ראיתם??

junny

New member
גם אני נרגעתי מעט

נראה שמתייחסים אלינו ברצינות כרגע במעריב וזה נותן הרגשה טובה. עלה לי הבוקר רעיון לנסות להעלות למודעות גם בתוכנית של גיא פינס וגם בתוכנית המתחרה בYES (אינני זוכרת את השם ואשמח אם תוכלו להגיד לי( מה דעתכם? אני חושבת לשלוח להם מייל ברוח המכתב שנשלח לעיתונים, אצרף את הכתבה במעריב ונראה מה יהיה אם זה.. אומנם הם ערוץ 3 אבל אולי הם יתיחסו אלינו לאור הכתבה שהם עשו על צח"מ שאריק בריידן היה בארץ. ואולי בYES יתיחסו אלינו יותר ברצינות.. מי יודע.. נראה לי שווה לנסות

taish

New member
רותם ../images/Emo45.gif

זה בטח לא יכול להזיק. אני בעד כל מה שיש לו סיכוי לתרום למאבק הזה. אני איתך!

זה בחיים לא יגיע לגיא פינס, בחיים!

זו תוכנית מקור של HOT, אין מצב שישמיצו/יבואו בתלונות ל-HOT. זה כמו ירייה ברגל... ואגב רותם (ונעמה) מזל טוב... מצטער שלא הגבתי קודם, אבל יש סיבה (נמצאת בהודעת will do
)

taish

New member
ובכל זאת...

אני חושבת שבתוכנית המתחרה של YES (וגם אני לא מכירה אותה) יש סיכוי לא רע בכלל שזה יעבוד.

junny

New member
אני גם לא חושבת שיש סיכוי

בגיא פינס אבל אני לא בחורה מתייאשת, אני מנסה את מזלי. משתמשת בקשרים, משתמשת התואר של מנכ"ל החברה שלי כדי להגיע למקומות ונראה כבר.. אני מקווה שיהיה לי מעט רגוע היום בעבודה ונוכל להפנות משאבים לYES אגב- מצפה לראות את תושבי המרכז והשרון בפתיחה של הבאר שלי.. או לפחות במהלך הקיץ.. ואולי זה יכול להיות אחלה רעיון למפגש פורום בבאר- אתם יודעים מספיק גדול, לא נפריע לאף אחד, המון שתיה, וננסה להתארגן על TV תזמון לא משהו- אבל מה אתם אומרים?

pumiki25

New member
הממ...אוקיי... ../images/Emo13.gif

טוב, אז ראיתי את הכתבה. בלי תמונה ומספר, לא נורא
העיקר שאנחנו על המפה. אורטל'וש - שולחת לך מסר בערב, חומד! עוד לא פתחתי את המסרים - רוצה לפתוח בראש שקט
ענק!

taish

New member
להפציץ את nrg בתגובות!

כדי להגדיל את האפקט של הכתבה שהתפרסמה, נראה לי שצריך להגיב ככל שיותר לכתבה הזו באתר nrg של "מעריב" (ע"י בחירת האופציה של "הוסף תגובה"). abcd80 כבר נתן את הקישור, אבל אני אתן אותו שוב: http://www.nrg.co.il/online/4/ART/940/401.html אם כבר פרסמו את הכתבה, צריך לנצל את זה עד תום ולסחוט כל מה שרק אפשר מהאפקט ומהגלים שהיא עושה. יאללה, ל-nrg

will do

נחמד לראות שהעניינים מתחילים לזוז. אמנם זו רק התחלה וצפוי מאבק ארוך, קשה ומייגע אבל כבר גרמנו לצעד חיובי אחד. וצריך להמשיך. נ.ב - מצטער שאני לא פה הרבה, פשוט שרשור העצומה מכיל המוני תגובות, שזה טוב כמובן, אבל תוקע לי את הכניסה לפורום. אולי אפשר להעבירה לאתר צח"מ? מצד שני, כבר נשלחו המוני קישורים להודעה הספציפית הזאת, שלא יצא מצב שזה מבלבל אנשים ועקב כך גל החתימות ייפסק...

taish

New member
1 ויחיד

תנסה להיכנס לכאן לפעמים ממחשבים אחרים ולא רק מהבית שלך, העצומה לא תוקעת את הכניסה לפורום בכל המחשבים. אגב, ראיתי את מה שכתבתי לי כאן בקשר לירידת הליגה של הפועל חיפה והתכוונתי לשלוח לך ביום ראשון מסר עם תיאור וסיכום המשחק, אבל אז התחיל הטירוף הזה של הקומוניקט... אז אולי אכתוב לך בימים הקרובים.
בכל מקרה, תודה על התמיכה והאכפתיות - אתה מקסים ואתה מאוד מצדיק את הכינוי שלך (לפחות את שתי המילים האחרונות שבו
).

למעלה