ראשון בלי שם

ראשון בלי שם

שלום לכם. נירשמתי לתפוז והחלתי לחפש לי פורום שיעניין לי. ראיתי את ארבע ההסכמות והסתקרנתי. קראתי קצת והבנתי שרובכם כאן קראתם את הספר ונעזרים בו לחייכם. לא קראתי... סביר להניח שרק: עדיין לא. אך בינתיים הייתי רוצה להישאר קצת איתכם ולשתף קצת ממה שעובר עלי. למדתי בחיי שבדרך מוצאים אנשים טובים ושום דבר אינו מקרי. כניראה גם זה שהגעתי דווקא לפה.. בשנה האחרונה התוודעתי לכוחן של המילים. הכרתי אדם דרך כתיבה , מילותיו חדרו לנימי נימיי ומילותי משכו אותו כקסם. רוב חיי הבוגרים אני נעזרת בכתיבה אל תוך עצמי, פתאום גיליתי אדם מופלא שבזכותו הגעתי אפילו יותר עמוק. לצערי גיליתי על עצמי שאני ניזונה מכאב.... תמיד מוצאת דרך להתמלא בו ודרכו בעצם יוצרת. הגעתי למצב שלמדתי לזהות את הכאב עוד לפני שהגיע אלי. נתתי לו להכנס, חוויתי אותו ונפרדתי ממנו..... רק עד לכאב הבא. עד שיום אחד גיליתי שאפשר לחיות גם בלעדיו. הבעייה שלי בעצם.... שאותו קשר , עם אותו אדם מדהים לי, גם הוא סיפק לי כאב בעוצמות שלצידן גם רגעי אושר עילאיים. אתמול החלטתי שדי לי. החלטתי שלא כואבת יותר. השתמשתי במילים הכי אוהבות והכי רגישות לסיום הקשר שבכתיבה. בעשותי כן, נפרדתי מאיש יקר שאוהב אותי. ממשהו שלמדתי המון ויכלו להיות לנו עוד חוויות אדירות משותפות. מאיש שיצק למילותיו את כל מה שחסר לי עד היום. אומרת לעצמי: עכשיו זה כואב. זה יעבור. האם זה מה שנכון לעשות? להקריב איש משמעותי שכזה ? להקריב אהבה גדולה, למען לא אכאב?

נשמע (לפחות מהצד) שעשית החלטה

שתיטיב עמך. בייחוד אם תמשיכי לנסות ליצור מציאות מלאת אהבה.

נשמע פעולה מתוך אחריות...

יצאת מהקורבנות והפכת לאחראית נפלא מקוה בשבילך שיהיה לך הכוח לשמר את ההחלטה כי להחליט לחתוך משהו קשר כל כך משמעותי עבורך (לפי תאורך) נראה קשה לממוש מאתמול להיום אך מחזיקה לך אצבעות שאלת האם זה נכון? אני דוגלת שעלינו להיות רק איפה שטוב לנו הקושי הוא ההרגל באמונתי מאמינה שקשר שנמשך מעל התנגדותינו לא סיימנו את העברת המסרים והתפקידים אחד עבור השני מכל מערכת יחסים עלינו לקחת וללמוד משהו וגם ללמד ולתת לצד השני כשקשר צריך להסתיים הוא נגמר גם אם היינו רותים אחרת פעלת מתוך צורך הגיוני כנראה שיש משהו בדרך שבחרת חיזקי ואמצי אילנה

ראשון בלי שם

תודה על קבלת הפנים. ההחלטה נעשתה באומץ המשך הדרך זה כבר יותר קשה. בכל אופן מהרגע שההחלטה נעשתה הצד השני קיבל את דברי כמות שהם והלך. ידעתי זאת. צפיתי זאת. נגמר גם לו הייתי מתחרטת. זה כואב. זה יעבור?

למעלה