ראיתם TRL?

RoCk StaR 1

New member
ראיתם TRL?

אמרו שגוד חסמו רחוב שלם בניו-יורק אתמול שהם הופיעו לכבוד האלבום החדש וגם נראה לי חתמו על דיסקים וזה..ואז הראו ו..זה לא פיירררר למה אני לא גרה בארה"ב!??!?!? אגב..Predictable ירד למקום 3... ו..מה זה הדבר הזה שרשום בתחילות הקליפ המדהים(נוטטטט)של בריטני?

RoCk StaR 1

New member
ו...

טוב שהראו משו מהקליפ..הם תמיד חותכים את זה ומה זה היה הדבר הזה בסוף של התוכנית?

Riot girl69

New member
אה?!

לא ראיתי
אוף נשמע מעניין.. שידורים חוזרים, מישהו יודע מתי יש?

black spot

New member
שידורים חוזרים?...אממממ...יש אולי..

ביום שישי ושבת אבל אני לא בטוחה אם יראו את הפרק של היום.. אוףףף...לא ראיתי גם אני...אבל אני מקליטה trl...היום הקלטתי בערך מהקליפ של אשלי סימפסון...תגידו gc היו לפני או אחרי זה?

Unaffected

New member
לר ראיתי אבל..

אם את מדברת על בריטני-היא פורשת<זמנית ,אבל זה גם משהו >!!! הפרחה החליטה לטפח את חיי המשפחה שלה.איכס,שלא תתרבה.

RoCk StaR 1

New member
פאק באמת שלא..בעע

ליטל בריטניים..לא רוצה לחשוב על זה ו..לא ידועת מתי יש שידורים חוזרים

black spot

New member
ה warning לפני הקליפ זה...

יש בקליפ פלאשים שלאנשים שיש להם בעיה בעיניים...אסור לראות כי נראה לי הם יכולים להתעוור..אז בהתחלה רק שמו את הwarning אבל אח"כ שמו קריין... כי אנשים לא שמים לב לדברים האלו...

xxgatxx

New member
פעם אבא שלי היה בטיאראל שג'יסי היו

אבא שלי אוקיי?! יש לי שתי תמונות שהוא צילם לי גם. יש ממול לטיאראל [הייתי שם וראיתי את מאט דיימון אהאה] חנות דיסקים ענקית [של 4 קומות, גם הייתי] והם היו שם באותו הזמן גם וחתמו על הדיסקים. נדמה לי שתמיד הולכים לשם אחר כך לחתום על דיסקים. ולחסום שם כביש...WOAH זה מטורף לגמרי!

black spot

New member
פאק..גם אני רוצה!! אז כאילו ראית...

אותם באמיתי?....חילקו לך חתימות?....הצטלמת איתם?

xxgatxx

New member
אהה לא אני אבא שלי אבל יש לי שתי תמ

ונות. וגם שם...לא רואים ממש רק רואים 50 מיליון שלטים ומעריצים. רק שתדעו שיש הגבלה מגיל 16-24 למי שעולה למעלה לתוך הביניין של טיאראל [שהוא גם ממש נמוך יחסית למה שהוא נראה, 2 קומות סך הכל]. אני לא יכולתי לעלות כי אני רק בת...עוד פחות מחודש 15? אז זה די עצוב =/

xxgatxx

New member
הם בודקים אם יש לך תעודת זהות נדמה

לי. יש לי תמונות של בנות שהביאו כסף וכאלה שיתנו להם להכנס... אין זה לא עובד ככה. הם לא נותנים להכנס.

RoCk StaR 1

New member
רציני??? למהה?

פאק אני בחיים לא יוכל ללכתתתתת..גם אם איכשהו אעני יגיע לשם, גם שאני יהיה בת 16 אני בטח לא יראה ככה..ועכשיו..בכללל

xxgatxx

New member
למה אני הייתי בשתי הופעות בחול אז..

ברור שגם כולם יכולים. היהיהי, ולא הייתי בהופעה של גוד שארלוט... אבל אני טסה לפני חנוכה ואני אלך לעוד הופעות. בתקווה שאני אמצא ופעה שלהם... =/

EleVaTioN

New member
take me with you!../images/Emo129.gif

אני ילדה קומפקטית אני נכנסת במזוודה! :|

למעלה