ראי החיים...

ראי החיים...

יש ימים בהם אני רואה שוב ושוב עד כמה הילדים דומים לי באופי. העקשנות וחוסר הויתור, הדרישה לצדק והלוחמנות להשגתו, הפרעת הקשב כמובן
, הדעתנות וכל התכונות הטובות והפחות טובות שלי - אלו שהביאו אותי למקום שבו אני נמצאת ואותו אני אוהבת. אממה - לי לקח המון שנים כאדם מבוגר לצאת מהריבוע ולדעת שלא הכל שחור ולבן ושצריך לדעת להסתכל על הדברים קצת אחרת והם עדיין ילדים ועדיין לא הפנימו את המסר הזה. לא קל לגדל ילדים כאלו, הם מאתגרים אותי כל יום וכל היום מחדש עד שאפילו חברה טובה אמרה לי בשבוע שעבר שהיא עם ה 4 שלה לא היתה מתחלפת לרגע עם שלי ואני? בחיים לא הייתי רוצה ילדים אחרים, נהנית מהאתגר ונהנית מהם - גם כשקשה
. מדונדשת שמנסה לשתוק
ראשון להיום, מרגישה כמו אחרי שבולדוזר עבר עליה ועוברת יום לא קל (בלשון המעטה) בעבודה שלה ובקייטנה של הילדון ובין לבין מהרהרת על משמעות החיים

ואני רואה

עד כמה הוא דומה לאבא שלו באופי ולפעמים את קולטת את הדברים שלא אהבת בנישואים חוזרים כמו בומרנג דרך הילד שלך, ויחד עם זאת זה אחרת, לגמרי אחרת ומכיוון שזה הילד שלך זה מתקבל אפילו באהבה ומזכיר לך תמיד שהילד שייך לעולם לשני ההורים :))))

אני מתעלמת

מהתכונות שהם קיבלו מאבא שלהם כי לצערי למעט האינטליגנציה שאין לי ספק שגם לו יש יד בדבר
, הם קיבלו גם כמה תכונות שלו שלי קשה איתם כמו היפוכונדריה וחרדתיות יתר. מה שכן - אני תוהה עד כמה התכונות שלהם הם באמת תכונות אופי מולדות או שבכלל יש השפעה משמעותית של כמות הזמן שהם מבלים איתי מול כמות הזמן שהם מבלים עם אבא שלהם
. מדונדשת ששותה את ה
השני היום, אחרי יום עבודה בחוץ ובאמצע יום עבודה בבית (המייבש התקלקל
) ועדיין מהרהרת על משמעות החיים
.

מסקנה

פחות קפה ויותר עבודה
<זאת הסיבה שאין לי מספיק זמן להרהר על משמעות החיים
)

זו מסקנה זו?

מסקנה 2 - עדיף להרהר על משמעות החיים בזמן שתיית הקפה מאשר במקום שעות השינה

לרגע חשבתי..

שהשתלטת לי על הניק :) בדיוק-אבל כל מילה. קשה זה נכון אבל גם אני הייתי ילד 'לא קל'. בהחלט עדיף הקושי הזה כי בסופו של דבר התוצאות מפצות על הכל.

רק תוספת קטנה...

האמצעי שלי דומה לי בול. השניים האחרים לקחו תכונות גם מאמא שלהם - זו הסיבה שיהיה להם קל יותר... פשוט מתאימים עצמם לכל מצב. חוש הצדק והאמת בפנים ובכל מחיר של האמצעי גורמת קשיים מחד אבל הרבה סיפוק מאידך.

אני משתלטת לכוווולם על הניק בזמן האחרון ../images/Emo6.gif

היה פה עוד מישהו שחשב שאני זו הוא

למעלה