ראיתם?!

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
ראיתם?!

אתמול היה בבייס eminem jammed:extra למי שלא יודע זה תוכנית שבה אמן אחד מפתיע ת'מעריצים שלו בהופעת הפתעה אבל בדרך כלל לא מראים ת'הופעה כולה,רק חלקים אבל אתמול שמו את כללללללל ההופעה והיה שווהההההההההההההההההה!! למרות שראיתי את זה כבר 657328193747 פעמים חחחחח אווווווווווווף שיבוא להופעה בישראל!!! :(((((((((

my josh

New member
זהוווו מחקו את כל הההודעות שלך קרין

מעניין אם גם תיקנו לך שזה לא יהיה עוד פעם.. ותגידי מה איתךך..? את הולכת יום ראשון לצבא או שאת עדיין עם הרגל וכל זה..?

k k1

New member
יופי!!!!!!!!! איזה מזל!!!

הפורום היה נראה מה זה לא מסודר בגללי,סורי! יום ראשון אני לא הולכת,יום שני כן,יום שלישי אני חוזרת,יום רביעי שוב הולכת ואז חמישי אני חוזרת לסוף שבוע....חחחחח מסובך,אה? טוב בכל מקרה שאני יהיה בבית אני יכתוב...

my josh

New member
מה זה יום כן יום לא...? חחח הייתי

מתחרפנת... זה לפחות קרוב לך לבית הוא שאת נוסעת מלא כל פעם בישיביל להגיע..?

k k1

New member
חחח זה לא יום כן יום לא

פשוט אני עכשיו סיימתי ת'קורס ואני מתחילה את השירות הסדיר אז רק בימים האחרונים זה יהיה ככה (ואז נראה אם ישימו אותי קרוב או רחוק)...חחח הבנת משהו? אהה וכנראה שהבעיה היא עם המחשב שלי ובינתיים היא נפתרה אבל זה רק בינתיים אז אם אני פתאום יעלם תבינו...

my josh

New member
הבנתי... חח עשית אותי מוגבלת..

ותגידי מאיזה שיר החתימה שלך..?

k k1

New member
חח זה לא משיר מסוים...

את לא מכירה את זה? אוףףףף אני לא יודעת איך להסביר את זה...טוב ננסה: את מכירה את הקליפ של נלי...לא יודעת איך קוראים לשיר אבל בקליפ הם משחקים בייסבול...אז בקליפ הזה יש כמה בנות ששרות את זה..זה סתם כזאת ירידה על מישהו...זה דבר די מוכר (אני מכירה את זה ככה אבל יכול להיות שזה כן מאיזה שיר ואני טועה)...הבנת משהו? *חחחח מאמי אני לא שואלת את זה בגלל שאת מוגבלת פשוט ההסברים שלי גרועיםםםםםםםםםםםםם* ומאיפה הציטוט בחתימה שלך? זה ציטוט של אמ שפיספסתי? בכל מקרה זה מצחיקקקקקקקקק,אהבתי!

my josh

New member
לא זה א ציטוט של אמינם...

זה מאולטימייט אמינם הם שמו כאלו תמונות אנימציה וזה היה רשום שם... קיצר תלחצי על השם שלי ואז תראי שם את האנימציה.. משהו מצחיק..

my josh

New member
ואם כבר מדברים על ציטוטים אז מאיפה

הציטוט הזה ולמי אמ' אמר את זה אולי בשיר שראני לא מכירה..? קיצר מאיפה זה בא: And if you're even considering takin our label down" "You better find our building and fly a fucking plane into it

my josh

New member
טוב תענה לי אני יראה בבוקר

עכשיו חזרתי ואני מתה מעייפותתתתתתתתת.............. אז לילה טובבבבבבבבבבבבבבב ZzzZZZzZzZzZzZZzZz

למעלה