ראליסט

ראליסט

למרות שאתה התחלת לרדת אלי ראשון, אחרי שאני ירדתי אליך בחזרה אני זה שהתחלתי להרגיש אשם. אם תרצה אני אקח את כל הקללות שאמרתי אליך בחזרה. אני מצתהר על כל הדברים הרעים שאמרתי אליך. אז מה אתה אומר, עושים שלום?

ראליסט

New member
ראשית,אני לא "התחלתי"

כי אני בסה"כ תקפתי אותך על אי הידע שלך. אולי רוצה להזכר? אמרת שהליכוד מעולם לא קיבל כ"כ מעט מנדטים כמו העבודה,בבחירות האחרונות. אמרת שהפער בין הליכוד לעבודה אף פעם לא היה כ"כ גדול.(רק אח"כ שינית את הגרסה שלך,לפיה התכוונת לליכוד ולא לחירות בלבד) אמרת שהשמאל=נאציזם,שזה לא נכון-ואל תאמין לי,תשאל היסטוריונים. אתה אומר ש"שינוי" היא ימין מדיני (וזה לא נכון). אז נמאס לי שאתה מכניס לתוך הטענות שלך,עיוותים בדברים שהם עובדות. אין לי בעיה עם הדסלקטיות שלך,או עם הכתיב השגוי שלך,אבל זו היתה הדרך שלי להראות לך מה אני חושב על דבריך,והאמת-הייתי צריך להפסיק להגיב עליהם מזמן. לכן,כמו שאמרתי,מאחר שאני לא מתיחס אליך כ"אוייב",אנחנו לא צריכים לעשות שלום.אבל לי דיי נמאס לראות אותך משתמש בשגיאות עובדתיות,שבשבילם לא צריכים להיות חכם גדול,כדי לתקוף צד מסויים.אם אתה רוצה לתקוף-תשתמש בדעות הפוליטיות שלך. אני מבחינתי לא אוסיף להגיב בפורום הזה על דבריך,אם תמשיך להמציא דברים.ואם אתה יודע 10 שפות,אז כנראה שאתה לא טיפש,ואתה יודע,שיש מספיק דברים שאתה ממציא-סתם. ליל מנוחה!

למעלה