ראיתם?

MexMex

New member
מזווית אחרת...

כמה מילים על מירוצים וביטוחים... לא שיש לי יותר מדי נסיון, אבל דבר אחד או שניים כבר עברתי, ולא דווקא במדינת ישראל. באירופה, התחריתי באופן קבוע, על בסיס שבועי, בתחרויות טריאל. הולנד, בלגיה, גרמניה וקצת צרפת. לא ביקשו, לא היה, ואף אחד לא דיבר בכלל על ביטוח. נפצעת? אז מה? לך לבית חולים, שם כבר יטפלו בך. אין הבדל אם זה משחק כדורגל (שם יש פציעות חמורות, והרבה, אגב), או אם זה מרכיבה תחרותית על אופנוע. כאן, במקסיקו, המצב דומה. מכיוון שהמקסיקנים חקיינים די גדולים של האמריקקים, אני נוטה להאמין כי המצב אצל האח מצפון זהה. אין ביטוח מיוחד. לא לתחרויות, ולא לשום תאונת דרכים באשר היא.יש ביטוח רפואי אחד, שיטפל בך, ללא קשר לגורם. וכאן, טמונה לדעתי הבעייה המרכזית במדינת ישראל. החיבור של מירוצים <=> רכב <=> אבנר הוא לקוי, אינו נכון, ומצוץ מהת_ת. מירוצים, הינם ספורט לכל דבר, ולא דווקא בעל סיכון גבוה יותר מטיפוס על קירות, צניחה חופשית, כדורגל, כדוסל או רכיבה על סוסים. אם הנקודה הזאת תהייה בהירה למקבלי ההחלטות, הכל יפתח... יש לי גם מה להגיד על הקשר יבואנים <=> מירוצים <=> רווח, אבל אין לי כוח עכשיו
לילה

theshark

New member
בוקר טוב...

מסכים עם כל מילה שלך. רק שפה עדין מחפסים ביטוח מרוצים... עד כמה שאני יודע בשום מקום בעולם לא קים חוק שמחייו ביטוח מרוצים. עד שהמחוקק לא ישנה את החוק שרכב מנועי חייב בביטוח חובה. ל-רכב מנועי למטרות תחרות\מרוצים אינו חייב בביטוח חובה. המצב לא ישתנה.

כRובי

New member
מקסמקס..

תודה על הפידבק שנתת כאחד שממש לקח חלק במירוצים שונים במדינות שונות
אולי אתה יודע - מה קורה בTRACK DAYS ? אופנועים לכביש הציבורי שעולים למסלול - האם הביטוח שלהם לכביש פשוט לא תופס למסלול ? זה הכל ?

אם להשליך את זה מיוון למשל...

הרי כשאתה שוכר "זמן מסלול" אתה מקבל ביטוח בסיסי. זה לא משנה אם אתה עם קורקינט או F15. בוקר טוב עולם.

MexMex

New member
צר לי...

בטראק דייז באירופה לא התנסתי... פה, אתה משלם, ועולה על המסלול. אין ביטוח מיוחד לעניין כאמור. ככה זה עם אופנועים, ככה זה בקארט גם כן... בוקר...

r929

New member
Track-Day

צריך לשלם 150$ שזה כולל ביטוח בסיסי (לא לאופנוע) - לפעמים יש חובה להיות שיך לAMA הביטוח הרגיל אינו מכסה שום דבר שקשור למרוצים.

למעלה