ראיתם

yahel14

New member
ראיתם../images/Emo35.gif

היה ב-Mtv וגם ב- Mtv base תוכנית על מייקל כל מיני זמרים וזמרות דברו עליו ידעתם שאנסטיה והוא ידידים טובים?????????????

Marty McFly

New member
לא יודע..

אבל יש לי שאלה: כמה אנשים אמרו לי שיש סיכוי שהיא הייתה גבר פעם, אנסטסיה, ואז שינתה את המין שלה... אני לא מאמין בזה, אבל יודעי דבר: יש סיכוי??

i love MJ

New member
אני ראיתי ../images/Emo98.gif

והכי נדהמתי,
זה מהצורה שפליץ אמרה שהוא התקשר אליה, איזה סנובית באלוהים. (לא רוצה לשמוע שום דבר)

yahel14

New member
בריטני באמת מגעילה

אני לא סובלת אותה היא חיקוי עלוב מאוד של מדונה.... והיא בחיים לא תצליח לרקוד כמו מייקל!!!!!

KING OF POP

New member
חח בריטני

בריטני היא ילדה קטנה שרק מנסה לחקות את: מדונה מייקל וג´נט היא אפילו אמרה את זה

mmhbk

New member
תעשו לי טובה

מי זאת מדונה בכלל? בריטני הרבה יותר טובה ממנה. ולמה שהיא תרקוד כמו מייקל? היא בכלל לא מנסה לעשות את זה. יש לה סגנון ריקוד שונה לגמרי. בריטני עשתה דואט עם מייקל וזה כבר אומר עליה משהו אם מלך הפופ בעצמו אוהב ומעריץ אותה. מי שלא ראה את הקטע שלא שודר בטלוויזיה, אני רק אגיד לכם שהיא שיחקה אותה בגדול והיתה מדהימה, אולי אפילו יותר טובה מהבחורה בקליפ.

earth song

New member
לדעתי

אתמול הורדתי את מה שלא שידרו בטלויזיה עם בריטני, והיא פשוט ה-ר-ס-ה את השיר! מה זה הכל הצרוד הזה ?? כאילו מישהו חונק אותה... לא חבל להרוס שיר כזה יפה עם "זמרת" כזו דפוקה??

mmhbk

New member
לא נכון

היא לא הרסה את השיר, פשוט הקול שלה והקול של מייקל זה לא כוחות, לכן בגלל הניגוד זה נשמע מוזר. אבל היא ביצעה את תפקיד הבחורה המחוזרת כמו שצריך. מצב דומה לזה היה כשמריה קארי שרה עם לוצאנו פבארוטי. היא קרעה את התחת והגרון כדי לשיר כמו שצריך ועדיין לא שמעו אותה לעומתו.

Thriller

New member
בריטני ספירס

בריטני ספירס לא שווה כלום. בהופעה ביחד עם מייקל היא שימשה רק כתפאורה יפה. ואני מסכים עם הקביעה שהיא הרסה את השיר The way you make me feel.

i love MJ

New member
יש../images/Emo70.gif

איך אני שמחה שאין פה אוהדי פליץ
~אורית´וש~

gabi16

New member
שיחקה כמו שצריך???.

לא ראית אף סרט בחיים שלך או מה? אם זה נקרא אצלך משחק אז טוב שאתה לא במאי...

KING OF POP

New member
בריטני שווה לתחת שלי

מי זאת בריטני ומי זאת מדונה את שואלת? בריטני ילדה מטומטמת מדונה אגדה חייה.

mmhbk

New member
זאת אגדה?

מייקל הוא אגדה חיה, מדונה לא. אני מצטט את ג`ניפר לופז וכמה שאני מסכים איתה: "מדונה? זמרת? שחקנית? לא! היא מוציאה שם רע לקולנוע. כולנו יודעים בעזרת איזה מקום בגוף שלה היא הגיעה לאן שהגיעה."

Marty McFly

New member
מה הקשר??

זה שהיא לא שחקנית על רמה הופך אותה לא להיות לאגדה?? תאמין לי, כמו שכולם תמיד אמרו (עד כמה שאני לא מעריץ את מדונה): מייקל הוא מלך הפופ, מדונה היא מלכת הפופ. ותמיד זה יהיה ככה!!

KING OF POP

New member
גניפר לא אמרה את זה

ששאלו את גניפר האם לדעתה מדונה שחקנית טובה? היא אמרה לא ובצדק. אני בטוח שגם ג´ניפר שחקנית לא מי יודע מה... בקשר למדונה, היא פרצה גבולות ואמרה את כל מה שהיה בליבה, היא המשיכה לעבוד תמיד ולא עשתה קאמבקים כמו מייקל, היא כתבה 95 אחוז מהשירים שלה והיא תמיד יודעת להמציא את עצמה מחדש (ההפך ממיקל), לדעתי מדונה ומייקל שווים כי שתיהם עשו שינוי ענקי בעולם הפופ לא סתם קוראים להם מלך\ת הפופ.

למעלה