ראפ בעברית - ?

Bracker Bracker

New member
אמממ...

הפירוש הנכון הוא "רמה יותר גבוהה בסדר העדיפויות" או משהו כזה עוד שירים מומלצים ... pra maxa raz na raz nashi ludi בקשר לסרט הוא באמת יצירת מופת רק שהייתא בעיה בגלל האורך שלו(שלוש וחצי שעות אם אני לא טועה) והאולפנים גזרו הרבא ויצא סרט לא משהו כך שאם לראות אותו רק בגירסאת הבמאי

double M

New member
הפירוש זה....

"רמה גובהה ביותר בסדר העדיפויות ביחס לשאר המשתנים שכלולים במשוואה, במידה ולוקחים בחשבון את שאר ההמתחרים ואת רמתם הקלוקלת"

King_E

New member
יש לי את הסרט של ה3 וחצי שעות

הייתי בטוח שזה יותר........ לאבא שלי יש את הסרט הזה על 2 קלטות סרט פשוט מדהים והעריכה שלו מצוינת שמראים איך הם היו כילדים כיותר מבוגרים וכהכי מבוגרים גם הסרט נגמר איך שהוא התחיל שזה דבר שיצא גדול.... הבעיה היחידה בעותק שיש לי היא זה שזה ברוסית ואני לא מבין הכל.....

Bracker Bracker

New member
תסתכל עוד פעם ת´סרט

כי לא נראה לי הבנת למה זה מסתיים איך שזה התחיל (ד"א אם תבין מה רומזים זה קצת יהרוס)

thug4life

New member
רוסיה+ישראל לא שווה אנגלית

אני רוסי ואין לי בעיה גם אם ראפ בכל השפות, אבל יש ראפרים רוסיים שפשוט מצחיק לשמוע אותם שרים..... ככה גם ישראליים בנוגע למה שכתב TUPAC4EVER קודם תלמד לאיית מוסקווה אחר תצחק על מבטא... וסאבלימינל... זה פשוט לא זה.. זה כמו רוק אלטרנטיבי ורוק כבד אי אפשר להשוות אפילו!!!

belistirs

New member
שתוק

מה קשור שומר בקניון אז מה שיש רוסים ששומרים בקניון יש גם איתיופית מרוקאים תמנים ועוד... תראו בראפ רוסי אמריקני ישראלי צרפטי ועוד... זה הכל סיגנונות שונים ראפ ישראלי לא נישמע טוב בסיגנון אמריקני ראפ אמריקני לא נשמע טוב בסיגנון צרפטי וראפ רוסי לא נשמע טוב בסיגנור ישראלי אז זה קשור איזה סיגנון אתה אוהב יותר וככה אתה תחליט מה אתה אוהב ומה לא וטופאק מה הבעיה שלך עם רוסים או המבטא? תאמין לי אם היית מגיע לרוסיה היו ניקרעים מצחוק מהמבטא שלך

belistirs

New member
דיי

אין לי שום דבר נגדך ודווקא אתה בסדר אבל זה לא מצחיק!!

למעלה