ראפ ועבריינות

eazyme

New member
ראפ ועבריינות

מאז שאני שומע ראפ אני שם לב שהקשר בין ראפ לעבריינות הוא גדול הרבה יותר ממה שאנשים בדרך כלל חושבים. אני לא מכליל ואני אומר שכל הראפרים מעורבים בפלילים, אבל מה כן, הרבה מאוד ראפרים מתים מידי שנה עקב מאבקי כוח של כנופיות. מעניין אותי מאוד לדעת. שמתי לב הרבה בקשר לעבריינות שמתבטאת בשירי ראפ. גם הקטע ש-"אני לא עשיתי כלום המשטרה סתם מתנפלת עלי" "אני לא צריך להיות בכלא, אני לא אשם" . כל ההכחשה העבריינית הזאתי יש עליה ביסוס. באמת שוטרים היו עוצרים אזרחים שחורים משכונות עוני בלי סיבה ומכים אותם. אבל מה כן, אם אתה מבצע פשע, מסכן חיים של אחרים, או פשוט פוגע "בשביל הקטע" מגיע לך לחטוף מכות משוטרים. למה מה, לפגוע באחרים ככה. אני לא אומר יש הרבה מאוד אנשים שסתם לא עשו כלום ושוטרים מכים אותם. וזה קורה בארץ הרבה וגם לי זה קרה. בגלל זה צריך לשנוא את השוטרים. אבל אם אתה מבצע פשע נגד אנשים חפים מפשע מגיע לך לחטוף מכות, כל הצידוק הזה דבילי. אני יגיד לכם למה, ידוע שבן אדם מבצע עבירה אז סביר להניח שירצה עונש קל ויצא לרחוב. כל העבריינים רוצים ל"הישפט כמו בני אדם" רגילים, אבל הקטע שהם יודעים שמערכת המשפט גרועה והם יצאו לרחוב . אז למה לא לדמם להם ת'צורה בשביל שילמדו לקח.

eazyme

New member
אני יכול גם להביא דוגמה.

קח את הקטע של השיר streight outta compton. השוטרים רודפים אחריהם אבל מה מראים בסוף. שהם זורקים סתם על ניידת אבנים. עכשיו מילא הם סתם מסתובבים ולא עושים כלום אבל הם דווקא בלי סיבה מתחילים פרובוקציות על דברים שהם שמעו מחברים אחרים עד כמה המשטרה חרא. אז ראפרים צריכים להבין, ואני מדבר על ראפרים שמתעסקים בפלילים. המשטרה לא עוצרת סתם בעיקר היום מילא פעם שאז הייתה גזענות אז הם לא צריכים להאשים כי זאת האשמה שלהם. אם הם פוגעים אז ינסו לפגוע בהם לפחות.

Schizo Haji

New member
וואלה

אבל אם מסתבר בבית המשפט שהבן-אדם חף מפשע קושרים לשוטרים את הידיים ומותר לו להחזיר?

eazyme

New member
טעות

לא נכון, הוא היה בכלא על ניסיון לרצח . וכעיקרון כל הזונות מהאיסט לא מבינים מה הם רוצים. דרמה וג'וניור וכל החמולות המפגרות האלה הם סתם זונות אני עדיין בדעה שלי. יש הרבה מאוד שוטרים שהם סבבה בארץ. יש הרבה חרא אבל אני מכיר אישית שוטרים טובים אז אסור להכליל יותר מידי. youngdiz כעיקרון אני מסכים עם כמה מהדברים שאתה אומר. אבל לפי דעתי הראפ משפיע הרבה פעמים בצורה רעה. בלאק רוב היה ראפר מאוד בינוני ואני לא מתפלא אם הוא עכשיו איזה שסטורקה של מישהו. יש אצלי ילדים בבית ספר שכל החיים שלהם סובבים סביב: זין על המשטרה שימותו מלשינים, אסור להלשין. אבל להרוג מותר? סבבה אם ככה ה' קבע לנו רק חוק אחד לפעול על פיו. {: אז למה בעצם קיימת משטרה אם כל כך הרבה אנשים שונאים?

youngdiz

New member
שסטורקה ../images/Emo6.gif

Schizo Haji

New member
התפקיד של המשטרה

זה לעצור ולחקור חשודים, לא להרביץ לפושעים... אני אומר שהמשטרה לא יכולה לדעת אם אדם אשם או לא גם אם הוא ידוע כפושע ויש לו עבר פלילי. אם הם יעשו את העבודה שלהם כמו שצריך סביר להניח שלא ישנאו אותם כל-כך. וגם אם חלק מהאנשים כן כנראה שלא יקשיבו להם יותר מידי. ואני לא אומר שכולם ככה, גם לי יצא להיתקל בשוטרים שהם סבבה.... אבל קצת קשה להכניס את השמות הספציפיים של השוטרים לשיר ושלא לדבר על להשוות בין השוטרים כאן לשוטרים בחו"ל

Nofale

New member
תשמע

יש להם זכויות להרביץ לך הרבה פעמים והשוטרים האחרים יגבו אותם אז ככה שאין מה לעשות הרבה נגד זה הם כאילו אמורים להפחיד אותך לפני שאתה תעשה כביכול תעשה משהוא שלא צריך לעשות (למשל, להרים יד על שוטר)

Schizo Haji

New member
ומה שיש להם

זה לא זכות זה יכולת... הם יכולים להרביץ, זה לא אומר שמותר להם.

למעלה