ראיתם???????????

mean girl 16

New member
אבן גם אתה פאקצה?../images/Emo70.gif!../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif

אכזבה../images/Emo118.gif

אחרי השיר הראשון שלהם.. מה השיר הזה ומה הקליפ הזה o_O [וכמה עריכות עשו לקול שלהם, הוא בכלל לא נשמע אמיתי כזה]

המ כן ../images/Emo203.gif

אבל מה רע בהומואים, עברי לידר ואסי עזר ממש חמודים
פאקצים יותר נכון להגדרה שלהם

אוייש בנות תנוחו

הגיים בויז כן כן הגייםםםם ולא הגיי! מושלמים ואתן תקעות בבועה הורדרדה שלכן "בואו נפזר עליכן נצנצים ורודים" נו באמת תודה לאל שהמעריצות של הגיים בויז זה לא אתן תודה אלוקים =] אחרת העולם הייה אסון

צמצמו נוכחות!במיוחד במבה יבשהה!

שאני לא איבש אותך סופית חמודה! תוריד פרופיל ומהר! בעצמה גולשת בפורום פקאצות ועוד אומרת עליהם "פאקצים" דברי יפה חמודה,אין לי שומדבר נגדך.. אבל תשטפי ת'פה טוב טוב באקונומיקה לפני שאת מדברת על הבויז,במיוחד על שרון!קלטת? את לא באה לי בטוב בכללל!בכלל לא! יום טוב.

וואיייייייי שיט אני לא מאמינה שבאמת

יש פורום שקוראים לו פאקצות חחחחחחחחחחחחחחחחחח לאן הגענו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פרחות פאקצות מכוערות מה אתן חשות!?!??! ניראלי כל אחת פה יותר פתוחה מהשניה! תרגיעו ת'פה שלכם!!! מה אתן חשות!??!?!?1 יאללה תתחילו להרגיע את הפוזה שלכם ומהר..למה מי אתן בכלל? חברות פ=א=ק=צ=ו=ת בעעעעעעע שלא יודעות כולן מהחיים שלהן!!! אווו אני ב=ש=ו=ק שיש פורום כזה! חחחחחחחחחחח איזה השפלה שלא נדע! קיצור תורידו את הפוזה העקומה שלכם ותעשו טובה לכל עם ישראל תתאבדו.. יאללה לכו חפשו מי ינענע אותכן בי קבלו שלמות א-מאאאאאאאאאאא

חח אין לי ממש מה להוסיף..

הוצאתן לי ת'מילים מהפה.. ירדן [?!] כל מילה שלך ז=ה=בבב.. גמאני בשוק
משעמם לכן בחיי'ם אע?! והיי'תן מ=ת=ו=ת להיות קרובות לרמת השלמות שיש בגיים בויזז.. ו-yuliamir צודקת זה קליפ מהממםםםםםםם רק שיש קצת יותר מידיי' בנות..חח

הפפ הפפ הפפ....----------

תתחילו להרגיע ודברו יפפה על הגיים בוייזזזזזזזז!! ובאמתת ממתי יש פורום כזה של פקאצוותת?! :] חח נחמדד לדעתת! אממממ...אין לי באמת הרבה מה להוסיף פשוט אמרו כברר ה-כ-ל! אתםם[?!]-ק-נ-א-י-ם-! ואתם יודעים מה אומרים לקנאיםםםם!? ת-מ-ו-ת-ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצ'...לכו תמכרו חמוצים בשוווקקק! י'פרחווותתתתתתתת!! ביוושששש!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אשכרה איזה רמה איףף יאללה יאללה "נישברה לי הציפורן אויי מושי מושי תמי תעשי לק ורוד טוב נשמה כפרע עיינים??" חחחחחחחחחחח

למעלה