ראקוטן

ladybug4NLP

Active member
לצערי לא מקרה קיצון-מכירה די הרבה כאלה

אלה בדיוק תופעות הלוואי של התרופה

hal767

New member
תרופה = רעל, ורעל לא מרפא. רעל מרעיל.

הנזק מתרופה נגרם תמיד, גם אם זה לא בא לידי ביטוי בסימפטומים.
טוב שהסברת לה על התרופה בפירוט.

ינוקא1

New member
דעתי

שכפי שכתבה אור את קיבלת "מתנה" - גוף שיודע מה טוב לו ומה לא טוב לו , ואומר זאת בצורה ברורה , פשוטה וישירה.

ההמלצה שלי - היא פשוט להקשיב לגוף שלך.

וכמו כן , ללמוד לבשל עבור עצמך.

אגב , אין בנושאי תזונה תמימות דעים - מה "בריא" ומה לא.

למשל לפי חלק מהשיטות בשר ושומן אינם בריאים , ולפי חלק מהשיטות הם בריאים מאוד. לפי חלק מהשיטות אין בעיה עם מוצרי חלב , ולפי חלק מהשיטות הם בעיתיים , כנ"ל לגבי גלוטן ועוד.
את זכית שהגוף שלך "מדבר" איתך , ואומר לך בצורה מאוד ברורה מה נכון עבורך.
תנצלי את זה !

זו הזדמנות מצויינת לראות

שטיפים שאנחנו מחלקים כאן בנדיבות על גבי דפי הפורום הוירטואלי
אינם דומים כלל ועיקר לאבחון שלם ומלא ובעיקר אחראי מאוד..

יקירתי,
הכבד שלך מבקש התייחסות - אם את סטודנטית וקשה לך לממן
גשי לאחת מהמכללות ללימודי רפואה משלימה (אני יודעת שבברושים יש קליניקה לקהל בסכומים באמת שווים לכל כיס) ושם תוכלי לקבל התייחסות ומענה שלם ומלא לעניינייך

באשר לשאלתך בעניין הטיפול בנעליים
ראשית, הוא צריך לבוא יחד עם טיפול נקודתי בכפות הרגליים - מומלץ...
אם המדובר בנעל סגורה, לפני השינה הכניסי כף סודה לשתיה שעורבבו לתוכה 2 טיפות שמן עץ התה
הניחי לנעליים להתאוורר כך עד הבוקר, בבוקר שפכי את האבקה והשאירי את הנעליים לעוד יממה להתאוורר

בעיקר חשוב לי לציין שאני מאוד מעריכה את תשומת ליבך לדקויות שאת חווה - זה לא ממש טרוויאלי
שנית שאת בהחלט גם קשובה לגוף וגם מטפלת
נותר בעיקר רק להתכוונן לטיפול שלם ומלא שמתאים לך (רפואה סינית/נטורופתיה - מה שטוב עבורך)

קבלי שאפו על העירנות - היא בפירוש מבורכת

tingumi1

New member
תודה רבה:)

אני בדיוק מבררת...

הם אומרים שנטורופטיה אי אפשר בשלב הזה של הסמסטר, אז אני אנסה לטפל באמצעות רפואה סינית.

המון תודה!

tingumi1

New member
אני באמת יודעת בסה"כ מה נכון לי לאכול

ומה לא, אבל הגוף שלי גם לא סלחן בכלל, ועל כל טעות אני "משלמת"... לכן קצת התייאשתי...

אבל אני הולכת לנסות עכשיו שוב לטפל ברפואה סינית. מקווה שזה יצליח!

ותודה:)

tingumi1

New member
תודה:) הם כרגע אמרו לי שהסמסטר נגמר עוד

חמישה שבועות, שזה הזמן שהקליניקה פעילה, ושהם חושבים שזה לא יספיק למקרה הזה. מי שדיבר איתי המליץ לי על הומאופטיה, ואמר שלזה בד"כ דרושים פחות מפגשים (בין 2 ל3), ויש תוצאות טובות מאוד לטיפול בעור. מה דעתך? /דעתכם?

0 אור 0

New member
אם את מאמינה בהומאופתיה ...

אני אישת הייתי מנסה להתחבר לבוגרים הטריים, ולראות מי מנסה לחזק את הנסיון שלו,
ו/או לגשת אולי למכללה אחרת?
כשאני למדתי, אז כל הזמן הו מגיעים אלינו כל מיני מקרים מעניינים לשיעורים מן המנין (לא קליניקה),
זה קצת מביך, כי המורה וכל התלמידים מאבחנים אותך בפומבי (אחנו עוד היינו עדינים ודיסקרטיים , אבל הגעתי פעם למכללה אחרת סתם כדי לקבל טיפול ואיזה 20 איש מסביבי התחילו לחקור אותי על איך חיי המין שלי- אז כמובן שהרגעתי את עודף ההתלהבות והסברתי להם שזה לא לדיון ציבורי :)) - אבל מאד אפקטיבי ומעמיק.

tingumi1

New member
העניין הוא שלפי מה שידוע לי

(ככה היה גם ברידמן), הסמסטר מסתיים עוד חמישה שבועות, ואיתו גם הפעילות בקליניקות של המכללות...

חשבתי אולי לנסות דרך קופת חולים... זה גם יכול להיות אפקטיבי?

0 אור 0

New member
הכל תלוי במטפל

מטפל טוב יתחבר אליך גם דרך המגבלות של קופת חולים,
השאלה איך את מוודאה שאת מגיעה לאחד כזה,
והקושי הנוסף שאני רואה הוא שמכלול הנושאים שהעלית דורש כפי הנראה טיפול רב תחומי - תזונה, צמחים, טיפול עומק (מגע/דיקור) כאשר האלמנטים של הטיפול שהמטפל עובד עליהם אתך והדברים שאת ממשיכה לעשות בעצמך בבית צריכים להשתלב,
לי קשה לראות איך תהליך ליווי כזה קורה בקופת חולים,
תראי,
הטיפול שעשה לי שינוי בחיים, היה טיפול שקיבלתי מבוגרת לימודי בכיר שרצתה להעמיק קצת את הנסיון המעשי שלה ,
גם אני וגם אחרים שאני מכירה נתנו טיפולים בחינם וחצי חינם מיד אחרי הלימודים (אני אולי לא דוגמא כי עד היום אני לפעמים מטפלת בחינם כשבא לי, ובשנים האחרונות חזרתי לטפל בפסטיבלים סתם בשביל הכיף) - אני די משוכנעת שגם בסביבתך, ואולי דרך אותה מכללה שמסיימים בה את הלימודים תוכלי למצוא בוגר מוכשר שישמח לאתגר, ואם המורים שלו דומים למורים שהיו לי, אז הוא תמיד יכול להתייעץ אתם (יש סיכוי כי המורים שלימדו אותי הם מטובי המורים בארץ ומלמדים גם במכללות המובילות במרכז)

tingumi1

New member
אני אתחיל לבדוק...

אולי באמת באחת המכללות...

והמון תודה:)
ממש כיף שיש את המקום הזה בשביל להתייעץ

hal767

New member
לא גורף כדבריך.

הפצעונים אינם אסטטיים, אבל הם מראים שהגוף מסלק פסולת באמצעות העור. זהו תהליך שבו הגוף מתגונן בפני מה שמסכן אותו, כלומר, זהו ריפוי טבעי אמיתי ע"י הגוף.
התרופה המדוברת הינה רעל מסוכן הפוגע קשות בכבד ובמערכות אחרות, והוא מדכא סימפטומים, אבל מחליא את הגוף. ממילא השפעת התרופה היא זמנית, ובטווח הארוך יהיה צורך לצרוך אותה שוב אם לא תאכלי נכון.

הנכון לדעתי הוא להביאך לדרך תזונתית טבעית מתאימה לך שתגרום לך, בין השאר, להגמל מטעמים לא רצויים. כמו כן, דרך זו תשפר את תפקודי המערכות השונות של הגוף, כך שגם אם תסטי ממנה מידי פעם, לא יופיעו הפצעים על העור.
כאשר מערכות ההפרשה של הגוף חזקות ומתפקדות הייטב אין לגוף צורך לגייס את העור כדי לעשות את העבודה הזאת. אינני מתחייב שהכלל הזה נכון בכל המקרים, אבל אני מניח שבדרך כלל זה כך.

tingumi1

New member
תודה:)

אני ממש מקווה שאם אעשה טיפול מקיף שיכלול גם הדרכה תזונתית, אז גם אם אסטה פה ושם העור שלי יהיה פחות תגובתי...

ואגב - ממה ששמעתי מאנשים שלקחו, השפעת התרופה היא לא זמנית. העור ממש משנה את טיבו..(לכן הרעיון פיתה אותי כ"כ...), אבל אני מניחה שהגוף מוצא דרכים אחרות להוציא פסולת, וה"בעיה" האמיתית לא נפתרת..

ותודה רבה!

למעלה