ראפ גרמני

King_E

New member
ראפ גרמני

צריך דחוף המלצות לראפ גרמני ראפרים....... ושירים ספציפים תודה מראש.

EmGee

New member
Deichkind - Bon Voyage

בעיקרון יש שם ביט טוב ופלואו טוב אבל זה עדיין גרמנית... איפה שירן כשצריך אותו?

baduist

New member
Sabrina Setlur

Die neue S-Klasse דיסק משובח. לא אנדרגראונד, וכל ההארדקוריסטים שאני מכיר מגרמניה שנואים אותה, אבל לא משנה מה יגידו, אלבום משובח עם הפות מעולות, עם דגש על כלים חיים. ראפ זורם שגם השפה לא מפריעה לו להיות יפה, אחרי שעוברים את השלב של לצחוק על זה. הבחורה גם שרה מאוד יפה, ובין היתר מארחת זמר גרמני שהפך להיות די מפורסם אחרי זה, בחור בשם XAVIER. (בשיר מצויין בשם FREISEIN. (דווקא לא ראפ, סול). עוד שיר משובח ביותר, אולי הטוב ביותר שלה, שהיה גם סינגל מוצלח למדיי שם, נקרא DU LIBST MICH NISHT. זה אגב, אומר משהו כמו "אני לא אוהבת יותר" ע"פ סבתא סוניה, פולנייה במקצועה:). אם אהבתם את שני השירים האלה - מומלץ להשיג את האלבום. פשוט מצויין. אני בספק אם אפשר בארץ, אבל שווה לנסות.

micL

New member
ראפ פולני זה התשובה

יצא לי לשמוע כמה שירי ראפ פולניים והבשורה היא שיש להם תרבות ראפ בכלל לא רעה למי שיוצא/יצא לשמוע שיגיב אגב אני מצטער שאין לי שמות שירים או קישורים יש שיר אחד טוב שנראה לי שקוראים לו from poland to L.A תודות לפנדירו שהכיר לי את השיר הזה - אל תגיד שאני לא נותן לך את הקרדיט אם מישהו מכיר את השיר ויודע את שמו האמיתי שיכתוב (בבקשה)

Under Dogg

New member
אני עכשיו

חזרתי ממשלחת לפולין וקניתי שם דיסק ראפ פולני משהו פיצוץ קוראים לראפר fu דיסק ממש בין זונה פלואו זורם מהיר חבל על הזמן מומלץ ביותר

BIGO-G

New member
הראפ הפולני הטוב ביותר :

paktofonika - kinematografia האלבום ראפ הפולני הטוב ביותר, של הלהקה שנחשבת הטובה ביותר. ומי שאומר אחרת: משקר!

micL

New member
לא רוצה להפוך את זה לפורום פולין

אבל איך היה כי אני הייתי שנה שעברה פצצה אה קיצור אני ופאנדירו שגם נמצא פה בפורום הלכנו לנו ברחובות קראקוב פתאום שמענו ראפ מאיזה סימטה וראינו הרכב ראפ מצויין שכנראה עשה אודישן להופעה במועדון שהיה שם אותי במיוחד הרשים הדי ג´יי שלהם, סקראצ´ר מעולה

micL

New member
אוקיי אז ככה

בקשר לראפ הפולני שימו לב: kasta squad - gdy moge karramba - nie mozesz sie bac ויש עוד שיר של הרכב פולני אבל באנגלית בכלל לא רע: three six mafia - who runnin חפשו בקאזה או משהו אני ממליץ

Psycho MC

New member
עזוב ראפ גרמני...

תעבור לראפ רוסי! YEEEEAAAAAAH Detsl, SheFF, Bad B. Valians, Molodoy YEEEEAAAAAAH

Under Dogg

New member
איפה

אני יכול להשיג ראפ רוסי (ואל תגידו לי רוסיה) יש לי ראפ בולגרי שזה דיי דומה וזה משהו מטורף...אולי בהמשך אני אעלה שיר או שניים

King_E

New member
להוריד או לקנות?!

אתה יכול להוריד בקאזה תרשום שמות של מה שהוא אמר....... ואם אתה רוצה לקנות אז תחפש חנות ספרים/וידאו/קלטות/דיסקים באזור שאתה גר חייב להיות לפחות חנות אחת כזאת........ ותבקש ראפ רוסי

Wakizashi

New member
יש בחורה בשם MC Nina, שיש לה שיר

חמוד למדי בשם: Doppel X Chromozom (אני כמעט בטוח שככה כותבים את זה), דהיינו כרומוזום X כפול (=אישה). אמרו לי שהקליפ שלה נראה קצת כמו הקליפ ההוא של משינה, שהם שרים על הבמה בעוד נשים "אופנועניות/פרחות" נמצאות מהצד השני של גדר ברזל...

למעלה