ראיתן את התמונות

עצמית

New member
ראיתן את התמונות

מתוך ההופעה האחרונה של בריטני ספירס במיאמי? לא יאומן. היא פשוט הפכה את עצמה לבובת מין מתנפחת: מתערטלת על הבמה, מבצעת מעשים מגונים ברקדנים (והם בה), מתנועעת בצורה שלא משתמעת לשתי פנים - ולחשוב שמדובר באלילת נוער. פלא שהם יוצאים כאלה כשהם גדלים.

עצמית

New member
אני נכנסתי דרך

Y-NET, שמפנים לאתר של עיתון ה"סאן". זהירות - תמונות קשות לצפייה!

והנה הקישור../images/Emo58.gif

למי שרוצה לראות פה

אוסה

New member
מה אני אגיד ....

ממש מסכנה , אם זאת הדרך שהיא מצאה לה למשוך תשומת לב ........

אנילה1

New member
עצמית, מה כבר יכול להיות? אז יהיו

מיניים קצת. מה לא טוב בזה. שיעשו אהבה ולא מלחמה?

אנילה1

New member
ראיתי את התמונות של ברטני ספירס.

הם סתם. האינטרנט מוצף בדברים הרבה יותר נועזים.

עצמית

New member
חלילה לי

מלצאת כאן פוריטנית, או משהו! שלא יובן, לא עלינו, שאני כזאת - אני להפך! פשוט נראה לי שבתור אלילת נוער היא קצת מגזימה, חוץ מזה שהיא מעלה את נוסחת "הסקס מוכר" לגבהים חדשים, וזה טיפה, איך לומר, פתטי. לי אישית זה לא מפריע, וגם לא לילדים שאין לי (וגם לא לבנזוגי. הוא טוען שזה לגמרי לא מפריע לו!) אהבה במקום מלחמה? הלוואי עלינו! אני בעד

jesenia

New member
היא לא מוכרת אהבה

היא מוכרת סקס. ולא, זה לא אותו הדבר.

אנילה1

New member
jesenia היום הנוער לא מבדיל בין

שניהם. אהבה אהבה, אבל אם הסקס לא טוב הלכה האהבה.

עצמית

New member
הוא לא מבדיל

בגלל שהוא נוער. גם אנחנו בתור נוער לא ידענו להבדיל. לא יודעת אם זה קשור ל"היום". פשוט "היום" אנחנו כבר לא נוער. האסימון נופל רק בשלב מאוחר יותר, לא כן?

Galit29

New member
מכירות את הנזירות שיוצאות

מהמנזר ופתאום נפתחות להן העיניים והן נעשות הכי ז@#@& שיש. אז זה זה!

בדיוק!!! זה הכל קידום מכירות

אם תשאלו אותי - הלכו על גימיק הילדה הטובה שיש לה סקס אפיל - אבל היא ממש לא יודעת מזה סקס (אעלק) ואז שכבר לא יכלו להסתיר את כל מי שמסתובב לה ליד הרגליים (ואני נחמדה ..) פרסמו שהיא כבר לא בתולה. בכל מקרה אם תשימו לב מדונה "אימצה" אותה ונתנה לה כמה טיפים - אז היא הולכת בצעידיה , זמרת לא משהו שהיתה שמנמונת ועובדת קשה כדי להיות רזה , רקדנית ופרובוקטיבית שאולי בסוף תגיע גם היא אל הקבלה.... איזה בדיחה.

jesenia

New member
לא רק הנוער

אבל אני לא מתעייפת מלהסביר את ההבדל, ומלצאת נגד אלה שמטשטשים אותו.

למעלה