ראיתם?

ורד18

New member
ראיתם?

מי ראה היום את הסרט "נערה מס´ שש" בערוץ 4? אני הכל אופן ראיתי כי מי שלא יודע המלכה מדונה משתתפת בו- האמנם בתפקיד קצר אבל היא נראית שם מעולה (כמו תמיד)- אף על פי שיש לה כמה סרטים שהיא נראית רע כמו who´s that girl? מי ראה? יש לה שם גבות מחרידות וזה פשוט מזעזע!!! אני אבל ממש אוהבת את הסרט שלה " ליגה משלהן" עם השיר המדהים מתוכו שאתם בטח מכירים אבל אין לי כוח לכתוב את השם באנגלית אז לא משנה, היא פשוט מדהימה אני חולה עליה!!!!

MadonnaFan

New member
כתבתי אתמול תגובה והוא לא שלח ../images/Emo10.gif

איך הסרט? איזה תפקיד יש בו למלכתנו? היא אולי פרחולית בWho´s That Girl, אבל בכל זאת זה התפקיד שלה... והיא לא נראתה כמו שנראתה שם רק בסרט, אלא למשך תקופה ארוכה... וחוץ מזה, אני די מחבבת את הסרט הזה... הוא חמוד מאוד...

libi k

New member
אתם כולכם צריכים להתבייש! ../images/Emo54.gif

כן,כן על כך שאף לא אחד מכם (חוץ מהילה בטח,כי יש לה מלא קלטות) שראה את הסרט "אמת או חובה".זהו הסרט בה´ הידיעה בשביל מעריצי מדונה ! אז הפסיקו עם התרוצים ולכו לספריית הוידאו !! אך אם מדברים על סרט שבאמת הצליח להוכיח לעולם את יכולת המשחק הטמונה בהוד מלכותה הרי שזה "אויטה"!

MadonnaFan

New member
אוקיי ליבי,

אני מבטיחה שאני אקח בקרוב בוידאו את אמת או חובה! איי פרומיס! איי סוור! האמת ורק את האמת! (???) אכן, אויטה הואסרט מדהים... והשירים שלו... פשוט, אין כמוה, היא המלכה ותמיד תהיה...

אמת או חובה?

איך הסרט? הורדתי פעם קטע ממנו שמדונה מוצצת בקבוק ועושה לו blowjob אם אתם יודעים למה אני מתכוון... קשה להאמין שזאת היא

libi k

New member
הסרט מאוד מצחיק ../images/Emo54.gif

עד כדי כך שהוא מעמיד את שלפוחית השתן שלכם במבחן . אך יש בו גם רגעים די מרגשים ,בעיקר עם המשפחה שלה. חובה לכל מעריץ\ה מדונה!!

הילוש...

New member
אמת או חובה! - הסרט.

הסרט אמת או חובה הינו סרט תעודה על מסע סיבוב ההופעות העולמי של מדונה: "אמביציה בלונדינית" הסרט עוקב אחר מדונה ביחסיה עם המעריצים, המשפחה, וצוות ההפקה כולל הרקדנים כמובן. הסרט נותן מבט מקרוב על מדונה כאדם וכזמרת. יש בסרט קטעים מרגשים וייחודיים ללא ספק כמו: מדונה מבקרת את אימה המנוחה בבית הקברות. מדונה מבקרת בבית חברה הטובה שלא ראתה אותה שנים מדונה בתפילה לאלוהים אם צוות ההפקה לפני ההופעה. (זה מה שמדונה עושה לפני כל הופעה) הקטע שמדונה מוצצת אם הבקבוק זה בעצם: בשלב מסויים בסרט יש קטע שמדונה חברות שלה והרקדנים אחרי הופעה ומסיבה טובה ישבו לשחק אמת או חובה בשלב מסויים שמדונה שלנו קצת שיכורה הגיע תורה לבחור באמת או חובה מדונה בחרה בחובה והמשימה שנתנו לה זה: חובה עלייך להראות לנו אם הבקבוק איך את יורדת! ומדונה שלנו בלי לחשוב פעמיים הראתה. בכל אופן סרט יפה אנושי מרגש מצחיק ומעניין על המלכה שלנו. קחו בחשבון שמהסרט עבר 10 שנים ומדונה שלנו היום אדם קצת שונה היא התבגרה מאוד מאז הסרט וגם מאוד השתנתה. בכל אופו מי שלא ראה את הסרט אז קשה לומר עליו שהוא מעריץ שלה אז חבריה מהר מהר לראות.!!!!!

ורד18

New member
סרטים

אז הסרט שהיה "הערה מס´ שש" יש לה תפקיד של מנהלת קו של שיחות סקס שמקבלת לעבודה את הדמות הראשית בסרט והאמנם יש לה קטע מאוד קצר אבל היא נראית בו ממש אבל ממש טוב (כמו תמיד) ובקשר לסרט who that girl? אני אוהבת את הסרט אבל אני פשוט לא אוהבת את המראה למרות שהוא היה מאוד אופנתי בשנות ה-80

libi k

New member
אין לי מושג כי ראיתי ברוסית ../images/Emo54.gif

אני לא יודעת אך זה בעיברית

למעלה