ראית דברים

balla1

New member
ראית דברים

שלום לכולם .,עד לא מיזמן היתה לי את היכולת ליראות דברים (אולי שדים) היו יושבים לידי והיו עוברים לידי לא פעם שמעתי זעקות מהכיור יכולתי ליראות פרצופים על הקירות ובריצפה ולא פעם היתי רואה עמוד אש ממש מדהים אך בחודשים האחרונים אין אני רואה זה כאילו נעלם אולי ביגלל שאני מאוד עסוקה ותשושה אז הם עוזבים אותי ? איך אני מחזירה אותם אלי ?זה נתן לי הרגשה טובה כי הרגשתי שהם זקוקים לי שהם נישלחו אלי במטרה מסוימת לעזור להם . (אל תחשבו שאני משוגעת אני לא .,שפוייה לחלטוין אני ) תודה לכול מי שיכול לתת לי הסבר למה הם לא באים יותר.

היי balla ../images/Emo23.gif

זה נראה כאילו התשובה בגוף השאלה. כתבת בעצמך: אני עסוקה ותשושה. אני תמיד בעד מנוחה שתאפשר לנו להמשיך להיות בפעילות, מה דעתך לקבוע עם עצמך פגישות של מנוחה? ועוד משהו שחשבתי עליו: לאורך השנים היו לי תקופות שמידע מהיקום הופיע באופן מסויים, לדוגמה: בשמיעה, ואז הקולות האלו נדמו וחשבתי שאני מאבדת את היכולות שלי, עד שמידע החל להופיע באופן אחר למשל: בראיה, ראיתי את הדברים במקום לשמוע אותם, ואז הבנתי שפשוט עברתי פאזה ומידע מגיע באופן אחר. היום מידע מגיע אלי בכל מיני דרכים. יכול להיות שסיימת את ה"מלאכה" הזו והגיע הזמן להתפנות לסוג אחר של מלאכה? מה דעתך? בריאות אושר ועושר דיטי

ferrytale

New member
היי בלה..

קודם כל אני אפתח ואכתוב שלדעתי הגעת לרמת מודעות גבוה מאוד, וזו בעצם הסיבה שאכן ראית את אותן דמויות, אני בכלל לא חושבת שאתמשוגעת או לא שפויה, אפילו להפך.. עצם העובדה שהצלחת לחיות עם אותה החויה במשך תקופה ולא נבהלת ממנה אומרת המון... וכן יכול מאוד להיות שמכיוון שאת בתקופה של עיפות, תשישות קשה לך למשיך ולראות אותם.. וכמובן שיכול גם להיות שהם סיימו את תפקידם איתך.. גרמו לך להגיע אל התובנות הנכונות והלכו פשוט.. אם את שואלת אותי, תשמרי על ראש פתוח ואל לחפשי לראות אותן.. אם הם צריכים לחזור.. הם כבר יבואו לבד :)

למעלה