ראקוטן ואלכוהול

ראקוטן ואלכוהול

לקחתי ראקוטן במשך 8 חודשים וכבר חודש פחות 3 ימים אני לא לוקח את התרופה האם מותר לי לשתות אלכוהול? וגם יש לי בדיקות דם בשביל הצבא בעוד כמה ימים אז אם אני ישתה אלכוהול יכול להיות שיראו את זה בבדיקות?

amitzahavi

New member
יש תקופת צינון

אם אני זוכר נכון זה בטוח חודשיים. לא מומלץ במיוחד לנסות...

tsachiho

New member
פרטים לגבי ראקוטן

בתוך הקופסה של הרואקוטן יש כרטיס עם מספר טלפון של המחלקה שאחראית על הטיפול באמצעות הכדור ב"אסף הרופא", צור איתם קשר ושאל את כל השאלות שיש לך לשאול. מנסיון אישי, הכדור בהחלט מוריד את רמת סף האלכוהול ומומלץ שלא לשתות הרבה עם הכדור. כוס בירה אחת תרגיש לך כמו ליטר בירה, ושלא לדבר על וודקה. 3 שוטים עם רואקוטן = 10 שוטים בלי... מה שבטוח כסף זה חוסך... לגבי בדיקות שתן והצבא. אם זה צו ראשון, אין לך מה לפחד, מה שבודקים שם זה נוכחות סוכר בשתן ולא נוכחות אלכוהול / סמים וכו', על כל אלה נותנים לך זמן להצהיר ולהיגמל עד לשירות הצבאי. בכל מקרה, נוכחות של אלכוהול בשתן היא עד 3 ימים. לגבי הנזק לכבד והשינוי שבבדיקת הדם של תפקודי הכבד, תמיד תוכל לטעון שזה הרואקוטן. אני לקחתי רואקוטן שנה, ולמרות שהרופא השביע אותי לא לשתות, שתיתי פעם אחת, הרגשתי בפנאן, מיד למחרת הלכתי לעשות בדיקת דם, יצאה תקינה, ומאז שתיתי הרבה. מה שכן, זה חסך לי הרבה מאוד כסף כי לא הייתי צריך לקנות הרבה בשביל להשתכר. זהו נראה לי...... אם אתה לא מוצא את הטלפון של המחלקה, אז אתר האינטרנט שלהם הוא http://www.assafh.org/main.asp?lngCategoryID=2495

למעלה