ראפ לשנת 2002

Grandmaster KC

New member
ראפ לשנת 2002

האם האיכות של הראפ יורדת בצורה משמעותית? מי זוכר דיסקים ברמה של Enter The Wu-Tang, Illmatic,All Eyes on me, Only a nation of millions can take us down, שיצאו בשנים האחרונות? Blueprint, זה דיסק טוב מאוד, אבל לא קלאסיקה. בשנים האחרונות יוצאים הרבה מאוד דיסקים, והראפ התחרב בצורה גדולה, אבל האיכות של הדיסקים לא עלתה וגם לא מתקרבת לאותה רמה של סוף שנות ה-80 ותחילת ה-90´. ואם אני טועה שמישהו יתקן אותי. ועוד משהו בעניין הערוץ שלי.Mtv Base.מה קורה שם?Ll cool j,eve,eminem וכל הראפ הבריטי. אין משהו ממש ברמה. כולם שירים נחמדים אבל לדעתי זה שנה חלשה מאוד לראפ ואולי החלשה ביותר, יותר משנה שעברה.

RunNGun

New member
MTV BASE

לגבי זה, הם שמים את הדברים הפופולריים ואת מה שהולך. ואגב, זה לא תמיד. לפעמים אני נופל על דברים באמת איכותיים כהגדרתך... הם בד"כ חוזרים על עצמם, זה נכון, יש איזה 11 קליפים שהם מנגנים חמש פעמים ביום בתכנית "Beats, Rhymes & Life". אבל נגיד ב"RAW" ראיתי לפעמים דברים ממש נדירים ויפים. (בעברית קוראים לזה "מוזיקת היפ-הופ וראפ") אבישי

crazy eliaz

New member
בקשר לmtv base

ברגע שהוא יצא ישר היה לי את הערוץ אבל התאכזבתי ממנו לאללה חוץ מבתכנית raw (תכנית מספר אחת בערוץ) יש יותר R&b ושירים בסגנון mtv מהיפ הופ וראפ הרמה של הערוץ ירדה יחד עם המצב של הראפ בארה"ב

HaWk34

New member
סתם תגובה

אין לי יס בבית או יותר נכון אמ טי וי בייס כי אני בערוצי זהב אבל כל פעם שאני הולך לחברים או משהו עם בייס אני ישר רואה קליפים איכותיים... אתם באמת רוצים ש24 שעות ביממה הם ישימו קליפים לבקשת הקהל? ברור שיש קליפים ממוסחרים ואר אנד בי (מה רע?), אבל בשעות הלילה בדר"כ או ערב יש קליפים ממש טובים, הרבה אולדסקול וקליפים של שירים איכותיים ביותר מכל הזמנים.

Grandmaster KC

New member
זה בגלל שיש להם תוכנית

עכשיו של Old school. וגם אותה חוזרים עליה כל יום. אבל בכל שאר התוכניות אותו שירים גרועים. חוזר על עצמו.

נאס

New member
only a nation of millions can...

us down מי?(זמר/להקה) מה?(מתי.. ועוד) למה?(אתה מזכיר אותו ליד illmatic?? וall eyes on me??)

volatile

New member
Public Enemy ובהחלט מגיע לו מקום

של כבוד בהיכל הקלאסיקות! לדעתי בלופרינט דווקא כן אלבום קלאסי, ביטים מעולים, שירים טובים, נכון שג´יי זי כבר לא רעב, אבל לא נראה לי שהוא יהיה רעב יותר בחיים אז זה מובן. פלג.

sceptic

New member
הוא כנראה מתכוון ל

It Takes a Nation of Millions to Hold Us Back, יצירת המופת ואחד משלושת אלבומים ההיפהופ החשובים ביותר מבית היוצר של פאבליק אנמי. והוא הרבה, הרבה, הרבה יותר טוב מAll Eyez on Me. לעין שיעור. וגם מאילמטיק.

Psycho MC

New member
איכות של ראפ יורדת???

קודם כל הנה הדיסקים הטובים שיצאו בשנים האחרונות ולאחרונה שהם מאוד מאוד מאוד טובים: The Chronic 2001 - Dr. Dre The Marshall Mathers LP - Eminem The Great Depression - DMX Blueprint - Jay-Z Man VS. Machine - Xzibit The Eminem Show LP - Eminem Onyx - Bacdafucup II Genesis - Busta Rhymes ויש עוד הרבה הרבה הרבה מאוד שאין לי כוח להזכיר! אבל הראפ ממש התקדם מאז הפרצה של אמינם בסוף שנות ה-90, ואני לא סתם אומר את זה כי אני מעריץ שלו, אבל לא התגלו ממש הרבה ראפרים טובים בשנים האחרונות וזה מה שלא טוב! בעיקר הראפרים הישנים כמו אל אל, נאז, ג´יי-זי ואחרים רק השתפרו... בקשר למה שב-MTV Base: בעיקר מראים שם קליפים חדשים, אבל כל יום אני רואה גם קליפים ישנים יותר ב-RAW או בתכניות אחרות...

Grandmaster KC

New member
פסיכי, פסיכי

עם כל הכבוד לדיסקים האלה, דיברתי על קלאסיקות ואלה לא קלאסיקות. Nas השתפר, אני לא חושב. אחרי שני הדיסקים הראשונים שלו, בא שורה של דיסקים גרועים, אם אני לא טועה שלוש. "הראפ ממש התקדם מאז הפרצה של אמינם בסוף שנות ה-90"-אתה יודע שהיה ראפ לפני אמינם? והרבה יותר טוב ממה שיש עכשיו. LL היה יותר טוב (למרות שאף פעם הוא לא היה בין הטובים בעייני). קלאסיקה אחת שהייתה בזמן האחרון זה Stankonia. בכלל Outkast תמיד מוציאים רק דברים משובחים.

Psycho MC

New member
הדיסק של נאז ILLMATIC...

לא יצא לפני כל-כך הרבה שנים, לפני שנה, נראה לי... בקשר לאלבומים, The Chronic 2001 וגם The Marshall Mathers LP, וגם Bacdafucup ועוד הרבה הם דוקא כן ייחשבו קלאסיקה אחרי כמה שנים! בקשר לאמינם, התכוונתי שבגללו הראפ נהיה מוערך הרבה יותר, ותראו כמה מעריצי ראפ לבנים (וזה דוקא בקטע של צבע העור) יש היום!!! וזה רק בגלל הדברים עליהם הוא מראפרפ, הוא כאילו שמתקשר עם הנוער ובגלל זה אוהבים אותו!!! בקשר ל-LL Cool J, צודק בערך... בקשר ל-Outkast, יש להם מוזיקה טובה, אבל הם בכלל לא ראפ, הם לא קשורים לדיון הזה...

kodman

New member
התבלבלת בין Illmatic ל STILLmatic

סטיל מאטיק = אלבום משעמם וגרוע (לפי דעתי) אילמאטיק = אלבום גאוני - קלאסיקה, והאלבום היחיד שבאמת מייחד את נאז ומראה על איכות. ו Outkast בכלל לא ראפ? תעשה טובה - לפי דעתי הם בין אמני ההיפ הופ הגדולים ביותר (יותר מנאז לפי דעתי). kodman

Psycho MC

New member
דיברתי על ILLMATIC...

ואני יודע ש-STILLMATIC זה אלבום לא משהו של נאז... ואני אומר שאילמאטיק לא יצא מזמן כל-כך וזהו... אמרתי שזה לא קלאסיקה?! זה אחד האלבומים הטובים וזהו... אאוטקאסט ראסמי בין אומני ההיפ הופ הטובים אבל הם לא ראפ! וזהו!!!

נאס

New member
לכלכת

stillmatic דיסק מצויין ואתה משווה בין outkcast ל Nas ????? הם לא מתקרבים ל1/1,000,000 מהרמה שלו

נאס

New member
התבלבלת

illmatic זה הדיסק הראשון שלו יצא ב1994 ונחשב לאחד הדיסקים הכי טובים אי פעם לפני שנה יצא stillmatic וזה דיסק ענקקקקק גם

נאס

New member
אם כבר אז הראשון הרבה יותר טוב

country grammar זה באמת יכול להפוך לקלאסיקה - דיסק מצויין nellyville - לא משהו

Psycho MC

New member
סליחה סליחה...

באמת התבלבלתי בין התאריכים... אבל עדיין, Stillmatic - לא משהו, בהשוואה לדיסקים קודמים שלו... ונלי?! מי מכיר ת´טמבל הזה?! מה הוא משחק אותה בכלל?!?!?! Country Grammar הוא אלבום אופייני לאלה שלא יודעים לראפרפ כמו שצריך!!!

למעלה