ראשון הגדול בyes

../images/Emo31.gif

היה דווקא נחמד לגמרי, ולפי מה שהם מראים יהיה יותר מצחיק כשהם יעברו לגור יחד.

LeRanch

New member
../images/Emo45.gifהפרק השני היה נחמד

דבר ראשון, אדי (הבחור הבתול שהודח) פשוט דומה בצורה קריפית לאלכס מעונה 14 של הישרדות!!! הייתי בטוח שהם אחים
הפרק היה סבבה וכ"כ שמחתי שמרקוס הזה הודח
ללה שפרשה בעיניי עשתה טעות כי עובדה שלאף אחד לא מתאים הסידור הזה של בנים ובנות שמתחרים על טילה.. אבל שיהיה.. הפרק של היום נראה לי יהיה מגניב עם כל הקטע של מיטה אחת ל-17 אנשים

o Unicorn o

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!!@

העונה הכי טובה שיש! :]] אני בעד המעריצים
הפייבוריטים סתם מעצבנים P: בפייבוריטים אני אוהבת רק את סריי
אהבתי אותה מאוד בעונה שהיא הייתה ושגיליתי שהיא גם בעונה הזאת ממש שמחתי ^____^ ואיזה כיף שזה כל יום, לא צריך לחכות שבוע D:

kml4e

New member
ממש נמאס מהתככים של יס

אני חושבת שאני מהמעטים שלא קנו יס מקס זה לא כי לא רציתי אבל כי עד עכשיו הצלחתי להסתדר אז בשביל מה?? גם ככה אם היה זה היה בסלון ואני רואה הכל בחדר שלי.
אבל עכשיו זה כבר ממש מוגזם. גם ככה כל התוכניות מתנגשות אז אני משלימה בשידור חוזר למחרת ובשבת אבל עכשיו עם הערוץ יס ריל שממממממש הכל מתנגד....גם שבת גם שידור חוזר הכל...
לא הצליח להם עם יס
אז הם עושים את זה עם יס ריל.....?! ממש נמאס לא כולם רוצים יס מקס.....למה להכריח? זה מעצבן !!!
וכן אני במגמת תקשורת אני יודעת שככה זה אבל הייתי צכה לפרוקקקקקקק

o Unicorn o

New member
../images/Emo181.gifגם לי אין יס מקס...

האמת לא היו לי בעיות בהתנגשויות אבל עכשיו שיש יס סטארז ריל אני רואה הישרדות 16 ומפספסת קוראים לי ארל :{ אז אני משלימה בשידור החוזר שלמחרת.. :/ דווקא אחלה ערוץ והסדרות שיביאו בהמשך גם נראות מאוד מעניינות אבל זה מתנגש לי במלא סדרות ביס סטארס 1 ;[[ הייתי רוצה שיהיה לי יס מקס דווקא חח. מבאס.

LeRanch

New member
כנ"ל

קיבלנו מקס בגלל שחידשנו ת'מנוי. אז לפני שהיה מקס לא הייתה לי בעיה כי היו מלא ש.חים והכל, אבל עכשיו אני רואה סדרות ביס סטארס 1,2,ריל,ישראלי ובערוצים 2 ו-10, וה-כ-ל מתנגש. זה נורא. עכשיו אני פשוט מקליט כמה סדרות ורואה כמה בשידור הראשוני (למרות שעכשיו חופש אז בכלל אין בעיה להשלים גם ת'ש.חים
)

למעלה