ראפ ערבי

שריארי

New member
ראפ ערבי

הי, שמעתי שיר של להקת ראפ ערבית (שרים בעברית) רק לא קלטתי מה שם הלהקה. יש למישהו מושג?

יש כמה להקות מקסימות ואני לא בקיאה

בטח מישהו תכף יקרא ויגיד לך.. נראה לי גלוקס מכיר..אולי..

uoli13

New member
יש כמה להקות

DAM/T.N מרמלה MWR עכו ערבפייאת עכו כליפה E נצרת אלארואח (רוחות)עכו

glock X

New member
בעיקרון, זה מה שכתבה יולי

ה-DAM הם היותר אגריסיביים עם יותר בשר בשירים ממש יוצאים IN YOUR FACE עם הגישה, מומלצים, המסמר שלהם זה הראפר המרכזי TN (תאמר נאפאר), ה-MWR הם היותר מעודנים החלקים, היפיופים גם גישה אגרסיבית אבל יותר מעודנת, יש את העראפייאת שזו בכלל להקה של בנות שלא כל כך קלעו לטעמי ובהחלט גרמנו לי להרגיש שזה לא זה, כליפה E שמעתי שיר אחד שלו שנקרא "היפ הופ ערבי" עשוי טוב מקפיץ וחביב, וכמובן יש אותי ANUBIS אבל אני לא ממליץ לך לשמוע שירים שלי כי הם יותר מידי מסובכים וכבדים לשמיעה הם בהחלט לא לריקודים (בינתיים) כי אם אתה מבין את המילים אחרי שתשמע שיר אתה תרגיש כאילו דפקת ריצת מרתון של 100 קילומטר מעייפות רק מלשמוע, מילים ממש כבדות עם משמעות מאוד עמוקה ומסובכת, ודרך אגב הדעה לגבי שאר הזמרים נובעת אך ורק לפי אוזן מוסיקאלית שלי, אבל בתכלס אלה הם הלהקות הכי נחשבות בראפ הערבי, תשמע ותחליט , אני לא שומע ראפ ערבי בכלל אבל יצא לי לשמוע את הלהקות האלה בהופעה והקפיצו לי כמה פעמים שירים שלהם בישביל לשמוע את הסגנונות, על טעם וריח יש המון מה להתווכח

גלוקי שמחה לשמוע את הפירוט..

כי היה לי מביך שאני לא מצליחה להתחבר ולשמוע את זה רציני..וכל ילדה בת 16 כבר מכירה אותם!! אז הנה אני עכשיו מכירה את כליפה שמעתי רק כמנחה ברדיו אלשמס.. את תאמר אם אני לא טועה שמעתי בשיר משולב עם זמרים יהודים מופיע הקליפ בערוץ 24 מוסיקה ישראלית למי שמכיר בתכלס בוקר מתוק לך

glock X

New member
אישהההההההה../images/Emo24.gif

(רץ לחבק את אישה ומחליק על בננה)
ינעל זומזום יא חסרת אחריות קליפות זורקים לפח!!!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifצריך לשמוע איך התפרצתי

בצחוק פה לבד- וכולם מציצים מעבר לדלת לא מבינים מה אחז בי!! חחחחחחחחחח משעשע אחד.. אני צריכה לאמץ אותך לשעות הדיכי שלי.. חחחחחחח העיקר תרגיש טוב ממי

uoli13

New member
../images/Emo140.gifגלוק ידידי ידעתי שאתה ...

תדע להסביר על הלהקות יותר טוב ממני לכן לא פירטתי,מה עוד שאני לא כל כך ממוחית לראפ,אני אשמח לשמוע אותך ואת להקתך אם דודיע לי איפה אתם מופעים ותסלח לי על הבורות שלי שאני לא מכירה הלהקה שלך .

glock X

New member
יולי אני לא מופיע

השירים שאני כותב מלחין ומקליט הם פרוייקט של איש אחד בלי להקה, אני כותב אני מלחין אני שר ואני מקליט הכל אצלי באולפן הביתי, אלה שירים שמדלגים על הדור הצעיר ומדברים דווקא לגילאי ה20 פלוס בקשר להופעות קיבלתי החלטה לא להופיע אני רוצה בינתיים שהשירים ידברו בעד עצמם זה מין שלב ביניים שלי הראפ הערבי כי אני בונה על ראפ בשפה האנגלית והג'מייקאנית ברגע שאני אמצא עוד בחור ברמה שלי מבחינת ראפ אמריקאי אני הולך לעבור להילוך יותר גבוהה ולהשקיע בישביל להצליח בחול בינתיים אני לומד מניסיונות ומרכיב סגנונות ומשלב בין טעמים שונים במוסיקה

שריארי

New member
תודה על הסקירה

ב-Mooma.com אוזכרה רק ד.א.ם (DAM), אבל לא באמת האמנתי שאמצא שם משהו. שמעתי פשוט שיר מאוד מרשים ב"וואלה מוזיקה", עם מילים חזקות (אין יור פייס כמו שאתה אומר), רק שלא הצלחתי לקרוא מה שם הלהקה. לא מפריעה לי גישה ישירה ואגרסיבית, כל עוד אני מרגיש שהמילים והרגשות אמיתיים, והעיבוד היה ביג טיים, ברמה של חו"ל. עכשיו נשאר לי רק למצוא איפה אפשר לשמוע עוד מזה. תודה בכל מקרה, ואני שמח לראות שדברים "קורים" בארץ.

T.N אחלה להקה...

לא שעמיתי עליה לפני...פשוט חבר שלי מרמלה והוא הביא לי את כל הדיסקים שלהם...באמת שירים פצצות..

מנסי

New member
אני יודיע!>>>>>>

תשלמי 1000 שקל ואני אגלה לך! חחח אני לא יודיע.

מנסי

New member
ולמי ששלחה לי מסר!>>

אני רק כרגע קראתי את המסר מסיבה שהמחשב שלי נראה לי קצת עצוב מהמסר אשר קיבל. מסר שבאמת לא הייתי רוצה לקבל ,ולא חשבתי שבאחד הימים יהיה לי מסר כזה. אני קצת המום מההחלטה וממחליטיהא .אני תמיד מעדיף דף שאין בו סגירת חלון. הטעם מר,אך הטעם המתוק תמיד נשאר. הרבה בריאות,והלב הכאוב איתך.

מנסי../images/Emo24.gif

נשמע עצוב.. שולחת חיבוק טעם מתוק תמיד אפשר לשמור אם נצמדים לזכרון מרגש ויפה ואיתו מתקדמים הלאה.. שיהיה לך רק זכרונות מתוקים בחייך יקירי

uoli13

New member
בוקר טוב מנסי ../images/Emo140.gif

ידידי אני לא יודעת איזה מסר זה שגרם לך להרגיש עצוב. ממש לא הוגן כי אתה בחור זהב ומגיע לך כל טוב, אני מקווה שרק תקבל מסרים מתוקים .קבל ממני זר פרחים, ושיהיה לך יום נעים.

מנסי

New member
תודה נשמות.אל תקחו ללב! אין מי..

שיבין.וכבר אני עצמי לא מבין. זר הפרחים עשה ניחוח מתוק בדף העצוב הזה .תודה ! כל מילה נכתבה ממך יולי ומאשה עם אש היתה בעצמה פרח.

למעלה