ראפ ישראלי SUX

daniela82

New member
ראפ ישראלי SUX

כל הראפ הישראלי הוא חרא כל הראפרים בארץ הם סתם חקיינים חוץ מיכמה שהם הרכבים מחתרתים הכל זבל סאבלימינאל הוא לוח וכל מישה אוהב אותו גם לוח וחצי מימכם משחקים לי אותה אתם איפלו לא יודעים מי אלה KRS-ONE .תמותו בוקה ! אם אתם רוצים להקה טובה שמעו את ההרכב הישראלי BAT-YAM SQUARS

TakTik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

פחחחחחחחח

icecafe

New member
פשששש

מטורף אתה האאא ככה בלי לפחד אתה זורק לנו את זה בפנים אתה אפס שלא מבין כלום אז תשתוק עדיף

kodman

New member
אחותי את צודקת ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

נכון טופאק שולט? אני אומר רק היאנג אימורטלז באמת טובים! את צריכה לחפס (כן עם ס´
) אותם ואז תתאחדו!!! רגע אבל אם אני אוהב את סאבלימינל אבל אני לא מחתרתי אז אני לוח שעם או לוח רגיל?

A&A

New member
יאנג אימורטז רולזזזז

שלטנו ואין מה לדבר אבל למה לחזור שלוש פורומים אחורה? חכה חכה בג´י (;

bboy tb

New member
ואתם יודעים מה הכי עצוב בכל בסיפור?

שהיא אומרת ש:"אנחנו לא יודעים מי אלה KRS ONE" אבל קי אר אס זה איש!!!!...איזה טמטום.... למרות שיש נקודה...רוב הדברים הישראלים די גרועים... אבל הדגגגגג שולטים!

kodman

New member
לא נכון!

KRS ONE זה להקה אתה צריך לחפס מידע עליהם!! גם סאבלימינל זה להקה אבל KRS ONE להקה הרבה יותר טובה והיא מחתרתית מבת ים! מה אתה מזלזל בלהקה הזאת? יא לוח!

bboy tb

New member
לא לא

תראה..ציניות... צריכה להעשות בסטייל... עם טעם טוב...זה לא סתם... הרסת
לא נורא... תתאמץ יותר פעם הבאה

אאההההההההה

אהההההההההה אתם אפילו לא מכירים את שיקו חייייק אתם הומאים אהההההההה בת ים סקוור אהההההההה יאהבל לך שב על קישואים ינכה

RiRo

New member
קודם כל אומרים DRY יא כסילה

אם כבר את כושית גאה... דבר שני. את כנראה בקטע הדפוק של לשמוע אומן מסויים שלא מופיע באמ טי וי ואת מנסה להתלהב.. כל הפורום כאן מכיר את KRS וKRS זה ראפפר.. BDP זה הקרו שלו... אם את רוצה להתחיל להתלהב תתלהבי אוכלים אותך פה ילדה

Under Dogg

New member
אתם קוראים לה אבלה

אבל אתם פונים אליה בלשון זכר... אנשים אתם לא רואים שהניק הוא דניאלה?? מי פה האהבל האמיתי?

CrAzY B

New member
../images/Emo6.gif

ואני תמיד חשבתי שזה משהו שאנשי מערות אומרים... בוקה בוקה!

למעלה