ראיתם תקליפ החדש????

Saucy Girl

New member
במילה 1

זוועה

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

Lopezit

New member
איזה מגעילים אתם

ככה אתם יורדים עליה?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifמה מזעזע?

שסוף סוף היא לא מראה רק את הגוף שלה? כי..אם אתם אוהבים אותה בגלל הגוף, זה משהו אחר. מה, לא רואים שהיא מנסה להעביר את ההרגשה של להיות מאוהבת? אז מתרכזים רק בפנים שלה, והיא יפה מספיק לקליפ שלם.

Shyne

New member
מותייק,

לכל אחד יש זכות להגיב איך שהוא רוצה. אם היא רוצה לומר שלדעתה הקליפ יותר מכוער מסדאם, זכותה. את לא יכולה לקבוע לאנשים את הדיעה. נחמד שאין הערצה עיוורת ואנשים עוד מסוגלים לומר את דעתם הצלולה.

Lopezit

New member
דבר ראשון:

אל תקראי לי מותק ובטח לא שלך!!! ודבר שני לא דיברתי אלייך!!!

this is me then

New member
לא....

כאילו היא מהממת בקליפ ופצצה כמו תמיד... וזה לא קשור שאנחנו מעריצים אותה רק בגלל הגוף כי לדעתי זה לא יפה שבקליפ מראים רק פנים... צריך ךהראות גם גוף וגם את הסביבה.... ולא כל מי שאומר שזה לא יפה שמראים רק פנים מעריץ אותה רק בגלל הגוף!!

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifאז למה זה לא יפה

? לדעתי זה שונה ומעניין

Shyne

New member
אני די בטוחה,

שאם תחזרי אחורה ותקראי את ההודעה שלי - תראי שלא קראת לך שלי. תודה לאל, אין לי עדיין אנשים בבעלותי. וחוצמזה, זהו פורום פתוח, זכותי להגיב מתי שאני רוצה לכל מי שאני רוצה, אם היית רוצה לומר משו למישהו מסויים - יכלת להשתמש במסר. כך שכל עוד תמשיכי לכתוב ויהיה לי מה לומר - אני אגיב.

Saucy Girl

New member
לא לכעוס עלי בגלל הדיעה שלי.

אבל היא נראת בדיוק כמו השכנה שלי.שחורה שצובעת לבלונד-אם ל-4-עובדת כל הזמן. למה אמרתי זוועה? כי לדעתי, 1)ממש לא מתאים לג'ניפר בלונד, היא נראת לא מטופחת,חולה, ולדעתי היא יכולה ליותר. 2) הלווווווווו?????? היא ג'ניפר לופזזזזזזז?????? יש לה גוף להראות!!!!!!!! כולם מחקים אותה!!!!! אני לא אומרת שהיא צריכה לחשוף גוף, אבל בהחלט יש לה את מה להראות. בקיצור, לדעתי היא פשוט מכוער. והיא דווקא יפה ב-ג'ילי.

Saucy Girl

New member
וזו התגובה של המשפחה שלי:

אחי הקטן: איכס! היא נראת חולה! בצהבת או משהו! אחותי הקטנה: מגעילה..... אמא שלי(היא מבוגרת ממני):איכס מגעילה! פרחה. טוב, לדעתי לא הצליח לה.

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifאחלה קהל...

זה אמור להיראות כאילו היא קמה מהמיטה, ולדעתי היא מהממת.

Lopezit

New member
היא באמת מהממת

אני לא מבינה מה אתם רוצים??? היא מהממממממת

Saucy Girl

New member
אההה

בשביל חולת אנמיה שקמה בבוקר מהמיטה היא באמת נראית נהדר.לא?!

Lopezit

New member
את מעריצה של ג'ניפר?????

כי לפי מה שזה נראה את ממש לא מעריצה שלה

Shyne

New member
הערצה לא בהכרח אומרת

שחייבים להתעוור. זה טוב שיש דיעה גם אם היא שלילית.

Saucy Girl

New member
אהההההה

איזו מן מסקנה זו? אני פשוט לא אהבתי איך שהיא נראת? מותר לי? או שבתור מעריצת ג'ניפר אסור לי להגיד את דעתי אם היא בניגוד למחשבתה של ג'ניפר. את ג'ניפר אוהבת את איך שהיא נראית, ודעתי היא פשוט ההפך הגמור. אני מעריצה שלה!! כן1!!!!!!את המומה? ווי, כן,אני מעריצה, ואני פשוט לא אוהבת את איך שהיא נראית. בקליפ. היו כמה פעמים שממש התלהבתי ממנה.נראה מה היא תלבש לפרימרימות הבאות, ולשא ההופעות. אני לא כועסת
, רק למקרה שתחשבו כככה. גוד נייט לכולם!

למעלה