ראפ גרמני

yaya_haim

New member
אם כבר מדברים על ראפ בשפות זרות...

מישהו דיבר פה על ראפ ביפנית, זה פשוט מדהים, ההפקות הכי מדהימות ששמעתי. אם היה לי שם של אומן הייתי נותן לכם אבל כתוב על העטיפה ביפנית... ויש גם ראפ בטורקיה, משהו מגניב לגמרי. אםמישהו מעוניין שידבר איתי באיי סי קיו אני יביא את הדיסק מחבר שלי. icq: 78146622 ירון אימפלה

noodle

New member
dj krush-ZEN

יש שם רצועה עם ראפר יפאני- ביט איטי וממכר שכזה...נפלא.

Emc2

New member
ראפ גרמני המשך

היןם החלטתי לא לספר לכם על KKS מברלין אלא היום אני אדבר על הקהילה הענפה של ראפרים בפרנקפורט ושטוטגרט, זוג ערים שכנות. שתי הערים האלה הן מייצרות הראפרים הכי גדולות בגרמניה כמעט כמעט כל הרפארים הגדולים או נולדו בפרנקפורט ועברו להמבורג או ברלין או בון או שנשארו בפרנקפורט. TORCH הוא נוגמה לאחד שנולד בפרנקפורט אבל הצטרף ל EIMSBUSH CREW מהמבורג (זוכרים מאתמול?). כמו גם D-FLAME הכשרון החדש העולה מהמבורג (גם כן מקורית מפרנקפרוט) לעומתם יש כמה שנשארו קרובים לשורשים דוגמת AZAD ראפרים מוסמלי שמדבר בעיקר על אי שיוון הזכיות בגרמניה כלפי טורקים וAUSLANDERIN (אנשים ממדינות אחרות לא גרמנים). משטוטגרט מוכרים MASSIVE TONE ו חבריהם מצוות FREUNDESKRIES. (עליהם דיברת אתמול אורי). המקבילה של פרנקפורט ל EIMSBUSH היא קבוצה הנקראת FFMC´S או בשמם המלא FRANKFURT MC´S. אחת לשנה בערך מתאגדים כל הראפריםשנולדו בפרנקפורט מכל הארץ ומוציאים קלטת עם קטעים וביטים מפוצצים, (בקרוב אני יוריד עם זה מהקלטת לMP3 וכול מי שירצה יוכל להוריד) FFMC´S כוללים DJ טורקי שלפעמים עושה גם ראפ טורקי, ומי שלא שמע ראפ טורקי לא יודע מה הוא מפסיד. מחר אני ימשיך תגובות בקשות צרחות תלונות תכתבו למה לא

da^Lord

New member
אגב ראפ גרמני. DJ danyo בדינמו

בשבוע הבא נדמה לי.. הוא דיג´יי גרמני שדר בארץ, אבל בדיוק עכשיו חוזר מחופשה בגרמניה.. היו לו סטים בעבר בדינמו, הוא משלב אולדסקול,הארדקור אבל ממש כבד, וגם ראפ בגרמנית.. אז חובבי ראפ גרמני, לא נראה לי שיש הרבה מקומות שישמעו את זה במועדונים,הנה הזדמנות. אגב,לי אין מושג בזה,ואני שמח על הכתבות האלה שכתבתם.

Emc2

New member
כמעט נכון מה שאמרת

אחי... אתה מתכוון ל DJ DENYO 77 הדי.גי של ABSOLUTE BEGINNER הרכב מהמבורג ששתהפרק וכרגע כל אחד משלושת חברי הלהקה מייצר את המוזיקה שלו עם הוא בא לארץ... ברוך הבא!

da^Lord

New member
קודם כל השם הוא danyo

בעברית דני, לא נראה לי שהוא יוצא איזשהו הרכב מפורסם, סתם דיג´יי כמו אורי שוחט,אלארם, ועוד רבים וטובים.. אבל אתה יודע מה? אם הוא כן.. ואני לא יודע, אז כבוד.

Emc2

New member
המשך משלשום בקשר לראפ גרמני

אתמול נראה לי שנמחקה ההודעה שלי אז אני יחזור עליה היום החלטתי לא לספר לכם על KKS מברלין אלא היום אני אדבר על הקהילה הענפה של ראפרים בפרנקפורט ושטוטגרט, זוג ערים שכנות. שתי הערים האלה הן מייצרות הראפרים הכי גדולות בגרמניה כמעט כמעט כל הרפארים הגדולים או נולדו בפרנקפורט ועברו להמבורג או ברלין או בון או שנשארו בפרנקפורט. TORCH הוא נוגמה לאחד שנולד בפרנקפורט אבל הצטרף ל EIMSBUSH CREW מהמבורג (זוכרים מאתמול?). כמו גם D-FLAME הכשרון החדש העולה מהמבורג (גם כן מקורית מפרנקפרוט) לעומתם יש כמה שנשארו קרובים לשורשים דוגמת AZAD ראפרים מוסמלי שמדבר בעיקר על אי שיוון הזכיות בגרמניה כלפי טורקים וAUSLANDERIN (אנשים ממדינות אחרות לא גרמנים). משטוטגרט מוכרים MASSIVE TONE ו חבריהם מצוות FREUNDESKRIES. (עליהם דיברת אתמול אורי). המקבילה של פרנקפורט ל EIMSBUSH היא קבוצה הנקראת FFMC´S או בשמם המלא FRANKFURT MC´S. אחת לשנה בערך מתאגדים כל הראפריםשנולדו בפרנקפורט מכל הארץ ומוציאים קלטת עם קטעים וביטים מפוצצים, (בקרוב אני יוריד עם זה מהקלטת לMP3 וכול מי שירצה יוכל להוריד) FFMC´S כוללים DJ טורקי שלפעמים עושה גם ראפ טורקי, ומי שלא שמע ראפ טורקי לא יודע מה הוא מפסיד. מחר אני ימשיך תגובות בקשות צרחות תלונות תכתבו למה לא

חמוד, לפני ההתרעמות...

ואני מתכוונת רק למה שכתבת על מחיקת ההודעה שלך - ההודעות שלך ממש לא נמחקות, להיפך! אני מאוד אוהבת אותן!! וכשהודעה אמורה להיות משורשרת אז או אני או עמית משרשרים אותה... יש?... אז רק שיהיה ברור - ההודעה שלך ממש לא נמחקה - הנה היא שוב משורשרת - למרות שכבר כתבת את זה, וכבר נמחק את ההודעה המיותרת, ליאת שהיתה שנה שעברה גם בפרנקפורט וגם בשטוטגרט וגם במינכן ובקיצור באיזור של קרייס אופנבאך...
נ.ב - אתה מוזמן לפורום ישראלים בחו"ל...

TeeAnTee

New member
ראפ בטורקית? אני רוצה לשמוע!@

בזמן האחרון התחלתי להתעניין בראפ עולמי ולעשות השוואות בין הסצנה הפיצית של ישראל לאלו האירופאיות מעניין מאוד. אם כבר מדברים על ראפ עולמי הנה איזה דיסק ששמתי עליו עין . אני לא יודע אם הוא יותר חדש או ישן ממדברים בלשונות שבויאקה מופיעים בו אבל הנה בכל מקרה לדיסק קוראים the best of international hip hop ואפשר למצוא עליו ראפ ממדינות כמו, ארגנטינה, אלג´ירה, שוויץ, יוון, אוסטריה, צרפת גרינלנד, יפן, רומניה, וכמובן ישראל שאותה מיצגים בכבוד שבק ס עם למשש ת´קש (לא יודע למה אבל תרגמו את זה כ where´s the money at?) בקיצר מומלץ... אין אותו בישראל (כמובן) אבל אפשר להוריד אותו ועוד הרבה דברים מאוד מעניינים (יש גם מלא אנדרגראונד באדיבות פלג ורועי) בהיפ #צ´אט.

למעלה