ראפ גרמני 4

Emc2

New member
ראפ גרמני 4

מנהלי פורום לא להוסיף לקודם תודה.... היום בא להרחיב את הדיבור על ABSOLUTE BEGINNER הלהקה שמונה שלושה חברים (שמישהו יסביר לי למה קיבינמאט הרבה להקות היפ הופ הם תמיד שלושה אנשים ועל תתחילו להגיד לי שאחד עושה טקסטים אחד עושה סקרצינג´ ואחד עושה ביטים אני רוצה סיבה מבוססת עם נימוקים עיין ערך בויאקה), EISFELDT (שמשנה את השם שלו כל חודש משהו בסגנון P DIDDY), DENYO 77 והחבר האחרון DJ MAD. שלושת החברים מהמבורג (שוב המבורג נשמע מוכר?) התחילו אי שם בסביבות 1996 עם כמה קטעים שתפסו לחלק מהאנשים את האוזן. ב- 1998 עם הצטרפותם או להיות יותר מדיוקים פתיחתו של האיגוד EIMSBUSH שאז מנה אותם ואת DYNAMITE DELUXE (אלה שדיברתי אליהם כבר) מאז הכל היסטוריה... ב- 1999 הם הוציאו את אחד הדיסקים החזקים של השנה שנקרא BAMBULE שאליו התלווה חצי שנה אחריו BOOMBULE שזה בעצם דיסק רימקסים של כל השירים על BAMBULE (טיפה מבלבל) כמה מהשירים הטובים אליו הם HAMMERHART, ROCK ON, LIEBES LIED, FüCHSE,NIE NETT, MIKRO IN DER HAND לפני כשנה התפרקה הלהקה, אבל כרגע כל אחד עובד על הפרויקטים משלו EISFELDT הוציא דיסק משלו הנקרא SEARCHING FOR THE JAN SOUL REBELS שבו הוא מבצע כמה שירים עם הרבה ראפרים מאוד מפורסמים כמו SAMY DELUXE D-FLAME, DENNIS DUBPLATE ועוד כמה וכמה. DENYO 77 הפך לאחד מהדיי גיים החזקים בגרמניה (מישהואמר לי שיכול להיות שהוא בא לארץ בקרוב אבל על תתפסו אותי במילה) וביחד עם החבר שלו ILLO הם פתחו את החברה 77 PRODUCTION שעושים הם רמיקסים וסקרצינג´ לכל מיני ראפרים מאירופה ומאמריקה. הוא גם הוציא דיסק לא מלהיב אבל חביב בשם MINIDISCO. DJ MAD קצת נשכח אבל בקרוב הוא יצא ביחד עם ההרכב של המבורג STYLE LIGA עם דיסק חדש ויש למה לחכות... אין כאן פינתנו ראפ גרמני להיום

Emc2

New member
תוספת

בקשות תלונות ותיקונים יתקבלו בברכה.... שחכתי להגיד ש DJ MIXWELL הצטרף אליהם לכמה חודשים ואחר כך עבר ל- 77 PRODUCTION ערן

BoR|S

New member
אני אשמח אם תגיד לי...

איפה אני מוריד את השירים שלהם... בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

Emc2

New member
תראה תשמע

עם האנשים היו טיפה יותר נחמדים ולא סוציומטים כאלה והיו אולי עוזרים לי עם הפולאריס שלי והייתי הופך לשרת בצא´ט היית יכול להוריד את זה ממני אבל בינתיים עד שימצא צדיק בסדום אתה יכול לחפש במורפיוס אבל יהיה קשה למצוא ני אומר לך מראש

MaSta

New member
עזרה

במקום לעשות שרת IRC בפולאריס יהיה עדיף איז שרת FTP קטן שיהיה הרבה יותר פשוט ונחמד להוריד ואם אתה צריך עזרה בקשר לשרתי FTP אז אייסיקיו שלי 26162678

BoR|S

New member
מצד שני...

בטח יש לך את זה על דיסקים ובסופו של דבר זה יגיע אלי...
בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה