*גאה בעצמי* קח קבוצת שיער, תסרק עם מסרק צפוף לכיוון הקרקפת ותחזק את זה עם דבש. [אפשר עם חול וביצים וכל השיט הזה, אבל זה סתם מלוכלך, וזאת מין "שיטה נקייה"
] ואם יש לך דוּדה אז גם תסרוג ואממ... זהו.. לי זה עבד
לי יש ראסטות. עשיתי לבדי. בלי חול. בלי ביצים. בלי דבש ובלי דבק. אה דבק בעצם כן רק כדי לשרוף את הקצוות כדי שיסגרו. וכל השטויות שכולם אומרים עם הביצים והבירה והדבש זה פשוט שטויות. מי שיודע לעשות ראסטות אז יודע לעשות ראסטות ולא צריך שום שטויות מהסוג הזה, וחוצמזה זה מסריח ולא נעים. בכל אופן חדשה בפורום
עשיתי לעצמי פשוט עם קשרים.. אבל בעיקרון לא ממש עשיתי יותר מידי.. כי ג'ה הביא לי דרדלוקס לא ראסטות.. ופשוט חילקתי את השיער לחלקים וזה צמח לבד.. אבל עשיתי לעצמי פעם ופשוט עשיתי עם קשרים קטנים...זה נקרא שיטת ה"סריגה".. ואל תשתמש בכל החרא שאומרים לך להשתמש בו כי זה יהרוס לך את השיער ואז תצטרך לפרק ת'ראסטות ולעשות שוב... אם יש לך שיער ארוך ומתולתל כאילו אבל לא ארוך ארוך בהגזמות חחח אני מתכוונת ארוך לבנים כאילו.. אז פשוט אל תסתרק ואז יבואו לך דרדלוקס אבל אם אתה בקטע של יופי וזה...אז תעשה..כי דרדלוקס זה לא מסודר כמו ראסטות..
אתם לא מבינים שאתם סתם עושים מזה עניין גדול? אפשר לחשוב! לא צריכים לשים על זה שומדבר! פשוט שומדבר! ותאמינו לי שסתם ממלאים לכם ת'ראש בחרא כשהם אומרים שצריכים לשים דבש ודבק וכאלה דבק אולי כן רק כדי לסגור... דבק מגע אבל..לשים טיפה בצווה של השיער ולשרוף.. ולא צריכים לשים שומדבר... פשוט אחרי שאתם עושים ראסטות אז אסור לחפוף חודש ואז הקשרים מתחזקים וזהו! בלי שום חרא על זה..
אם אתה מאמין באידיאולוגיה הנהדרת והגדולה של הראסטפריי אז לפי דעתי תעשה אצל מישהו שהוא ראסטה... מישהו שמאמין בזה ורוב הסיכויים שיעשה לך חינם כי הוא רוצה סה"כ להפיץ את האידיאולוגיה אבל אם אתה סתם רוצה בשביל יופי אתה יכול ללכת לתחנה מרכזית בת"א בחנות שנקראת "אתיופיין סטייל" ויעשו לך שמה.. או שאתה יכול ללכת ל"DREDY, מוסך שיער בקינג ג'ורג' ושמה יעשו לך גם... אני קניתי משם חרוזים