ראפ בעברית - ?

G MaN aka Satla

New member
ת´אמת... אבל רק ת´אמת?

הייתי בקטע של הבנות... יא חתיכת קופיף דלוח מה זה שפת כלא\הומואים ולמה אתה מכיר אותה (הבלהבלהבל) לך תחמוס ישבנים או משהו מה אתה עושה ער בשעה כזאת יא בוחש בשוקולד ואל תקרא לי כי אני לא רוסי (מה?!) יא עילגגגגגגגגגגגגג יא לירן מזופת דביל חמור כלב פאג אתה מיקרוב , שלום.

The EmineM ShoW

New member
מה אתה רוצה יא מפליץ ווניל?!?!?

לך לך תאכל ברוורס יא טמבל... יא דוחס קקי

omer peleg

New member
בואנה תומר

בטח יש לו את הדיסק הזה שאין להרבה אנשים שכתוב שם את כל הפרטים על האנשים, הוא מכיר אותך בדיוק!

G MaN aka Satla

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו נשמעת מהזה רוסי (באמת בלי שום דבר אישי נגד רוסים) מפליץ חחחח מפליץ וניל לך לך תאכל ברוורס יא טמבל יא דוחס קקי.... אתה אינטלקט או אנטילקט? יו יו יא מפליץ וניל אני אמינם שואו יה מאן דאטס רייט איי איט פרום מיי מאמאז רקטום אנד איט רולז מאן , יו איי קאם פרום דה הוד מאדאפקי קקי אולי תלך?

thug4life

New member
אני מקווה שלא!

אתה מבין אי אפשר אפילו להשוות בין שני הסוגים: ראפ בעברית זה כמו השירים של אמינם רובם חסרי תכלית ומשמעות מצידי שייצא מהחתרת אבל אני מציין נקודה שזה פשוט לא זה!!!!!!!!!!!!!

G MaN aka Satla

New member
אתה לא יכול להגיד את זה אחי

תחזור בך! !!!!! בקששששעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אנחנו חיייבים לצאת מהמחתרת יש לנו יותר מדי גטאות כאן... אני לא יכול לישון.....

REL APP SONG

New member
אם אתה מדבר על משמעות אז

בשבילך לראפ בעיברית יש יותר משמעות מראפ באנגלית עברית זאת השפה שלך ראפ בעברית מדבר גם על בעיות או מצבים שיותר נוגעים לך למצב בארץ וכ"ו אז בקטע של משמעות זה לא יכל להיות חסר משמעות

thug4life

New member
לא חשוב

אומנם אני לא מעודכן באקטואליה של המדינה אבל זה רק בגלל שאני לא רוצה כל בוקר שהדלקתי את הטלוויזיה וזיפזפתי לערוץ 22 נחשפתי לחדשות ישראל דבר מזעזה בשם עצמו אבל מה שמראים פשוט זוועה זה מבאס אותך בגלל זה אני מעדיף להתעלם מאקטואליה ולחיות את חיי......... העובדה שאני שומע טופאק רק מוכיחה לך שאין לי כל עניין במצבים של הארץ אני שומע את המוזיקה בגלל שהיא מדברת על החיים ואני מזדהה איתה אני לא אומר שאתה לא מזדהה אם הראפרים שלך .....אבל שמע יש אנשים שמזדהים אם בריטני ספירס!!!!!! (לצערי)

King_E

New member
אני לא חושב שמישהו ניסה להשוות

אבל אתה לא יכול להגיד שראפ בעברית הוא חסר תכלית זה פשוט מטומטם..... אתה גם לא חייב לאהוב את זה אבל זה קיים ואתה לא יכול לעצור את זה ומתוך כל האנשים שאוהבים היפ הופ בארץ אתה בין הקבוצה הלא כל כך גדולה ש]שפשוט לא שומעת ראפ עברי........ ואני בטוח שאם לא הית שומע טופאק כל החיים שלך גם אתה היית אוהב ת´סגנון..... יש גם הרבה אנשים כמוני וכמו חבר שלי שבהתחלה ראפ עברי נשמע לנו כמו הדבר הכי הגיוני בעולם ואז נכנסנו לקטע חזק וכבר שמענו הכל ואולי היום אני יגיד לך בסדר ראפ באנגלית נשמע הרבה יותר טוב אבל גם ראפ צרפתי נשמע טוב ובריטי נשמע טוב וגרמני נשמע טוב וספרדי נשמע טוב ורוסי נשמע טוב ותתפלא גם עברי נשמע טוב. אולי אם תשמע קצת שירים כמו מTA לLA זזים עם הבס תני לי הכוונה פה לבתים של צ´אק או לשירים כמו סגנון חופשי לא משנה מכים שנית נון סטופ הכוונה פה לקטעים של סניקרס בשירים פה יש לך שילובים בין השפות....... בכלל תשמע סאבלימינל כי הוא הדבר הכי "אמריקאי" שיש בארץ.......

2PAC4EVER

New member
אהההההההההההההה

ראפ ברוסית פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חייב לשמוע את זה!!!!!!!!!!!!! ועכשיו במבטא רוסי מאאאאוד כבד קיראו את שיר הראפ הרוסי מתוך האלבום ´המאבטח מציון´- YO ME FROM THE MEAN STREETS OF MOSKVA! YESH KARTIS MOADON? KI NIGMERA HASPAKA SHEL VODKA!

King_E

New member
אתה מכיר את השיר שלהם

na paradic vishi אם אני לא טועה הפירוש של זה בעברית זה "רמה אחת מעל" שיר מצוין עם סימפול מסרט גנגסטרים ישן שנקרא once opon a time in america לאורך כל הסרט יש מנגינה מסוימת והם סימפלו אותה השיר עצמו דומה מאוד בליריקס לשיר של באיין "הגייס החמישי" גם דברים של דטסל טובים מאוד.....

King_E

New member
התגובה הייתה לברקר

אבל אתה צור איתי קשר באייסיקיו 100860622

2PAC4EVER

New member
אני יודע

זה היה בצחוק.... לא משנה... אני לא יוצר קשר עם אנשים.. הם יוצרים איתי 100130146

למעלה