יאמבה ! ואת ?
M mri10 New member 18/7/13 #1 ראסטלין אני איתך אז זהו שגם אני עוזב. קלטתי את הרעיון, לא מתחבר,אכן צריך להוציא כאן המון אנרגיות,וברוב הפעמים בלי לדעת על מה. יש פה אינטליגנטים ואינטלגנטיות, וגם כמה בעלי חוש הומור. אבל לא מעבר!!! נתראה בשמחות!!!
ראסטלין אני איתך אז זהו שגם אני עוזב. קלטתי את הרעיון, לא מתחבר,אכן צריך להוציא כאן המון אנרגיות,וברוב הפעמים בלי לדעת על מה. יש פה אינטליגנטים ואינטלגנטיות, וגם כמה בעלי חוש הומור. אבל לא מעבר!!! נתראה בשמחות!!!
ס סוקרטס פה New member 18/7/13 #72 אה , נכון .... יאמר לזכותי שאני אומר את זה על רוב בני האדם בואי נבחן אותך האם לבנאדם שיש מוח צריך להיות גם חוש הומור ?
אה , נכון .... יאמר לזכותי שאני אומר את זה על רוב בני האדם בואי נבחן אותך האם לבנאדם שיש מוח צריך להיות גם חוש הומור ?
ל לירי לא שרה New member 18/7/13 #73 אם מדובר במוח חריף כמו שלי, אז כן. אבל אתה לא צחקת.. שם על הספסל.
P puma141 New member 18/7/13 #76 אם הוא שולח אותך לקבוצת ה"דעתניות"- עמדי מאחורי.....אני לבד כאן, משעמם לי..
ל לירי לא שרה New member 18/7/13 #36 לגבי החרא אני לא מסכימה. אבל פ'סדר שאלו יהיו הצרות שלנו. אז מה קורה וזה?