטנה, אני מקווה שיהיה לי ציון סביר. היום אני עוד צריכה ללכת לעשות טלפונים במתנס להודיע לחניכים שלי על הבאולינג שאני לא(
)יוצאת אליו כי יש לי הופעה באותו יום,ואח"כ טניס. אה וגם יש לי עבודה במחשבים שאני צריכה להגיש למחר אבל אני לא מגישה כי אני לא מבינה כלום וגם אין לי את התוכנה
המצב שלי מזהיר פשוט. יום טוב

Over My Head

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכונים וזה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

ראיתי אותו היום כשהלכתי עם חברה שלי. אז דברנו שלושתנו איזה שעה, ואז היא הלכה,אז המשכנו שנינו ללכת. וזה היה בדיוק 2 דקות כי אנחנו לא גרים קרוב אחד לשני,ודיברנו על שטויות-כאילו,הכי טיפשי בעולם,אבל זה העלה לי חיוך על הפנים
סתם שיתפתי אותכם

hadarinke

New member
איך אני אוהבת

ללכת עם בן אדם שחשוב לך ברחוב וסתם לדבר, או סתם לא יודעת להיות איתו לבד באותו מקום
זה קרה לי פעם אחת שהייתי ממש עצובה, כי הייתה לאבא שלי תאונת אופנוע(היו לו 2 תאונות ושתיהן לא באשמתו), וזה ממש עודד אותי

למעלה