ראשון ב-

kml4e

New member
../images/Emo204.gif

זה רק אני או שהפרקים מתדרדרים?? הם נהיים ממש מבאסים........ היה נחמד עם אח של ברני...והתינוק כזה חמודדדדדד ברני בכלל חמוד אבל לאדעת...לא היה כ"כ מצחיק והם מראים את חיי הזוגיות ממש מעפנים חחחח (מה שלא נכון) כל מקרה.. יהיה ממש נחמד אם בסוף ישדככו לברני מישו חיחי

LeRanch

New member
פרק יפה!!../images/Emo3.gif

ידעתי שבמהלך העונה אח של ברני אמור להגיע.. היה מצחיקXD והקטעים עם התינוק היו כ"כ חמודים.. ובמיוחד התגובה של ברני "יהיה תינוק?"

DevilGirl92

New member
התאכזבתי

לא מהפרק עצמו, כי הוא היה טוב, אבל לפי העתיד-רובין וטד ימשיכו להיות ביחד גם עוד שנה
כמה זמן ניאלץ לסבול את זה?

DevilGirl92

New member
../images/Emo58.gif

מה שעדיין לא מסביר למה עוד שנה הם יהיו ביחד (אבל תודה לאל, לפחות זה).

TheLost

New member
פרק נחמד, וגם הסוף שמראה לנו

את העתיד... מרשל ולילי מתחתנים, טד ורובין עדיין ביחד. וחוץ מזה היה לא הכי מצחיק.

kml4e

New member
../images/Emo204.gif

האבא של הילדה כזה שווה !!!! חחחחחחח וגבריאל כרגיל חחחח... ברי ממש לא בסדר...כאילו כמה סתומה את יכולה להיות ?!?!?!?! יהיה נחמד לראות איך תתפתח העלילה...ומה אלמה תעשה...והיא די דומה לברי נכון?? בשער והכל חח.. איאן חש רוכשני...אבל כרגיל סוזן חושבת על מייק לפני....כאילו זה לא ברור שהיא בסוף תהיה איתו...בשביל מה להשלות את איאן המסכן?.... מישו יודע אם יראו שוב את השכן?? הוא ממממש מפחיד!! אנלא יודעת אם הוא אמר את זה בסוף בציניות או ברצינות אבל זה היה מפחיד...בעעעעע מגעיל לחשוב שיש כאלה אנשים איכסססססס בגדול פרק לא משו אבל מוסיף לעלילה אה כן...ואידי כלבה אבל מה עוד חדש? חחחחח

(זו התשובה הרלוונטית לפחות לפרק 21)

את השאר עוד לא ראיתי כי עוד לא שודר בארה"ב

פרק מעולה

אחותי כזה כל הזמן "אני לא מאמינה שהוא באמת פדופיל",ואני כזה "גילינו את זה כבר לפני שני פרקים!" פרק טוב.

LeRanch

New member
פרק מצוין!!../images/Emo3.gif

מסתבר שלינט בכל זאת צדקה
באסה אבל שאחותו מתה
יס מטומטמים הם גילו לנו בפרומו שאלמה חיה!
גבריאל הייתה כ"כ מצחיקה אתמול
הקטעים של סוזן ואיאן היו די משעממים.. וגם הקטעים של מייק בבית כלא..

TheLost

New member
פרק טוב (כן, חזרתי לראות)

כמו שאמרו באמת הקטעים של סוזן ואיאן היו ממש משעממים, אני הייתי מעדיף שהוא פשוט היה נפרד ממנה ולא היו מורחים את זה יותר. בכל מקרה כל הסיפור של מייק, אורסון, מוניק וכל זה ממש מסובך כבר, וכמובן שיש גם את ההקשר של אורסון שדרס את מייק... איזה ענק היה הקטע שאלמה עוד חיה! אני לא מאמין פשוט. וגם שהוא היה בבית משוגעים... למזלי אני תמיד מתחמק מהפרומואים של יס, אבל אחרי שראיתי את הפרק של עקרות ראיתי במקס משהו שהקלטתי השבוע וראיתי את הפרומו. טיפשים... והקטע עם ארט הפדופיל הקטע הכי מעניין בכל הפרק. זה שאחותו מתה זה לפי דעתי צעד דיי חזק לעשות בסדרה ככה בפשטות... מתחילת הפרק כשהוא ואחותו הגיעו למסיבה הגדולה הזאת הייתי בדיכאון בשבילה כי בתכלס היא הכי נדפקת בעולם. כבר הייתי ממש בטוח שאולי בעצם הוא לא פדופיל, ואז הוא כן!!! אני מאוד מקווה שהעלילה לא מסתיימת שם ושלינט תגלה לאן הוא עובר ותכניס אותו לכלא. ואיך שהוא אמר לה שהמשפחה שלה "יפה"... אלוהים. אני מאוד מרחם עליה, היה לה חודש לא קל אפשר לומר, אה?

אחלה פרק.../images/Emo129.gif

הילדה הזאת שטנית. >< וגם הפדופיל הזה. '-' לרגע באמת חשבתי שהוא חף מפשע. וגם ארסון, או אאיך שלא קוראים לו.

4hilla4

New member
../images/Emo58.gif ענקי לסוף העונה :::

גבריאל מתחתנת- לא ברור עם מי... הבלונדה המפגרת ( לא לינט ) תולה את עצמה אך היא תחזור לעונה הבאה. מרשה תעזוב אך תחזור בסוף העונה סוזן עוזבת את איאן וחוזרת לשני הזה... אה נזכרתי- מייק הם מתחתנים. זהו...

למעלה